Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

BIJZONDERE TROUWRINGEN.NL

Trouwringen gemaakt van witgoud de nieuwe trouwringentrend van 2019


Als trouwringen specialist durf ik wel te stellen dat witgoud momenteel echt de nieuwe trend is. Witgoud is stijlvol en tijdloos. Qua kleur passen witte ringen erg goed bij tinten met een koele, blauwige ondertoon. Daardoor steekt een witgouden ring zo mooi af bij een witte trouwjurk. Maar eigenlijk kan en mag alles, dus ook als je verder voornamelijk geelgouden of roodgouden sieraden draagt, kun je nog steeds prima voor witgouden trouwringen gaan.

Kijken we naar de trends voor mannen, dan draait alles dit jaar om stoere trouwringen. Witgoud sluit hier goed op aan, zeker wanneer de ring mat geborsteld is, oogt dit type trouwring robuust en krachtig.

Witgoud is een legering, dat wil zeggen dat we puur goud smelten met een ander metaal. De meeste van onze witgouden modellen hebben een palladiumlegering, met 14% palladium in de legering. Dit is een hard en duurzaam materiaal, waardoor er weinig slijtage is, er zelden/nooit allergische reacties optreden en het goud een mooie kleur heeft én houdt.

Soms worden witgouden trouwringen verguld met rhodium. Dit zorgt voor een glanzend witte afwerking, maar wij rhodineren onze ringen nooit. Een laagje rhodium maakt de ringen weliswaar wit, maar dit materiaal slijt er snel af. Zonde als de witgouden ringen die jullie met zorg hebben uitgekozen, naar verloop van tijd geel verkleuren. Bij onze modellen ben je ervan verzekerd dat je ring duurzaam wit blijft en dat is zeker bij trouwringen, die je dagelijks draagt, wel aan te raden.


Riflesso

Witgouden trouwringen voor hem en haar


Jullie set trouwringen van witgoud kan onderling best iets verschillen qua breedte en afwerking. Kies jij voor mooi hoogglans, dan kan het prima dat je aanstaande voor een meer rustige matte ring kiest. De set op de foto is hier een mooi voorbeeld van, het model Biancaneve.

De damesring is bezet met fonkelende briljanten, wat de ring tot een echte blikvanger maakt. De herenring heeft geen steentjes, maar is wel met glaspareltjes gezandstraald. Daardoor oogt de ring rustig en mannelijk, maar het verdiepte accent maakt deze trouwring wel net even anders dan anders.


Biancaneve

Witgouden trouwringen met een blauwe briljant


Witgoud matcht geweldig met een mooie steen als extra toevoeging. Een blauwe diamant steekt schitterend af bij een witgouden ring. Zelfs bij de royals is dit een geliefde combinatie. Kate Middleton draagt een iconische witgouden verlovingsring met een blauw saffieren steen. Prins William erfde de ring van zijn moeder Lady Di. Deze ring is vrij klassiek, maar je kunt ook kiezen voor een hedendaagse variant.

Wat vinden jullie van een grote turquoise diamant baquette in een strakke moderne damesring? Bij de herenring is de steen weggelaten en alleen een dieper accent aangebracht, waardoor de set wel één geheel vormt.

In onze trouwringen studio in Amersfoort kan Hildardjan Verweij jullie de mogelijkheden laten zien van blauwe diamant op verschillende manieren geslepen, zoals princess (rond), briljant (vierkant) of de bijzondere baguette.


Model Oceano

Klassieke witgouden trouwringen tijdloos en simpel chic


Super comfortabel en betaalbaar, dat is de Estate trouwringen lijn. Gladde trouwringen dragen erg prettig. Omdat de Estate geen rechte lijnen heeft en alle hoekjes zijn afgerond, merk je bijna niet dat je een ring om hebt. De witgouden ringen hebben een koele, rustige uitstraling. Deze set oogt chic, maar ook neutraal. Je kunt ze daardoor perfect mixen en matchen met andere sieraden. Zelfs roségoud en geelgoud staat er prachtig bij.


Model witgoud Estate
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation