ZweedseTenten.nl Geef elkaar het Jawoord in één van onze Nordic Tipi's!

5 (8 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Telfortstraat 24a
8013 RM Zwolle

We helpen je graag op weg.

In de loop der jaren hebben wij heel wat mooie sferen zien ontstaan en daar hebben we graag aan meegewerkt. Op bekende festivals, intieme bruiloften, gezellige feesten en spraakmakende corporate events, wij genieten van elke samenwerking.

Meedenken en adviseren staat bij ons voorop als het gaat om jouw totaalplaatje met de Zweedse tenten. Mogen wij ook jou helpen om samen de perfecte oplossing te vinden?

Festival Bruiloft

Vrolijk gekleurde lampionnen, bloemen, vloerkleden, zitzakken, grappige borden, strobalen met kleden, food trucks er zijn zoveel leuke ideeën om een trouwerij in festival sfeer vorm te geven. Onze Nordic Tipi's zijn een prima basis om vanuit verder te denken. Wij helpen u graag met de vormgeving van uw bruiloft. Naast onze schitterende Nordic Tipi’s vindt u bij ons ook sfeervolle inrichting en een zelf ontwikkelde Vuurtent.

Fotocredits: Romy Dermout Photography & Kirsten van Santen

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Suzanne

Op 18 mar 2021

De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame, vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!

Danielle

Op 18 mar 2021

Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)

Bart

Op 18 mar 2021

Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.

Claudia

Op 07 mar 2019

We zijn al jaren klant van Zweedse Tenten en Onno, Bas en de rest van het team stellen nooit teleur! Deskundig, hartelijk en met een goed oog voor de juiste sfeer weten zij keer op keer het mooiste plaatje neer te zetten. Ze denken mee, zijn een betrouwbare gesprekspartner voor de vergunningverlener en zijn zelfs niet te beroerd om tijdens het evenement in Dordrecht te blijven slapen als de weersomstandigheden daar om vragen. Kortom: een leverancier om te koesteren."

Erik & Nathalie

Op 07 mar 2019

Voor onze bruiloft in festival sfeer hebben we gebruik gemaakt van de Nordic Tipi's van Zweedse Tenten. De sfeer die deze tenten met zich meebrengen is uniek en in combinatie met de Scandinavische banken en tafels en de vuurtafels kon het feest niet meer stuk. Zowel in het voor traject als bij de uitvoering is de communicatie duidelijk en prettig.

Marco & Martje

Op 07 mar 2019

Dear Zweedsetenten team, I'd like to thank you all for your incredibly friendly, flexible and timely service. Our whole wedding weekend was a success thanks to you guys helping out .The tent did an amazing job at keeping us dry during the wedding while outside it was haling, storming and pouring down with water. I don't think worse weather conditions could have been had during summer... The fire place kept us all warm during the coldest night of the summer and made a great centre piece while dancing. Without such a good tent we would have had a miserable time.

frans

Op 11 oct 2018

Geweldig alternatief voor de vast behuizingen bij feesten en events!!!!!

Kim

Op 27 aug 2018

Mooie tenten, aardige medewerkers, goede communicatie! Bedankt voor de fijne samenwerking.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation