YourTravel Loraine Koek Gemakkelijk, snel, vertrouwd en deskundig uw huwelijksreis boeken

YourTravel Loraine Koek YourTravel Loraine Koek
5 5 (2 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Ijsselmuiden | Landelijk

Laat uw huwelijksreis uw droomvakantie worden !

Uw belangrijkste reis laten verzorgen? Juist bij een huwelijksreis of bij trouwen in het buitenland is het persoonlijk contact erg belangrijk.  Ik als persoonlijke reisadviseur weet dat als geen ander en daarbij weet ik natuurlijk de mooiste romantische plekken op de wereld te vinden, of dat ene plekje wat het voor u zo bijzonder maakt. Het eerste gesprek is bij u thuis alle wensen en voorkeuren worden besproken, daarna zal ik de offerte voor u samenstellen. Deze offerte bespreken wij samen en kunnen eventuele opmerkingen/aanpassingen nog worden gerealiseerd, bent u tevreden over de offerte dan regel ik voor u de rest.

Vraag gerust vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan !

Wat zijn uw voordelen !

- Wanneer het u uitkomt, ook ‘s avonds of in het weekend
- Geen eindeloze zoektocht meer op internet
- 24 uur per dag / 7 dagen per week bereikbaar
- Aangesloten bij ANVR, SGR en calamiteiten fonds voor uw zekerheid

- Geen meerprijs maar wel meer service

- YourTravel prijs check
- Een uitgebreid aanbod van alle touroperators in binnen en buitenland wij verkopen geen nee
- Een onafhankelijk en objectief reisadvies
- Organiseren van groepsreizen, bedrijfsuitjes, congres/studiereizen
- Zakenreizen.

Tip - De gesponsorde huwelijksreis

In plaats van de standaard geld-envelop als kadotip kunt u ook uw huwelijksreis door uw gasten laten sponsoren. In plaats van diverse geld enveloppen tijdens de bruiloft ontvangt u dan van tevoren een reischeque die u bij boeking van uw huwelijksreis kunt verzilveren. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Ook benieuwd wat ik voor u kan betekenen ? Velen zijn u inmiddels voor gegaan om mijn service aan u als klant te ervaren !

Deze bijzondere persoonlijke service kost u niets extra, u betaalt dezelfde prijs als bij een “stenen” reisbureau of op internet.

Wie ben ik ? ik stel mij graag in een kort filmpje aan u voor 

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Bert

Op 15 oct 2018

Hallo Loraine, Dank voor je attente mail, we hebben een hele mooie week gehad met de familie, dit dankzij jouw goede advies om naar deze locatie in Side te gaan. Geweldig genoten van de ambiance, bediening , eten en het animatieteam. De eerste paar dagen was nog niet alles 100% in werking, maar daar stond tegenover dat we geweldig zijn ontvangen, ’s morgens vroeg met champagne en daarna een uitgebreid ontbijt. En dit alleen voor onze familie, we waren de eerste gasten van het seizoen. Ook de aandacht voor ons vanwege ons 40 jarige huwelijksjubileum was verrassend. Als bewijs enkele foto’s toegevoegd. Ook de hostess ter plekke is toch een geweldige service, je kon voor alles bij haar terecht, fantastisch geregeld. En niet te vergeten het advies om via Duistland te vliegen een eyeopener, lekker overzichtelijk en rustig, parkeren om de hoek geweldig. Dank voor je inspanning en we zullen je zeker aanprijzen bij familie, vrienden, kennissen en collega’s

Geesje

Op 30 aug 2018

Onze vakanties in Scholand, Oostenrijk en Canada zijn door Loraine geregeld. Alles klopt en verloopt precies zoals aangegeven in de reispapieren. Vlucht, huurauto, appartement of hotel, het is zoals afgesproken geregeld met veel extra of nuttige informatie die ter plaatse zeer van pas komt. Zijn er toch vragen dan reageert Loraine heel snel en komt met een oplossing. Geef Loraine vrijheid in het doen van een voorstel en ze komt met verrassende reis. Dat bedenk en regel je zelf niet zo.

Schrijf hier jouw beoordeling

Ontdek meer:
www.yourtravel.nl

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation