5x One Happy Huwelijksreis op Aruba

5x One Happy Huwelijksreis op Aruba

One Happy Honeymoon programma


Je huwelijksreis in romantische stijl vieren begint met het zogeheten One Happy Honeymoon programma. Pasgetrouwde koppels krijgen met dit programma veel kortingen en heerlijke incentives zoals champagne met ontbijt op de kamer en speciale couple massages. Daarnaast kun je bij de meeste hotels romance packages boeken om optimaal van elkaar en het eiland te genieten. Geef bij je boeking aan dat je op huwelijksreis bent en hier gebruik van wilt maken en alles wordt geregeld.

Paardrijden door de branding


Heerlijk en romantisch luieren in je strandstoel met een cocktail in de hand klinkt natuurlijk niet verkeerd, maar voor de avontuurlijke honeymooners valt er ook genoeg te beleven. Zo kun je op verschillende manieren het spectaculaire en ruige landschap van Aruba verkennen. Te voet, met een jeep, een mountainbike, maar ook te paard. Je waant je even in wild west sferen en galoppeert met gemak samen door de woestijnachtige vlaktes of zandduinen. Of op het strand door de branding terwijl de zon op de achtergrond langzaam in de zee zakt.

Chillen op prachtige verlaten stranden


Aruba’s eindeloos witte bounty-stranden aan de westkust staan op ieders netvlies gebrand en er is niks zo heerlijk als je luxe hotel uitstappen en direct op het strand of in de azuurblauwe zee belanden. Wil je echt even in alle exclusiviteit van de omgeving en je kersverse echtgenoot genieten, dan zijn er talloze verlaten stranden met een hoog Robinson Crusoe gehalte waar je het rijk helemaal voor jou alleen hebt. En hoewel sommige stranden vanwege de sterke stroming niet geschikt zijn om in te zwemmen, is het wel ideaal voor een romantische strandwandeling. Wij tippen alvast Boca Keto, Dos Playa, Andicuri en het gitzwarte Blackstone Beach aan de ruige Noordoostkust als absolute must-visits.

Romantische zeiltocht bij zonsondergang


Elke dag, rond de klok van half zes ’s avonds, vaart een catamaran vanaf Palm Beach de zee op. Tijdens deze romantische sunset sail word je getrakteerd op verrukkelijke cocktails en lekkere hapjes terwijl de lucht een betoverend mooi kleurenpalet vormt. Wil je samen het onderwaterleven op Aruba verkennen dan kun je ook overdag de catamaran betreden om al snorkelend prachtige vissen en kleurrijke zeeplanten te aanschouwen. En je maakt gelijk kennis met de enorm sociale huispelikaan die pontificaal op het dek zit.

5x One Happy Huwelijksreis op Aruba

Het ultieme vakantiekiekje bij de beroemdste boom ter wereld


Een vakantie op Aruba is simpelweg niet compleet zonder een bezoek aan ’s werelds beroemdste boom. We hebben het natuurlijk over de bijzondere fofotiboom op het veelbekroonde Eagle Beach. Je bent misschien niet de enige die heel romantisch voor de boom geposeerd heeft, maar je kunt in ieder geval wel aan iedereen laten zien dat je dit iconische natuurverschijnsel bezocht hebt. Wat ons betreft een regelrecht wereldwonder om van je Aruba-lijstje af te vinken.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation