Must see romantische vakantiebestemmingen

Er bestaan ontzettend veel romantische vakantiebestemmingen, maar voor de reis na jullie bruiloft hebben wij een speciaal lijstje gemaakt met romantische vakantiebestemmingen die jullie echt eens zouden moeten bezoeken… met name nummer vijf!

huwelijksreis_zwembad_luxe

Seychellen


Denk aan een ontzettend tropisch paradijs met prachtige witte stranden, palmbomen en een knalblauwe zee. Dan denk je aan de Seychellen. Het meest idyllische plekje van alle romantische vakantiebestemmingen. Mooier dan dit wordt het haast niet. Terwijl jullie lekker liggen te bakken op het strand worden jullie op de wenken bediend door mooie dames en heren in kokosnootbikini’s en felgekleurde zwembroeken… heerlijk toch?!
catering_cocktails_2

Malediven


Als je romantische vakantiebestemmingen zoekt en je wil graag naar een onbewoond eiland om geheel ongestoord van elkaar te genieten in alle rust, dan heb je in de Malediven een geschikte locatie gevonden. Ondanks de populariteit kun je hier genieten zonder ook maar een ander mens te zien (afgezien van personeel, dan).

huwelijksreis_beach_voeten_3

St. Barths


Dit eiland ligt in de Caraïben en is één van de meest romantische vakantiebestemmingen. Het is een eiland voor mensen die zich graag in de watten laten liggen en gek zijn op luxe. Zijn jullie dat? Mooi, want op dit eiland wordt je behandeld als een beroemdheid. Daarnaast is er een overweldigende partij aan natuur te zien, wat St. Barths tot één van de meest romantische vakantiebestemmingen maakt.

Corfu


Het Marbella Hotel op Corfu is een wereldberoemde plek en behoort ook tot één van de meest romantische vakantiebestemmingen. Waarom? Omdat er hier niets ontbreekt om jullie vakantie perfect te maken. Er zijn tientallen faciliteiten aanwezig en je kunt het zo gek niet bedenken of het mogelijk bij het Marbella Hotel. Het personeel zal alles uit de kast halen om jullie romantische vakantie tot in de puntjes te verzorgen.

huwelijksreis_beachwedding

Bodrum


In Bodrum in Turkije ligt het Bodrum Bay Resort. Er is één voorziening die deze locatie misschien wel de meest romantische vakantiebestemming maakt. Het resort is alleen voor volwassenen (woehoe!). Mensen jonger dan 16 jaar mogen hier niet naar binnen. Je kunt hier dus ultiem genieten van elkaar. Daarnaast zijn er talloze voorzieningen en activiteiten en een heerlijk buffet. Beter wordt het niet!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation