Trouwen en een safari in Afrika

Eerst trouwen en dan op  huwelijksreis door Afrika . Op avontuur en verwennen jullie jezelf natuurlijk gruwelijk, met je tenen in het witte strandzand en een cocktail in je hand… Luieren in het zonnetje, langzaam wiegend in de hangmat. Of niet natuurlijk. Je kunt ook een super stoere en actieve huwelijksreis door Afrika boeken. Afrika is een veelzijdige bestemming, je kunt er zowel voor comfort en luxe als voor actie en avontuur terecht. Een safari-huwelijksreis… heb jij daar al aan gedacht? vraag vrijblijvend bij de professionals voor de mogelijkheden.

Trouwen en een safari in Afrika

Trouwen en een safari in Afrika


Uiteraard is een eenvoudige kampeerreis ook een optie. Vaak kiezen bruidsparen echter niet voor één soort vakantie, maar combineren een aantal facetten van deze geweldig mooie en veelzijdige bestemming.

Een huwelijksreis door Afrika is een romantische, ontspannende, actieve, avontuurlijke en/of spannende ervaring die je nooit zult vergeten en altijd zult koesteren. Een reis om trots op te zijn! Een huwelijksreis door Afrika is meestal een combinatie van rust (schitterende stranden, zwembaden en spa’s) en actie (safari, wandelen, fietsen, duiken).

Elk land in Afrika heeft andere charmes; zo is Zanzibar heel exotisch, hebben Mauritius en Mozambique de mooiste stranden, is Zuid-Afrika superveelzijdig, kun je in Namibie het beste relaxen en is Zambia heel erg ruig. En als je echt op een avontuurlijke safari wilt, dan moet je echt een bezoekje brengen aan Botswana of Tanzania. En als je niet kunt kiezen… Dan doe je toch van alles een beetje?

Geschreven door: Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation