Huwelijksreis Europa, waarheen na de bruiloft?

Wij zeggen: huwelijksreis in Europa! Meer divers kun je het haast niet krijgen en het is nog eens naast de deur ook. Zonvakantie of op wintersport als huwelijksreis in Europa, het kan allemaal. Avontuurlijker kan ook, of echt een lekkere luie vakantie waarbij je bijna niet van je hotelkamer of het terrein hoeft te komen.’

huwelijksreis europa

Huwelijksreis Europa


Een korte reistijd, te doen met auto, trein en vliegtuig, aanzienlijk goedkoper dan reizen ver weg… waarom twijfel je nog? Er zijn super veel landen waar je uit kunt kiezen en elk land heeft weer een divers aanbod van verblijfplaatsen en activiteiten. Een huwelijksreis in Europa kun je precies zo laten samenstellen zoals jullie het willen! En als je goed zoekt of als je goed informatie inwint, vind je ook dat ene super speciale plekje in Europa dat bijna niemand kent. Kamperen, stedentrips, strandvakanties, sneeuwvakanties… Ik snap wel waarom mensen kiezen voor een huwelijksreis in Europa!

De landen


Een huwelijksreis in Europa is misschien wat hoog gegrepen, je zult echt een keuze moeten maken tussen een aantal landen. In welk seizoen vertrekken jullie en wat willen jullie graag doen? Gaan jullie voor een actieve huwelijksreis in Europa of willen jullie veel shoppen of laten jullie je echt in de watten leggen met allerlei relaxte massages, behandelingen en luxe hotelkamers? Elk land heeft zulke aspecten aan te bieden, zij het in verschillende vormen. Zo is Spanje een heel luxe land, Italië is heel erg romantisch, Portugal heeft een fantastische cultuur, Frankrijk heeft super lekker eten en mooie stranden, in Griekenland kun je ‘island hoppen’ en eeuwenoude architectuur bewonderen en Turkije heeft de mooiste badplaatsen. Je kunt ook naar het noorden gaan en een heel bijzondere tocht maken per hondenslee (ja, echt!). Hoe dan ook, jullie huwelijksreis in Europa wordt sowieso een reis om nooit meer te vergeten!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation