YesIdo2 Een onvergetelijke trouwceremonie creëren we samen!

YesIdo2 YesIdo2
5 5 9 beoordelingen Beoordeling plaatsen
YesIdo2 Vraag informatie aan
Landelijk

Kiezen jullie mij als jullie trouwambtenaar dan ben je verzekerd van een toespraak die speciaal voor jullie is geschreven. Mijn speeches zijn warm en betrokken, door mijn humor ontstaat er al snel een ontspannen sfeer. Dus geen ‘tegeltjestaal’, geen VVV-praatje of geschiedenis van de locatie maar een verrassende, persoonlijke, informele toespraak op maat. Een speech van een uur (maar langer of korter mag ook ) die van het begin tot het einde boeiend blijft. Ik hoop met mijn ongedwongen verhaal de vrolijke opmaat te vormen tot een fantastische huwelijksdag. Of dat nu in Nederland is of in het buitenland. 

De meeste informatie krijg ik natuurlijk van jullie, maar soms kan de toespraak verrassender en nog persoonlijker worden door extra informatie van familie, getuigen of vrienden. Na het lange interview met jullie neem ik contact met hen op, uiteraard alleen als jullie dat willen. 

Er is ruimte voor toespraken door anderen, voor muziek, voor geloften en rituelen. Ik sta in princie overal voor open. Kinderen mogen mij, als ze willen natuurlijk, assisteren. Aan dierbaren die gemist worden besteed ik op gepaste wijze aandacht. Samen creëren we een huwelijksceremonie zoals julie die het mooiste vinden. Om een impressie te krijgen van hoe bruidsparen mijn toespraken ervaren verwijs ik jullie graag naar het gastenboek op mijn website. 

Wie weet kunnen we binnenkort eens kennismaken en mag ik jullie trouwen. Volg mij op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jordi en Ellen

Op 20 dec 2019

Guusta is een vakvrouw pur sang: zeer kundig, hartelijk, toegankelijk en vol humor. We hebben genoten van de speech waarin zij alle input van onze dierbaren heeft omgevormd tot een prachtig lopend verhaal dat voor alle gasten te volgen was. De ceremonie was zonder twijfel één van de hoogtepunten van onze dag.

Lisanne en Kyang

Op 02 aug 2019

We hebben een prachtige persoonlijke ceremonie gehad dankzij Guusta. Het klikte direct al goed bij de eerste kennismaking en dat kon je merken in het resultaat, want ze is echt een vakvrouw die alles zeer goed voorbereid. De ceremonie draaide om ons verhaal, maar ook om die van onze beste vrienden en familie en dat maakte dat de ceremonie zowel grappig was, maar ook ontroerend en zeer persoonlijk. En ook onze zoontjes kregen een mooie rol in het geheel! Naderhand hebben we ontzettend veel complimenten gekregen over Guusta. Guusta, nogmaals heel erg bedankt! We kunnen Guusta dus van harte aanbevelen.

Kim en Dennis

Op 30 jun 2019

Guusta, echt onwijs bedankt voor de fantastische speech die jij hebt gegeven. Na ons eerste gesprek hadden wij direct een goed gevoel bij Guusta en dit heeft ze helemaal waar gemaakt. Onze ceremonie vloog voorbij, waarbij veel is gelachen, maar ook is gehuild. Een persoonlijke speech vol emotie waarbij iedereen tot het laatste moment geboeid bleef. Na afloop zoveel complimenten gekregen over onze ceremonie. Onwijs bedankt!! Niet alleen de speech was top, maar Guusta denkt vooraf ook mee bij de voorbereiding op het huwelijk. Door haar ervaring heeft zij ons vooraf veel tips gegeven, die de dag nog mooier maakte. Zij zorgt ook dat op de dag zelf alles op onze manier verloopt, zelfs als je een gemeente ambtenaar hebt die geen rekening met jouw dag houdt. Heel erg fijn. Nogmaals onwijs bedankt Guusta!

Catherine & Kenny

Op 19 may 2019

Guusta doet het precies zoals in haar verhaal hier staat. Wij hebben alleen maar lovende reacties van onze gasten gehad. Zij prezen vooral hoe persoonlijk het was en hoe fantastisch leuk dat was. De meesten wilden Guusta meteen zelf al boeken, voor als ze ooit zelf zouden trouwen! Wij hebben zelf ook enorm genoten van haar speech die eigenlijk niet beter gekund had. Het vloog voorbij en hoe ongelofelijk knap hoe ze alle informatie aan elkaar geknoopt had en mooi met elkaar verweven had. Mocht je nog twijfelen of op zoek zijn: stop daarmee, Guusta is your woman!

Onno & Noortje

Op 11 mar 2019

Natuurlijk hadden we er vooraf al een goed gevoel bij maar het is toch altijd de vraag of je verwachtingen ook worden waargemaakt. Nou meer dan dat! Het was nog mooier dan verwacht. We hebben alleen maar positieve reacties van onze gasten gehad.

Daniëlle & Jean

Op 11 mar 2019

Je bent onwijs goed in je vak en ook een heel lief en warm persoon. Een fijne trouwambtenaar die heel gestructureerd werkt. Wij hebben ontzettend genoten van de ceremonie. Wij waren heel erg blij met het materiaal wat wij moesten aanleveren. Hierdoor was de speech zo ongelooflijk persoonlijk en echt op ons geschreven. Een goede vriend gaf aan: deze speech zorgt voor verbinding, omdat beide kanten van de familie ook een toelichting mogen geven op het bruidspaar

Walter & Brenda

Op 11 mar 2019

Guusta heeft onze dag compleet gemaakt. Een heel lief en gezellig mens, waarbij je je gelijk op je gemak voelt! De voorbereidingen met de gesprekken vooraf waren al een feestje ook voor onze kinderen. Deze werden zo leuk betrokken bij alles.

Bob & Anuschka

Op 11 mar 2019

Sommige gasten waren tot tranen geroerd, zelfs mensen van de bar die ons helemaal niet kenden. Wat heb jij dit mooi in elkaar gezet. Lieve Guusta, we gaan dit nooit vergeten

Tessa & Roy

Op 11 mar 2019

We hadden meteen een super leuke klik. De ceremonie was precies zoals we het wilden: warm, liefdevol, humoristisch en met emotie. Echt fantastisch! We hoorden van sommige gasten dat dit de mooiste ceremonie ooit was!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation