Weddingplanner Apolonia Gort Wedding2Love Maak van je bruiloft een droombruiloft

Weddingplanner Apolonia Gort Wedding2Love Weddingplanner Apolonia Gort Wedding2Love
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Weddingplanner Apolonia Gort Wedding2Love Vraag informatie aan
Landelijk

LAAT MIJ JE HELPEN OM MET HEEL VEEL VOORPRET NAAR EEN WAANZINNIGE DAG TOE TE LEVEN!

MISS & MISTER PERFECT EN WEINIG TIJD?

 Jullie willen een originele bruiloft die ongedwongen en speciaal is. Je hebt allerlei ideeën maar ook een drukke baan en weinig tijd om de gaafste ideeën uit te voeren.

 HERKEN JE DIT?

·        Je wilt een gave bruiloft waar iedereen (en vooral jullie zelf) nog jaren over zullen napraten maar waar begin je in de organisatie?

·        Je hebt heel veel losse en gave ideeën maar geen idee wat er allemaal mogelijk is en waar je alles kunt vinden?

·        Je hebt een drukke baan en weinig tijd om urenlang het internet af te struinen om jullie bruiloft te plannen, maar je wilt wel graag dat alles tot in de puntjes goed geregeld wordt.

·        Je hebt heel veel familie, vrienden en collega’s maar wil de bruiloft ook intiem houden. Hoe stel je de gastenlijst samen? Wie komen er allemaal en waar ligt de grens van wie je wel en niet uitnodigt?

·        Je bent een perfectionist en wilt een originele bruiloft maar er is zoveel aanbod o.a. op internet dat je ‘door de bomen het bos niet ziet’.

·        Je aanstaande heeft andere ideeën dan jij en je wil niets liever dan op 1 lijn komen met elkaar en keuzes maken waar je allebei heel blij van wordt!

·        Je  wil je  beste vriend(in) of zus vragen als ceremoniemeester maar hij/zij ziet er als een berg tegenop en jullie willen ook niet dat zij alle  bijzondere momenten missen!

Willen jullie dat het dé bruiloft van je leven wordt en dat je zowel bij de voorbereidingen als tijdens de bruiloft zorgeloos kunt genieten……?

Ik help jullie heel graag om ervoor te zorgen dat jullie droomdag een droom wordt.

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Chantal

Op 28 aug 2018

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation