Volvo Trouwauto

Mag ik jullie chauffeur zijn?
“Vandaag zijn jullie de VIP’s, alles draait om jullie.” Dat draagt Paul Lups, eigenaar en chauffeur van de trouwauto, uit als geen ander. Sinds de restauratie van zijn schitterende klassieke 4-deurs Volvo Amazon, heeft hij al zo’n zeventig bruidsparen van en naar het gemeentehuis gereden. Niet alleen met zijn mooie auto, maar ook met zijn ervaring, behulpzaamheid en enthousiasme draagt hij graag bij aan de mooiste dag van jullie leven!

Alles wordt geregeld
Paul zorgt voor ontspannen ritjes in een prachtige auto, is op alles voorbereid en de hele dag beschikbaar. Bovendien kan hij meer zorg uit handen nemen. Zo zou hij in overleg het bloemenarrangement kunnen regelen én ophalen op de grote dag, zodat jullie hier geen omkijken meer naar hebben. Ook helpt Paul graag waar mogelijk. “Niet alleen voor jullie is dit een bijzondere dag, maar ook voor mij. Omgaan met mensen die zo gelukkig zijn, vind ik geweldig.”

Jullie zijn van harte welkom!
“Ik nodig jullie graag uit voor een kop koffie zodat we alle details en wensen rond de bruiloft uitvoerig kunnen doornemen. Alles is bespreekbaar en ik denk graag met je mee. Bovendien kunnen jullie de auto met eigen ogen zien. Wil je graag zelf rijden? Ook dat is mogelijk. Dan kunnen we alvast een proefrit maken.

Wij werken altijd met een all inn. prijs, dat betekent dat deze all inn. prijs altijd inclusief huur auto met of zonder chauffeur, kilometers, brandstof, verzekering, en de btw is. 

Hier komt dus niets meer bij en de auto is dus lekker de gehele dag beschikbaar zonder dat jullie op de "uren" hoeven te letten. 

- Paul Lups

De Volvo trouwauto:
Volvo Amazon 122S - bouwjaar 1963 – 4 deurs - gebroken wit - rood lederen bekleding


Rubriek(en)
Adres Mendelssohnlaan 24
3781 HW Voorthuizen
Telefoon Tel: 0342-473354
Tel (mobiel): 06-46405999
Bezoek de website