Volvo Trouwauto

Volvo Trouwauto Volvo Trouwauto
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Volvo Trouwauto Vraag informatie aan
Voorthuizen

Mag ik jullie chauffeur zijn?
“Vandaag zijn jullie de VIP’s, alles draait om jullie.” Dat draagt Paul Lups, eigenaar en chauffeur van de trouwauto, uit als geen ander. Sinds de restauratie van zijn schitterende klassieke 4-deurs Volvo Amazon, heeft hij al zo’n zeventig bruidsparen van en naar het gemeentehuis gereden. Niet alleen met zijn mooie auto, maar ook met zijn ervaring, behulpzaamheid en enthousiasme draagt hij graag bij aan de mooiste dag van jullie leven!

Alles wordt geregeld
Paul zorgt voor ontspannen ritjes in een prachtige auto, is op alles voorbereid en de hele dag beschikbaar. Bovendien kan hij meer zorg uit handen nemen. Zo zou hij in overleg het bloemenarrangement kunnen regelen én ophalen op de grote dag, zodat jullie hier geen omkijken meer naar hebben. Ook helpt Paul graag waar mogelijk. “Niet alleen voor jullie is dit een bijzondere dag, maar ook voor mij. Omgaan met mensen die zo gelukkig zijn, vind ik geweldig.”

Jullie zijn van harte welkom!
“Ik nodig jullie graag uit voor een kop koffie zodat we alle details en wensen rond de bruiloft uitvoerig kunnen doornemen. Alles is bespreekbaar en ik denk graag met je mee. Bovendien kunnen jullie de auto met eigen ogen zien. Wil je graag zelf rijden? Ook dat is mogelijk. Dan kunnen we alvast een proefrit maken.

Wij werken altijd met een all inn. prijs, dat betekent dat deze all inn. prijs altijd inclusief huur auto met of zonder chauffeur, kilometers, brandstof, verzekering, en de btw is. 

Hier komt dus niets meer bij en de auto is dus lekker de gehele dag beschikbaar zonder dat jullie op de "uren" hoeven te letten. 

- Paul Lups

De Volvo trouwauto:
Volvo Amazon 122S - bouwjaar 1963 – 4 deurs - gebroken wit - rood lederen bekleding

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Elizabeth en Wouter

Op 18 oct 2018

Wij hebben op 30 juni 2018 deze fantastisch mooie trouwauto gebruikt. De wagen was super netjes en je kan duidelijk zien dat er veel liefde in het onderhoud zit. Een heel fijn kennismakingsgesprek gehad met Paul, waarna de bruidegom een proefritje heeft mogen maken. Onze (kleine) kinderen konden ook mee in de trouwauto, iets wat voor ons echt een vereiste was. Interieur was super netjes, de lak super mooi. Ook hebben wij via Paul het bruidsboeket voor de bruid en onze dochter kunnen regelen, net als de bloemen voor op de wagen. Fijn dat Paul ook dat uit handen kon nemen voor ons. Wij zelf komen uit Rotterdam, maar toch bood hij aan om de auto te brengen. Als aandenken een mooie nummerplaat met de trouwdatum, ook via Paul. Als je een mooie auto wilt voor de mooiste dag van je leven, dan is dit zeker een aanrader. Paul, bedankt voor alles. We zullen proberen een paar foto’s op je website te plaatsen :-).

René en

Op 11 jun 2018

Gisteren (8 juni) hebben wij gebruik gemaakt van de Volvo Amazon van de eigenaar Paul Lups. Deze aardige man ontving ons een maand geleden bij hem thuis om dingen te bespreken en het bezichtigen van de Volvo. Het was een hele leuke kennismaking en we waren gelijk verliefd op de auto. Gisteren kwam Paul helemaal uit Voorthuizen naar Spijkenisse gereden zodat wij met onze eigen chauffeur naar de trouwlocatie konden rijden. Het is allemaal perfect verlopen. Wij bedanken Paul voor zijn service en gastvrijheid en zijn heel blij dat wij deze prachtige auto hebben mogen gebruiken op onze trouwdag. Groetjes van René en Mirjam

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation