Limousine huren, een auto met karakter

Als je een auto met karakter wil en totaal in stijl vervoerd wil worden door een privéchauffeur (misschien heet hij zelfs wel James!) op je bruiloft, dan moet je eens denken aan een limousine huren.

Fotocredit: Osugi | Shutterstock.com

Stijlvol rondrijden in een limousine


Het kan niet anders gezegd worden; gechauffeerd worden in een prachtige, klassieke of moderne, blinkend witte limousine is gewoonweg klasse. Er zullen heel wat hoofden omdraaien, nekken verdraaid worden en ogen uitgestoken worden (figuurlijk dan, hè!). Menig man en vrouw zal jaloers zijn en onder de indruk zijn van de prachtige bolide waarin jullie verschijnen. Need I say more? Ik wil wedden dat jullie nu ook een limousine huren!

Ieder z’n ding!


Een limousine huren kan iedereen. Er zijn verschillende types en merken limousines en er bestaat er altijd wel één waarop jij totaal verliefd wordt (ja, ook als vrouw zijnde). Het kan zijn dat je een limousine huren aan je man over laat, als auto’s niet helemaal jouw ding zijn. Toch is een limousine huren met privéchauffeur wel echt heel erg chique en je voelt je stiekem een beetje een filmster. Dat mag ook best! En als je van wat meer drama houdt, kun je altijd nog een Hummer limousine huren. Of als je in de zomer trouwt met hoge temperaturen, kun je een limousine huren met een open dakje. Nou ja, dakJE…

Limousine van binnen


Een limousine huren doe je voor de klasse, de chique stijl, de luxe en het speciale effect. Het is een echte toevoeging op jullie bruiloft. Compleet met chauffeur voel je je de meest speciale mensen van die dag. En zo hoort het ook! De indeling van een limousine is vaak extra romantisch, met speciale faciliteiten en zittingen die tegen over elkaar staan. De bruid kan er gemakkelijk in en uit en uiteraard is er zitplaats zat. Je kunt vaak ook je kinderen meenemen in de limousine of andere speciale gasten van de bruiloft. Doe ook aan limousine huren en beneem de adem van jullie gasten bij jullie entree!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation