Trouwvervoer voor het bruidspaar

Van bakfiets tot koets met paarden. Van nostalgische Kever tot klassieke Rolls-Royce en van oldtimer tot limousine. Of misschien durven jullie wel voor iets heel anders te kiezen en ga je voor de tuk tuk, solex of boot? Anyway, voor ieder bruidspaar en voor elk budget is passend trouwvervoer te vinden.

Trouwvervoer voor het bruidspaar

Een eigen chauffeur


Zie je het al voor je? Het portier wordt opengehouden door de chauffeur, gestoken in smetteloos uniform en voorzien van bijpassende pet en witte handschoenen. Maar houd je liever de touwtjes in eigen handen? Geen probleem, zelf rijden kan tegenwoordig met het meeste trouwvervoer wel.

Trouwvervoer passend bij het feest


Blijf ook bij het maken van de keuze voor het trouwvervoer dicht bij jezelf en de stijl van de bruiloft. Voor een huwelijksfeest in hartje Amsterdam is bijvoorbeeld een bakfiets een fantastisch en heel praktisch vervoermiddel. Je kunt de bakfiets geweldig leuk decoreren met een bloemenstuk of versieren met fleurige linten. Voor een bruiloft op een landelijk gelegen locatie is een koets met paarden heel mooi en bij een huwelijk in een chique kasteel op een landgoed past een klassieke oldtimer als de Rolls-Royce perfect.

Marion van Zutphen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation