Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Veluwe Volkswagen Verhuur Optimaal genieten van een dagje toeren.

5 (2 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Gerrit Kolkman
Bovenpad 6
8096 RN Oldebroek

Wij verhuren prachtige vintage volkswagens voor bruiloften, jubilea, gewoon een dagje lekker toeren of evenementen. Deze volkswagens kunnen eventueel met chauffeur worden gehuurd. In de verhuur hebben wij diverse types:

T1 Spijlbus Samba(1961)
T1 Spijlbus Samba (1972)
T1 11-raams, open dak (1975)
T2 Camper (1987)
T2 Camper (1977)
Kever (1971)

Tevens hebben we een aantal routes beschikbaar om te kunnen genieten van de mooie Veluwe, waarbij we eventueel ook kunnen zorgen voor een heerlijk gevulde picknickmand. En wat dacht u van een mini fotoshoot om dit onvergetelijke moment vast te leggen.

Bekijk website
+8 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Edwin

Op 16 aug 2022

Alleen maar pluspunten goede communicatie Goede prijs kwaliteit verhouding goede uitleg Denkt met je mee was voor ons een top ervaring En we komen zeker nog een keer terug!

Remco

Op 16 aug 2022

8-7 onze trouwdag! Ik wilde heel graag in een t1 trouwen, via Veluwe Volkswagen Verhuur is dit werkelijkheid geworden. Wat een prachtige toevoeging was deze bus voor onze trouwdag. We hebben er beide enorm van genoten en hele mooie foto’s mee kunnen maken. De rit naar de locatie was ook super want je krijgt hele leuke reacties onderweg in deze bus!!! Gerrit en Wilma, hartstikke bedankt hiervoor. Voor ons hebben jullie het top geregeld en alles netjes zoals afgesproken! Ik kom nog een keer voor een dagje uit met een van jullie busjes. Echt fantastisch!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation