Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwbelofte Een onvergetelijk moment, we maken er samen iets moois van

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwbelofte Vraag informatie aan
landelijk

Trouwambtenaar Trouwbelofte in Almere.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Bram & Ilonka

Op 30 jan 2020

Hartelijk bedankt voor de prachtige ceremonie, wat heb je dat goed voorbereid. Je hebt een rustige en fijne manier van spreken die al onze gasten heeft geraakt. Je hebt al onze wensen gehoord en je hebt veel gehoord van wat wij niet hardop hebben gezegd. Nog steeds heel blij met onze keuze en nogmaals super bedankt voor jouw aandeel aan de mooiste dag van ons leven.

Bas & Tamara

Op 30 jan 2020

Bij onze ceremonie op Landgoed de Salentein heeft Nicolette ons getrouwd middels een hele mooie speech met leuke stukjes over hoe we bij elkaar zijn gekomen, de eerste date en uiteindelijk ook hoe ik Tamara ten huwelijk vroeg tijdens de vakantie in Frankrijk. De speech bevatte momenten van een lach en een traan. Superveel dank voor het op het allerlaatste moment iets aanpassen van de speech in verband met de afwezigheid van mijn zusje wegens geboorte van ons eerste nichtje. De humor die in de speech verwerkt zat deed menigeen van onze gasten lachen. We hebben alleen maar blije gezichten gezien en uiteraard speelde het weer ook een mooie bijrol (+/-23 graden, lekker zonnetje, klein briesje, maar verder schitterend weer. We zijn heel erg blij met hoe Nicolette invulling heeft gegeven aan onze ceremonie en voor ons de mooiste dag van ons leven waar we nog lang van na zullen genieten!

Romke & Daphne

Op 30 jan 2020

Wij willen je ontzettend bedanken voor de mooie woorden tijdens de Ceremonie. Mede dankzij jou is onze bruiloft een topdag geworden. Je heb een super mooie, persoonlijke speech gemaakt en je heb het prachtig verteld waarbij iedereen heel aandachtig naar jou aan het luisteren was. Je hebt ook met onze ouders contact gehad van te voren en die vertelde je ook grappige dingen van vroeger over ons. Dat vonden wij ook heel leuk om in jou speech terug te horen. Super bedankt!!!

Hans & Dianne

Op 22 jan 2019

Wij wilden een huwelijksdag die in het teken zou staan van liefde en verbondenheid in de meest pure vorm. Met die intentie vonden we jou op internet en wij voelden het gelijk… Jij bent diegene die wij zoeken om ons te trouwen. Liefdevol en warm. Jij hebt het talent om harten te openen! En daar waren wij naar op zoek. Een dag waarbij de liefde en verbondenheid voelbaar zou zijn. En dat is gelukt!!! Het was overweldigend mooi! Jouw woorden hebben veel harten geopend en veel emoties losgemaakt. Precies wat wij voor ogen hadden. Wij zijn jou enorm dankbaar! En we gunnen veel nog te trouwen stellen jouw mooie woorden en de prachtige insteek zoals jij deze dag hebt benaderd. Top! Ontzettend bedankt!!!

René & Dian

Op 22 jan 2019

Beste Nicolette, we willen je langs deze weg bedanken voor de mooie ceremonie. We vonden je toespraak geweldig en hebben ervan genoten!

Onno

Op 28 aug 2018

Ha lieve Nicolette, Dinsdag was mede door jou bijdrage, een bijzondere dag. Je wist voor mij de juiste toon te treffen tijdens de huwelijksplechtigheid van onze kinderen Anthea en Martijn. Je hebt op een mooie warme en ook indringende wijze de plechtigheid prachtig vorm gegeven met daarin opgenomen mijn lieve Geke. Velen gaven mij terug dat je inhoudelijk zo'n mooi en warm verhaal hield. Velen zijn daardoor echt geraakt. Mooi om dat zo met elkaar te mogen beleven. Dank voor je mooie inzet en de liefdevolle aandacht. Liefste groeten,

Peter & Linda

Op 25 jun 2018

Wat zijn wij blij en enorm dankbaar dat jij onze BABS mocht en wilde zijn op onze huwelijksdag 21 februari 2018. De ceremonie was mooi, puur en liefdevol. Voor ons en onze gasten, een dag die nog lang bij zal blijven. Onze wens, de liefde vieren is mede dankzij jou, helemaal uitgekomen. Dank je wel daarvoor.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation