Trouwautomakelaar.nl Voor de perfecte auto of bus op jullie huwelijksdag.

Trouwautomakelaar.nl Trouwautomakelaar.nl
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwautomakelaar.nl Vraag informatie aan
De Smederij 8
7396 BC Terwolde

Welkom bij Trouwautomakelaar.nl

Je wilt dat alles gewoon goed geregeld is voor je huwelijk of bijzondere dag. Trouwautomakelaar.nl zorgt ervoor dat het vervoer op jouw dag fraai én zorgeloos is. 

Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over de voorwaarden. Heb je een juweeltje op het oog? Zo werkt het!

Zoek in onze collectie een auto uit die aan jouw wensen voldoet. Je kunt de auto van te voren bij ons bekijken, als je dat wilt. Bij sommige auto's is een chauffeur verplicht, dit staat vermeld in de beschrijving.

Heeft u onze oldtimer bus al gezien?

Verwen ook uw daggasten met onze saurer. 30 personen en ook een uniek stukje nostalgisch vervoer. Combineer het vervoer voor uw speciale dag vraag naar de voorwaarden.

Een bloemstuk maakt het af

We bieden je graag een compleet pakket, zodat het vervoer op jouw bijzondere dag écht zorgeloos is. 

Je kunt bij ons een bloemstuk bestellen voor op de auto. Wij monteren het bloemstuk desgewenst ook op de auto. Wij bieden bloemstukken in verschillende prijsklassen.

De prijs van het bloemstuk hangt af van de grootte, de wijze van bevestigen, de variatie en de soort bloemen. We overleggen natuurlijk met jou of je bloemist hoe het bloemstuk er uit moet zien.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Boy

Op 30 oct 2018

Dennis & Margreet

Op 18 jun 2018

'Hendri was op onze trouwdag een fantastische chauffeur en had alles tot in de puntjes geregeld. Zelfs de muziek in de auto klopte bij de stijl. Wij hoefden ons nergens zorgen over te maken.'

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation