Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwambtenaar Sebastiaan Er zijn miljoenen mensen op de wereld, maar juist jullie hebben elkaar gevonden!

5 (36 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Sebastiaan Boogaard
Landelijk

Een persoonlijke dag, jullie trouwdag. Willen jullie dit bijzondere, onvergetelijke moment op een sfeervolle, persoonlijke manier beleven? -dan is dat waar ik met veel plezier mijn energie insteek! Formeel als het moet, ongedwongen als het kan. Mijn werkwijze is dan ook persoonlijk, interactief en met humor

Persoonlijke speech in de gewenste sfeer

In ons voorgesprek hoor ik graag wat jullie deed besluiten om deze stap te zetten. We bespreken jullie wensen en desgewenst voeg ik hier mijn ervaring en ideeën aan toe. Ik vertaal jullie verhaal naar een persoonlijke speech op maat, die ik op jullie grote dag voordraag, zodat het jullie unieke moment wordt. Hierbij houd ik rekening met de eventuele aan- of afwezigheid van dierbaren van het bruidspaar. Mijn uitgangspunt is dat het officiële gedeelte, dit bijzondere persoonlijke moment, met de juiste bewoordingen en in de gewenste feestelijke gemoedelijke stemming plaats gaat vinden.  

Goed gevoel

Een ceremonie, die blij, bespiegelend, romantisch, humoristisch en serieus kan zijn, maar altijd persoonlijk en betrokken.... dát wil ik met en voor jullie realiseren. Opdat iedereen er hopelijk nog lang en met een goed gevoel op terug kan kijken.

Zijn er doven in de zaal?

Of ben je misschien zelf doof? Eventueel verzorg ik de speech van Nederlandse Gebaren. Menigeen zal me herkennen van mijn werk als tolk gebarentaal op televisie, als jullie het willen, dan voorzie ik de speech van gebaren zodat iedereen goed kan volgen wat er wordt gezegd.  

Een eersteklas, sfeervolle herinnering van jullie huwelijksvoltrekking is wat ik jullie als huwelijkscadeau wil geven. 

Voor mijn onregelmatige werkzaamheden ben ik veel op pad en misschien wat minder goed telefonisch te bereiken. Bel of mail mij echter gerust en ik laat zo spoedig mogelijk van mij horen! info@sebastiaanboogaard.nl 

Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand wil ik graag jullie huwelijk voltrekken. Wat dat betreft kan ik alvast zeggen: Ja, ik wil! Maar....“Wat is hierop jullie antwoord?”

Bekijk onderstaand filmpje om een impressie te krijgen hoe Sebastiaan te werk gaat.

Bekijk website
+16 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


36 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Janieke

Op 06 may 2024

Een betere trouwambtenaar hadden wij niet kunnen wensen! Ondanks dat het snel was en we elkaar online hebben gezien heeft Sebastiaan er voor gezorgd dat wij een super mooie en leuke ceremonie hebben gehad! Een herinnering die voor altijd zal blijven! En als wij ooit nog gaan trouwen dan bellen wij Sebastiaan als eerst! Heel erg bedankt voor alles! Echt een topper!

Michaela

Op 06 may 2024

Van het eerste contact bij hem thuis tot aan de ceremonie op onze trouwdag, het was in één woord fantastisch. De click die we met Sebastiaan voelden was instant. Net als de click tussen onze hond Cooper en zijn hond Banjer overigens ;-) Sebastiaan is sympathiek, grappig, warm en gepassioneerd. We voelden ons direct op ons gemak en het was heel bijzonder en fijn hoe veel oprecht interesse hij toonde in ons en ons verhaal. Daarnaast luisterde hij goed naar onze wensen en stelde zich flexibel op. Op de dag van de bruiloft zocht Sebastiaan ons vlak voor de ceremonie nog even op en onze zenuwen verdwenen als sneeuw voor de zon, echt heel bijzonder. De ceremonie zelf was in één woord perfect. Mooi, warm en persoonlijk maar tegelijk ook ontspannen door een heerlijke balans tussen diepgang en humor. We genoten echt van iedere minuut. Achteraf kregen we heel veel complimenten over zijn speech. We kunnen zonder enige twijfel zeggen dat Sebastiaan onze dag heeft gemaakt en zijn alleen maar dankbaar dat hij op ons pad kwam. Sebastiaan, waanzinnig bedankt voor de onvergetelijke momenten.

Marcel

Op 06 may 2024

In één woord: Fantastisch! Mooi verhaal tijdens onze ceremonie met een lach en een traan zoals we wilde, en wat werd beaamd door onze gasten. Regelde een 'alternatieve' trouwakte waar onze dochter ook kon tekenen dmv een vingerafdruk. Denkt met je mee en is betrokken.

Jennifer

Op 06 may 2024

Wij hebben dankzij Sebastiaan een geweldige bruiloft gehad. We wilde graag een trouwceremonie op een zeilschip en daarom zochten wij een zelfstandige trouwambtenaar. Na een leuk ontmoetingsgesprek waarin Sebastiaan aangaf het geen probleem te vinden om 4 uur lang met ons mee te varen, kozen wij hem als onze babs. Hij heeft op de bruiloft een hele mooie ceremonie neergezet waar ook alle gasten van onder de indruk waren. Zijn speech was een goede combinatie van grappige en emotionele verhalen die mooi op elkaar aansloten. Een goede babs maakt een mooie bruiloft en daarom zou ik Sebastiaan aan iedereen aanraden.

De Til Groep

Op 06 may 2024

Op onze locatie vinden regelmatig huwelijksvoltrekkingen plaats en daarbij is Sebastiaan Boogaard vaak de trouwambtenaar naar keuze van het bruidspaar. En dat is niet voor niets. Van onze bruidsparen krijgen we altijd lovende woorden over Sebastiaan. Hij neemt zijn rol als trouwambtenaar bijzonder serieus en verdiept zich vooraf in het bruidspaar. Voor ons als feestlocatie is Sebastiaan een bijzonder prettig persoon om mee samen te werken. Hij is altijd op tijd aanwezig en samen zorgen we dat de ceremonie perfect verloopt. Zoek je een trouwambtenaar die bij iedereen past ongeacht je achtergrond, die zich vooraf oprecht in je interesseert én dat tijdens de ceremonie op een luchtige manier weet over te brengen dan ben je bij Trouwambtenaar Sebastiaan Boogaard bij het juiste adres.

Allysia

Op 06 may 2024

Wij zijn super blij dat Sebastiaan ons huwelijk heeft mogen voltrekken op 1 juni 2023. Hij heeft ons liefdesverhaal perfect weten te vertalen tijdens onze ceremonie. Wij hebben gelachen en gehuild. Onze ceremonie was prachtig. Wij krijgen nog steeds veel complimentjes van onze familie en vrienden over onze BABS. Daarnaast hebben wij het voortraject met Sebastiaan ook als zeer positief ervaren. Sebastiaan is een sympathieke en gezellig persoon. Wij raden iedereen Sebastiaan aan als BABS.

Eva

Op 06 may 2024

Sebastiaan heeft ons op 15 juli getrouwd en wat zijn we blij dat we voor hem gekozen hebben. Sebastiaan neemt de tijd om je te leren kennen en houdt vooraf goed contact. De ceremonie zelf was FANTASTISCH; hij betrok onze gasten, had humor, en stipte de juiste dingen aan. Zelfs de kleine (en voor ons onbewuste) dingen had hij opgemerkt tijdens het voorgesprek en aangehaald tijdens de ceremonie. Ook had hij goed contact met de band en speelden ze mooi op elkaar in tijdens het begin en einde van liedjes. En had Sebastiaan een gouden tip waardoor we onze fotograve hadden gevonden. We kregen van veel gasten complimenten over de leuke BABS! Absoluut aan iedereen aan te raden, we kijken met een ontzettend grote glimlach terug op onze ceremonie!!

Marieke

Op 06 may 2024

Sebastiaan is een enthousiaste, vrolijke en gedreven trouwambtenaar. Oprecht geinteresseert in jullie en weet jullie verhaal op een persoonlijke, interactieve manier te vertellen met een vleugje humor. Ook kinderen weet hij op een leuke manier te betrekken tijdens de ceremonie. Zijn jullie opzoek naar een trouwambtenaar? Dan zijn jullie bij Sebastiaan echt in hele goede handen.

Erik & Elise

Op 06 may 2024

Persoonlijk, professioneel, pragmatisch, betrokken en grappig! Sebastiaan heeft onze ceremonie ontzettend goed neergezet en we hebben enorm van zijn mooie woorden genoten. Mooiste compliment is nog wel dat onze gasten vroegen of we hem al lang persoonlijk kenden, zo goed was het verhaal. Topper!

Richard

Op 06 may 2024

Sebastiaan heeft ons op 23 juni 2023 mogen trouwen. Wij zijn ontzettend blij dat we Sebastiaan zijn tegengekomen en dat hij ons heeft getrouwd. Vanaf ons eerste gesprek hebben wij een klik gevoeld en deze is niet meer weggegaan. De manier waarop Sebastiaan onze ceremonie heeft geleid sprak niet alleen ons aan, maar ook alle gasten. Zij spraken allen vol lof over hem. Zoek je een Trouwambtenaar die jou op je gemak stelt en die zowel met humor als liefde je ceremonie stuurt dan is Sebastiaan jullie Trouwambtenaar!

Patricia

Op 06 may 2024

Beste trouwambtenaar die we ons hadden kunnen wensen! De ceremonie was krachtig, persoonlijk en puur. Voor ons en ook voor onze gasten leek het alsof Sebastiaan ons al jaren kenden. Wij voelde ons direct op ons gemak en hebben genoten van zijn prachtige woorden.

Annemarie

Op 06 may 2024

Sebastiaan is een geweldige trouwambtenaar. Hij heeft al verschillende keren een bruiloft gedaan en alleen maar lof, hij maakt er echt een feestje van. Hij is integer en vrolijk, zeer prettige persoonlijkheid. Van mij mag hij vaker komen.

BLEND Music

Op 06 may 2024

Sebastiaan is een vrolijk, vlot, sympathiek en energiek mens. Zo ook in zijn rol als BABS. Laatst mochten wij een ceremonie die hij leidde muzikaal begeleiden en het was een hele fijne samenwerking! Het was al zijn 500ste ceremonie en dat merkte je ook echt. Het ging allemaal heel natuurlijk en door de manier waarop hij de gasten en het bruidspaar in zijn verhaal betrok, was het een heel vloeiend en speels geheel. We zouden hem dan ook aan elk bruidspaar aanraden!

Sfeervolle locaties

Op 06 may 2024

Zeer vriendelijke man, doet de ceremonies heel mooi en met passie. Mensen genieten van de manier waarop Sebastiaan als trouwambtenaar werkt. Wat een passie ook voor het stukje vertolken bij doven mensen. ECHT een aanrader voor iedereen die hiermee te maken heeft.

Justa

Op 06 may 2024

Als fotograaf Sebastiaan meegemaakt als trouw ambtenaar. Zelden zo’n ontspannen, vrolijke en toch oprechte ceremonie meegemaakt. Heel begaan met het stel en de mensen. Hem moet je hebben 😉

Sylvana

Op 06 may 2024

Ontzettend fijne trouwambtenaar! Vooraf goed contact gehad en op de dag zelf had hij van al onze informatie een heel mooi verhaal gemaakt en wist dit ook nog eens op een leuke manier over te brengen op de gasten! Iedereen was enthousiast :)

Geraldine

Op 06 may 2024

Sebastiaan als trouwambtenaar is echt een aanrader!! Ons huwelijk heeft hij heel enthousiast en met veel humor voltrokken.

Dorieke

Op 06 may 2024

Wauw sebasiaan wat deed je het leuk.Van onze gasten kregen we veel positieve reacties ze vonden allemaal dat je het heel leuk bracht. Wij zijn zeer dankbaar dat je ons trouwambtenaar was.

Marvin

Op 06 may 2024

Wat een fijne sfeer was het tijdens de trouwceremonie, losjes maar niet te amikaal!

Anoniem

Op 22 may 2023

Het was een feestje om door Sebastiaan getrouwd te mogen worden! Hij heeft het persoonlijk aangepakt met humor en met respect. Het betrekken van de neefjes tijdens het 'JA' woord was super!

M & M

Op 22 may 2023

We hebben Sebastiaan in eerste instantie gekozen omdat hij de Gebarentaal machtig is, mijn man is namelijk doof. In zijn e-mails aan ons klonk hij al enthousiast. Tijdens het gesprek wat we met hem hadden werden er veel en uitgebreid vragen gesteld om ons beter te leren kennen. Ik was al enthousiast en na het gesprek helemaal. Tijdens de ceremonie was het erg persoonlijk en lagen we regelmatig in een deuk. Het was mooi hoe Sebastiaan ons verhaal vertelde. Na afloop kregen we ook veel complimenten over de mooie woorden van Sebastiaan en dat hij het heel persoonlijk maakte. Wij raden Sebastiaan dan ook zeker aan. Of je nu horend bent of doof (of familie) bij Sebastiaan weet je dat de ceremonie onvergetelijk wordt!! Nogmaals bedankt Sebastiaan!

Tatiana

Op 22 may 2023

We zijn dit jaar door Sebastiaan getrouwd. Alles verliep keurig. Hij nam de tijd voor ons en luisterde naar onze wensen. Als we nog een keer zouden gaan trouwen, zouden we hem weer vragen. Wie weet misschien over 25 jaar Nogmaals bedankt Sebastiaan.

Herman

Op 22 may 2023

Een échte aanrader! Ontzettend aardig, meedenkend en bovendien vol creativiteit.

Mariska

Op 22 may 2023

Leuke sympathieke en zeer vriendelijke man alles is precies gegaan zoals wij het voor ogen hadden hield zich aan de afspraken en was ook behulpzaam met ideeën aandragen!

Mirjam

Op 22 may 2023

Wij raden Sebastiaan aan als trouwambtenaar omdat hij echt een persoonlijk woord kan vertellen en je daarin als bruidspaar meeneemt door het leuke verhaal. Van onze gasten kregen wij positieve reacties op de trouwambtenaar, zo betrokken en enthousiast!

Art & Evelien

Op 22 may 2023

Sebastiaan was in de voorbereiding en tijdens de dag zelf een baken van rust. Hij hielp ons met het bespreken en bedenken van verschillende onderdelen van de ceremonie waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Door alles stap voor stap door te nemen konden we vooraf nadenken en beslissingen nemen, zodat we op de dag zelf niet voor verrassingen kwamen te staan. Door de combinatie van gesproken taal en gebaren was het voorbereidende gesprek en onze ceremonie voor ons (beiden doof) goed te begrijpen. Zijn leuke (mondelinge) aankleding van de ceremonie met een mooie mix tussen klassiek/serieus en een grapje hier en daar, was voor ons het startpunt van een geweldige bruiloft.

Rowin & Martijn

Op 22 may 2023

Vanaf het eerste gesprek hebben we een vertrouwd gevoel gehad bij Sebastiaan. Hij luistert goed naar de wensen en verhalen welke hij voor een fantastische speech heeft gebruikt met een hoop humor en een variërende manier van spreken! Hij zorgt ervoor dat alle gasten mee worden genomen in het verhaal. Onze gasten (en wij) hebben het er nog regelmatig over! Absoluut aan te raden!

Anoniem

Op 22 may 2023

een dag om nooit te vergeten mede omdat Sebastiaan ons geweldig heeft toegesproken!

Inge & Richard

Op 22 may 2023

Sebastiaan, we hebben jou ervaren als een heel bijzonder mens en een zeer goede BABS. Zowel ons eerste online kennismakingsgesprek, het nadere kennismakingsgesprek op locatie als de ceremonie zelf zullen ons altijd bijblijven. Je weet zelf wel waarom! Dank voor jouw luisterend oor, en dankjewel voor hoe prachtig je ons verhaal hebt verwoord in jouw speech. Je hebt niet alleen ons, maar ook onze gasten ontroerd!

Anoniem

Op 22 may 2023

Sebastiaan heeft een perfecte ceremonie voor onze bruiloft verzorgd. De ceremonie was persoonlijk, had op de juiste momenten humor en was ook ontroerend. Het kennismakingsgesprek was erg prettig. Sebastiaan heeft goed met ons meegedacht. Wij zouden hem iedereen aanbevelen! Nogmaals bedankt Sebastiaan!

Desiree

Op 22 may 2023

Super leuke ervaring met Sebastiaan! Mede door hem een prachtige dag gehad en heeft ons precies zoals we wilden omschreven!

Gemma

Op 09 may 2022

Mede door jouw Sebastiaan hele mooie en leuke huwelijksvoltrekking, heel relaxt en fijn gedaan.

Evert en Danielle

Op 05 jan 2022

Sebastiaan luisterde oprecht naar onze wensen. Wat een fantastische speech! we raden hem echt iedereen aan!!

Daan

Op 11 feb 2020

Sebastiaan maakte onze dag compleet. We kunnen hem iedereen aanraden

Jaap-Jan en Anne

Op 20 feb 2019

Sebastiaan luisterde aandachtig naar onze wensen, had aandacht voor iedereen en elk detail. We hebben de ware gevonden maar zouden hem anders een volgende keer zeker weer vragen!

Else-Marie

Op 20 feb 2019

Sebastiaan heeft oprechte belangstelling in mensen. Hij houdt van openheid en verbinding en vindt het belangrijk dat iedereen in z’n waarde wordt gelaten.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation