Trouwambtenaar Sebastiaan Er zijn miljoenen mensen op de wereld, maar juist jullie hebben elkaar gevonden!

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwambtenaar Sebastiaan Vraag informatie aan
Landelijk

Een persoonlijke dag, jullie trouwdag. Willen jullie dit bijzondere, onvergetelijke moment op een sfeervolle, persoonlijke manier beleven? -dan is dat waar ik met veel plezier mijn energie insteek! Formeel als het moet, ongedwongen als het kan. Mijn werkwijze is dan ook persoonlijk, interactief en met humor

Persoonlijke speech in de gewenste sfeer

In ons voorgesprek hoor ik graag wat jullie deed besluiten om deze stap te zetten. We bespreken jullie wensen en desgewenst voeg ik hier mijn ervaring en ideeën aan toe. Ik vertaal jullie verhaal naar een persoonlijke speech op maat, die ik op jullie grote dag voordraag, zodat het jullie unieke moment wordt. Hierbij houd ik rekening met de eventuele aan- of afwezigheid van dierbaren van het bruidspaar. Mijn uitgangspunt is dat het officiële gedeelte, dit bijzondere persoonlijke moment, met de juiste bewoordingen en in de gewenste feestelijke gemoedelijke stemming plaats gaat vinden.  

Goed gevoel

Een ceremonie, die blij, bespiegelend, romantisch, humoristisch en serieus kan zijn, maar altijd persoonlijk en betrokken.... dát wil ik met en voor jullie realiseren. Opdat iedereen er hopelijk nog lang en met een goed gevoel op terug kan kijken.

Zijn er doven in de zaal?

Of ben je misschien zelf doof? Eventueel verzorg ik de speech van Nederlandse Gebaren. Menigeen zal me herkennen van mijn werk als tolk gebarentaal op televisie, als jullie het willen, dan voorzie ik de speech van gebaren zodat iedereen goed kan volgen wat er wordt gezegd.  

Een eersteklas, sfeervolle herinnering van jullie huwelijksvoltrekking is wat ik jullie als huwelijkscadeau wil geven. 

Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand wil ik graag jullie huwelijk voltrekken. Wat dat betreft kan ik alvast zeggen: Ja, ik wil!   Maar.... “Wat is hierop jullie antwoord?”

Voor mijn werkzaamheden ben ik veel op pad en wat minder goed telefonisch te bereiken.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Gemma

Op 09 may 2022

Mede door jouw Sebastiaan hele mooie en leuke huwelijksvoltrekking, heel relaxt en fijn gedaan.

Daan

Op 11 feb 2020

Sebastiaan maakte onze dag compleet. We kunnen hem iedereen aanraden

Else-Marie

Op 20 feb 2019

Sebastiaan heeft oprechte belangstelling in mensen. Hij houdt van openheid en verbinding en vindt het belangrijk dat iedereen in z’n waarde wordt gelaten.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation