Trouwambtenaar Rolf Eikenhout

Trouwambtenaar Rolf Eikenhout Trouwambtenaar Rolf Eikenhout
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwambtenaar Rolf Eikenhout Vraag informatie aan
Piet Heinstraat 9
9801 EV Zuidhorn

Mijn naam is Rolf Eikenhout. Ik ben beëdigd trouwambtenaar in de gemeente Zuidhorn en de gemeente Leek en daarnaast zelfstandig trouwambtenaar. Ik ben geboren in 1951 in Groningen en al meer dan 41 jaar gelukkig getrouwd met Susan en we hebben 3 kinderen en 4 kleinkinderen. Al vele jaren woonachtig in Zuidhorn (Groningen). Ik was werkzaam in het onderwijs als manager en coach.

​Mensen verbinden is mijn passie en ik vind het geweldig om van elke ceremonie iets heel persoonlijks te maken. Daarom wil ik jullie graag ontmoeten. Ons eerste contact is telefonisch. Alle wensen worden besproken en ik leg uit hoe ik werk en wat er mogelijk is. Ook is meteen helder hoeveel het gaat kosten en maken we een afspraak voor een zeer uitgebreid interview.

TROUWEN EN DE LIEFDE

​Wat is mooier dan een handtekening te mogen zetten onder de ‘liefdesverklaring’ die twee mensen aan elkaar geven? Het maakt mij elke keer heel gelukkig. Want trouwen, de ander trouw beloven, is in deze tijd niet meer van zelfsprekend. In lief en leed, je leven met de ander delen?

Zeggen: ik zal er zijn voor jou, ook als het heftig is en stormt in je eigen leven of in de relatie. Het is ’all inclusive’. En dan trouw blijven.

Liefhebben is een keuze, geen gevoel. Liefde is een werkwoord en aan een relatie moet elke dag gewerkt worden. Trouwen moet dus gevierd worden. Samen met allen die jullie dierbaar zijn en in een omgeving die past. En met woorden die bij jullie passen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Judith

Op 08 jun 2018

Op 28 september 2017 mochten wij, Judith en Erik, in het huwelijksbootje stappen. Wij hebben Rolf Eikenhout gevraagd om als trouwambtenaar op te treden. Omdat wij Rolf al een poosje kenden, vonden wij het erg prettig dat iemand ons trouwde die ons kende. Rolf is op een avond bij ons langs geweest en heeft uitgebreid gevraagd naar onze levensgeschiedenis, hoe wij elkaar ontmoet hebben en hoe wij er toe kwamen om met elkaar te trouwen. Tijdens dit gesprek hing er een heel ontspannen, fijne sfeer. Rolf weet welke vragen hij moet stellen is daarbij zeer geïnteresseerd. Tijdens de dag zelf, heeft hij een mooi betoog gehouden waarbij hij inging op ons als persoon. Niet een wazig verhaal over een gebouw of over iets wat niets met ons te maken had maar een betoog over wie wij zijn. Heel persoonlijk. Er zaten serieuze punten in maar ook veel humor. Dit vormde een prachtig geheel. Wij bevelen Rolf zeker aan en hebben een heel prettige herinnering aan zijn optreden gehouden.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation