Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwambtenaar Jeroen Smits Een maatwerk ceremonie met een lach en een traan

15 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwambtenaar Jeroen Smits Vraag informatie aan
Dhr. Jeroen Smits
Landelijk

Als beëdigd trouwambtenaar mag Jeroen stellen in de echt verbinden. Dit op een zeer speciale, en bovenal bijzondere manier. 

De B van BABS staat daarbij dus niet voor Buitengewoon maar voor Bijzonder Ambtenaar! 

Het mooiste moment van leven, zo wordt de trouwdag veelal omschreven. Het mooiste moment van de dag moet dan haast wel de ceremonie zijn. Elkaar het jawoord geven uit blijk van liefde en eeuwige trouw. 

Maak van die ceremonie dan ook een onvergetelijk moment, waar iedere aanwezige gast nog vaak aan terug zal denken. 

Wil je meer lezen over Trouwambtenaar Jeroen Smits? Ga dan naar de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


15 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Paco & Valleria

Op 10 jan 2023

Lieve Jeroen, Wat heb jij ons huwelijksceremonie geweldig gedaan. Nog mooier dan we hadden kunnen wensen. Jij en Femma hebben in zeer korte tijd alles perfect geregeld. Van eerste borrel samen tot aan de ceremonie en erna. Onze gasten en wij denken terug aan een geweldige ceremonie; mooi, emotioneel, grappig, leuk en relaxed enzo professioneel & persoonlijk! Jeroen blijf doen wat je doet, je doet het zo goed! Liefs, Paco & Valleria

Kenny & Suzanne

Op 14 sep 2021

Wij hebben ontzettend genoten van onze ceremonie. We hadden er al veel vertrouwen in tijdens onze eerste kennismaking maar het oversteeg zelfs onze verwachtingen! We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van iedereen, iemand zei zelfs het leek wel een cabaret show waar ik naar aan het kijken was. Echt iedereen heeft gelachen en zelfs de grootste en stoerste mannen hebben stiekem een traan gelaten. Hoe jij onze verhalen maar ook de verhalen van onze naasten over ons hebt overgebracht was geweldig. Er was veel interactie met de gasten. Ook hadden wij veel Belgische gasten die niet bekend waren met dit concept, maar die ons maar bleven vertellen hoe bijzonder dit was. Ook willen wij Astrid bedanken voor de goede en vlotte communicatie. Wij hebben echt een onvergetelijke dag gehad, onze oprechte dank daarvoor!

Philippe - huwelijk Kenny en Suzanne

Op 13 sep 2021

Vorige vrijdag was het huwelijk van onze zoon Kenny en Suzanne. Komende vanuit België was zo’n ceremonie, voor ons, totaal nieuw. Maar wat was het geweldig, Jeroen je hebt dat fantastisch gedaan. Een mooi overzicht van hun leven met heel veel humor. We hebben heel wat afgelachen maar er was ook plaats voor emoties. Vanuit België een dikke pluim, we willen je hierbij nogmaals bedanken, we hebben genoten. Bedankt Jeroen

Lex

Op 02 feb 2021

Hoi Jeroen , Ik wil toch zelf ook nog wat persoonlijk zeggen tegen je . Ik vond je geweldig en je hebt er mede voor gezorgd dat de trouw ceremonie in mijn geheugen gegrift zal blijven als onvergetelijk. Nogmaals dank daarvoor !!

Rita & Lex

Op 02 feb 2021

We hebben genoten gisteren. Je hebt het geweldig gedaan. Alleen maar positieve reacties. Wij zijn blij dat jij onze ceremonie tot een onvergetelijke hebt gemaakt. Super

Klaas & Jeannette

Op 02 feb 2021

Klaas en ik zijn zeer onder de indruk van jouw speech, we hebben genoten en gelachen....., geweldig. Het doet onze harten goed dat wij kunnen terugkijken op de meest mooie geslaagde dag in ons leven. En wat een leuke spontane reacties hebben wij gekregen van alle gasten, over jou als trouwambtenaar. Je hebt ons op deze dag, maar ook met alle voorbereidingen, heel professioneel, laten beseffen hoe belangrijk de stap naar het huwelijk is.

Astrid & Gerrit

Op 11 feb 2020

Jeroen heeft voor ons een fantastische ceremonie verzorgd. Boordevol humor, maar ook met gevoel bij alle ‘serieuze’ onderdelen die er deel van uit maakten: Het ja-woord, de getuigen, het tekenen. Onze gasten praten er nog over. We kijken terug op een geweldige dag, mede dankzij Jeroen.

Mark & Sylvia

Op 11 feb 2020

De perfecte trouwambtenaar! Heerlijk vol met humor en grapjes. Precies zoals wij in gedachten hadden. De eerste kennismaking was er al 1 om nooit te vergeten en de dag zelf moest nog komen. De ceremonie was gewoon geweldig! Vooral de interactie met het publiek ook. Dat Jeroen onze trouwambtenaar was heeft de dag de grote gouden rand gegeven waar wij naar op zoek waren. Nogmaals bedankt voor alles. We hebben de film vorige week teruggekeken en de tranen stroomde over onze wangen van het lachen!! Heerlijk.

Jarno & Marielle

Op 11 feb 2020

Op 24 augustus 2019 zijn wij getrouwd door Jeroen. Wij hebben veel plezier gehad tijdens de voorbereidende gesprekken en hebben veel gelachen. Jeroen weet een humoristische tint te geven aan ons persoonlijke verhaal, die hij overigens zelf in elkaar heeft gezet, en dat is ons heel goed bevallen. Jeroen, heel erg bedankt voor alles. Wij hebben een toffe ceremonie gehad!

Selma & Hans

Op 11 feb 2020

Wat een geweldig begin van een prachtige dag! Op de warmste dag van de maand juni ( 29-06-2019) zijn wij door Jeroen gehuwd. Het was in een woord fantastisch! De toespraak had alles, hilarische momenten afgewisseld met mooie woorden. Ik heb nog nooit zoveel mensen zien lachen op een ceremonie. Jeroen verdiept zich in mensen en speelt prachtig in op alle momenten die voor een bruidspaar belangrijk zijn! Onze dank is groot en wij wensen Jeroen nog heel veel mooie ceremonies toe!

Marjolein & Nills

Op 11 feb 2020

Ons huwelijk was één groot feest en daar heeft Jeroen een groot aandeel in gehad. Onze gasten wisten niet dat ze bij een huwelijk aanwezig zouden zijn en het was dan ook een grote verrassing toen Jeroen in zijn toga tevoorschijn kwam. Voor hem ook geen standaard avond maar hij is erg flexibel en had goed met ons meegedacht over de mogelijkheden. Zijn verhaal was zowel persoonlijk als hilarisch, ik denk niet dat ik ooit zoveel mensen heb zien lachen op een bruiloft. Ook de serieuze noot ontbrak natuurlijk niet en Jeroen betrok onze ouders er echt bij. Extra leuk, omdat ook zij van niets wisten. Al met al een geweldige avond, bedankt Jeroen!

Wesley & Savannah

Op 18 feb 2019

Wat een kanjer is Jeroen. Jeroen, je bent een fijne vent! Niks maar dan ook niks meer dan lof over jouw optreden tijdens onze ceremonie. We hebben gelachen, maar ook gehuild, daarna weer opgepakt en in een deuk gelegen. Ja, gewoon een dienst die alles had. Zo is er een mooi voorbeeld van iemand die naar mij toe kwam en zei: Wes normaal moet je maar door zo'n dienst zien heen te komen. Maar met deze man, was de tijd helaas zo om. Wat is hij goed, wat kan je lachen met hem. En wat gaaf hoe die alles verwoord. En ja dat is zo, jij pakt alles zo goed en vloeiend in. Wij zijn zeer blij, zeer tevreden maar vooral zeer vereerd dat je ons heb getrouwd en zullen jou ten alle tijden aanbevelen.

Kim & Han

Op 18 feb 2019

Het was echt geweldig! We hebben zo'n mooie dag gehad. Jeroen heeft ons verrast met de ceremonie; nog mooier dan verwacht! We hebben enorm veel complimenten gehad over de ceremonie. Dank voor alles en wij blijven voorlopig nog nagenieten!

Tessa & Teun

Op 18 feb 2019

Wij zijn inmiddels terug van een geweldige huwelijksreis en nu van de foto's aan het genieten. Wij hebben echt een geweldige dag gehad en met name ook genoten van jouw ceremonie! Van veel kanten ook gehoord dat ze de ceremonie geweldig vonden ("leukste ooit").

Sandra & Roeland

Op 18 feb 2019

Top Entertainment! Op 18 oktober lieten wij ons partnerschap bekrachtigen door Jeroen. Een waar feest. Enerzijds omdat Sandra en ik heel gek op elkaar zijn, anderzijds werd het een fenomenale avond door de speech van Jeroen! Hij speechte met flair, goed brutaal, heerlijk spelend met taal, soms op de rand maar nimmer er overheen en altijd met respect, correct en ontzettend veel humor. Wij en onze gasten konden zien dat Jeroen hier heel veel uur en tijd had ingestoken. Hij had zich enorm in ons verdiept met aanvoer van ons gesprek met hem, en de vrienden en kennissen die hij in contact had meegenomen. Ik overdrijf niet. Hij maakt gewoon een story of your life! Tot in de puntjes is de ceremonie verzorgd en onze gasten spreken er nu nog over. Wie is die jongen.......wat is hij goed.....wat is hij snel en wat een humor. Dus als wij, Sandra en ik, een advies mogen uitbrengen; Kies voor Jeroen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation