The Tasty Kitchen

(1)

Beoordeel

Taarten, Cupcakes, Catering & Workshops

BRUIDSTAART

Gaan jullie trouwen en ben je op zoek naar een bruidstaart of bruidscupcakes die aan jullie wensen voldoen? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van de mooiste en lekkerste bruidstaarten en cupcakes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een traditionele stapeltaart of misschien wil je liever cupcakes met jullie foto erop?

We zorgen ervoor dat de taart of cupcakes helemaal aan jullie wensen voldoet en natuurlijk zorgen we ook dat de taart lekker is! Voor de vulling hebben we verschillende opties; denk hierbij aan chocolade, frambozen of misschien heb je liever champagnesmaak? We nemen contact met je op om je wensen te bespreken en kunnen dan een proefsessie plannen. Natuurlijk krijg je eerst een ontwerp van ons voor we de taart gaan maken.

CATERING

Feestje? Wij kunnen de catering verzorgen! We hebben keuze uit vier heerlijke buffetten, maar kunnen natuurlijk ook een buffet op maat verzorgen. We zorgen voor voldoende servies en last but not least…. wij doen de afwas!

TAPAS & FINGERFOOD

Genieten van allemaal lekkere hapjes die samen een volledige maaltijd vormen!

INDONESISCH BUFFET

De recepten hebben wij geleerd van een lieve Oma afkomstig uit Indonesië. Inmiddels weten we de kneepjes van het vak en door de combinatie van deze recepten, de goeie traditionele ingrediënten en onze liefde voor koken weten we een heerlijk buffet klaar te zetten waar ze ook in Indonesië van zullen smullen!

ITALIAANS BUFFET

Twee traditioneel Italiaanse amuses vooraf, heerlijke lasagne en runderstoof als hoofdgerecht en als afsluiter een heerlijke Italiaanse vanille frambozentaart. Dit buffet wordt door zowel jong als oud gewaardeerd!

HIGH TEA BUFFET

Met een patissier aan het roer is het gegarandeerd smullen van deze High Tea. We zorgen voor een scala aan heerlijke kleine hapjes die onder het genot van verschillende soorten thee voor een gezellige en smakelijke middag zullen zorgen.

06-36104030

06-17449478

Adres: Stuyvesantstraat 76 2023 KR Haarlem

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

1 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Nicole

5

op 01-11-2018

Super!! Ze weten je wensen in een heerlijke taart om te zetten! Heerlijke taarten. Zou ze zeker aanraden.

Ga naar een verwante categorie

Stuyvesantstraat 76

2023 KR Haarlem

06-36104030

06-17449478