The Make-Up Artist

(1)

Beoordeel

Visagie | Hairstyling

Bruids Make-Up en Partystyling

Uw trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Vanzelfsprekend wilt u er betoverend uitzien. Laat uw haar en bruids make-up verzorgen door The Make-up Artist en u zult het stralende middelpunt van de dag zijn.

Tijdens de try-out sessie bepalen we in goed overleg uw eigen bruidsstijl. Op de grote dag komen we op het door u gewenste tijdstip bij u thuis. Ook is het mogelijk om uw bruids make-up en haar 's avonds voor het feest te laten bijwerken. Zo kunt u schitteren op uw eigen feest.

Natuurlijk komen we voor deze touch-up op de feestlocatie langs. Uiteraard kunnen wij ook het haar en make-up van uw gasten verzorgen.

06-23008522

Adres: Dorpsweg 145 4221 LL Arkel

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
5

1 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Monique

5

op 14-08-2018

Professionaliteit, rust en flexibiliteit nam jij mee op mijn trouwdag! Wat een ontzettend fijn en leuk mens ben je! Haar en make-up hebben hele dag goed gezeten en de touch up s'avonds was ook fijn. Op zo'n hectische dag is het zo ontzettend fijn om iemand te hebben die in een informele sfeer je als een prinses kan laten voelen. Zelf mijn man en kinderen hebben zich overgegeven aan jouw kundige handen (wat ik niet verwacht had) en zagen er super uit.

Ga naar een verwante categorie

Dorpsweg 145

4221 LL Arkel

06-23008522