Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

The Legendary Wedding Be Bold. Be You. Be Legendary!

5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Marie-Rosanne Rietschoten-Vink
Landelijk

Be Bold. Be You. Be Legendary!

Willen jullie een onvergetelijke op jullie lijf geschreven bruiloft? Een dag met verrassende elementen en een uniek thema speciaal voor jullie? Met de The Legendary Wedding komen jullie dromen uit. Of je nou volledig overboard wil of extreem ingetogen… Jullie bruiloft schittert en gaat de boeken in.

Met veel creativiteit, enthousiasme en een open mind ondersteun ik jullie met de organisatie van jullie bruiloft. Dat kan van A tot Z,  maar ik help jullie ook met alle liefde met een specifiek onderdeel.

The Legendary Wedding biedt de volgende diensten aan:

Weddingplanning van A tot Z
The Legendary Wedding ondersteunt jullie tot in detail en van de eerste wilde ideeën tot en met de spetterende afsluiting van jullie bruiloft. We starten met met de ontwikkeling van een persoonlijk bruiloftsconcept. Daarna ondersteun ik bij de planning en brengen we het concept tot werkelijkheid. Tijdens de dag(en) ben ik jullie ceremoniemeester en zorg ik ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Persoonlijk bruiloftsconcept
Een legendarische bruiloft begint met een fantastisch bruiloftsconcept. Een concept dat jullie volledig op het lijf is geschreven en daarmee écht uniek is. Tijdens een inspirerende sessie haal ik jullie diepste wensen en ideeën naar boven en samen creëren we een uniek concept voor jullie bruiloft.

Planning & coördinatie
Jullie zijn er al helemaal uit wat jullie droombruiloft is. Maar jullie hebben een druk leven en willen alles op een prettige ontspannen manier en tot in de puntjes geregeld hebben. The Legendary Wedding ondersteunt bij de planning en coördinatie van jullie bruiloft. Ik zorg ervoor dat alles soepel verloopt en jullie stressvrij kunnen genieten van de verlovingsperiode en jullie bruiloft.

Wat ik ook voor jullie mag doen, ik doe mijn uiterste best om jullie een stressvrije, leuke en liefdevolle periode te bezorgen.

Stuur een mailtje naar info@thelegendarywedding.nl of bel 06-25002608 voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Kijk voor meer informatie op www.thelegendarywedding.nl

Bekijk website
+7 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anna

Op 20 sep 2023

We hebben Marie-Rosanne leren kennen op een beurs en hadden meteen een goede band met haar. Ze was goed bereikbaar en dacht met ons mee. Eerst hadden we een kennismakingsgesprek, gevolgd door uitvoerige planning. Ze was ook onze ceremoniemeester. Marie-Rosanne heeft ons preciesde belangrijke vragen gesteld en wist op deze manier onze wensen in het grote geheel te plaatsen. Uiteindelijk hadden we op onze bruiloft de sfeer en elementen die we graag wilden hebben. Wij hadden we een zorgeloze en perfecte bruiloft en konden ervan genieten. We kunnen haar alleen maar aanbevelen

Coen & Liset

Op 04 sep 2023

Jij bent onze legendary held. Je hebt onze bruiloft echt mogelijk gemaakt, ons er weer van laten genieten. Je hebt al onze klaagzangen bestreden met eindeloze energie, ideeën en motivatie. De eindeloze emails, telefoontjes, whatsappies, gesprekken en lijstjes hebben van het legendary concept een echte prachtige bruiloft gemaakt. Nogmaals dank voor het redden van onze bruiloft

Fenne & Berry

Op 28 nov 2022

Marie-Rosanne heeft voor ons echt een geweldig bruiloftsconcept gemaakt. We hebben haar ontmoet op de WeddingFair in Utrecht en hadden meteen een leuke klik. Ze is super relaxed en ontzettend meedenkend. We hebben samen een brainstorm sessie gedaan, waarin zij op creatieve wijze erachter probeerde te komen wie wij zijn en wat we belangrijk vinden in het leven en dus ook onze bruiloft. Samen zijn we daardoor op ideeën gekomen die we anders nooit hadden bedacht. Het bruiloftsconcept wat we hebben ontvangen is enorm waardevol geweest voor het plannen van onze grote dag!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation