Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Specialtycakes Taartconsult/ proeverij ( Bruidstaarten en Jubilea)

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Specialtycakes Vraag informatie aan
Mevr. Nienke Haring
Oosterblokker

Bruidstaarten

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

SpecialtyCakes is gespecialiseerd in het maken van Unieke ambachtelijke taarten, helemaal op maat gemaakt.

Taartconsult/ proeverij ( Bruidstaarten en Jubilea)

De meeste aanstaande paren die de bruidstaart door ons willen laten maken boeken eerst een bruidsproeverij.

Wij vinden dat ook erg fijn, want zo kunnen we laten zien en proeven wat er aan mogelijkheden is, krijgen wij een beeld van het bruidspaar en hun wensen én kunnen we samen het ontwerp maken van de bruidstaart, want er zijn zoveel mogelijkheden en natuurlijk wil elk bruidspaar een unieke taart, maar vooral ook helemaal zoals ze het zelf willen!

Voor de proeverij dekken we de tafel met een aantal vooraf gekozen smaken cake, en of cupcakes en een aantal lepeltjes met ganaches en crèmes om zo te proeven. Op deze manier kunt u combinaties proeven, maar ook de aparte smaken. Ook de bekleding van de bruidstaart is belangrijk, niet iedereen weet het verschil tussen fondant of marsepein (of een combinatie). Ondertussen kunnen we in de computer op zoek naar inspiratie, of in de boeken die altijd op tafel liggen, maar soms nemen bruidsparen een dossier mee met complete inspiratiepagina’s, ook heel leuk!

Niet alles op? Dat is helemaal niet erg, want u krijgt natuurlijk een doosje mee met de “leftovers”. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want de € 25  die u heeft betaald voor de proeverij, krijgt u weer terug bij een definitieve bestelling van uw bruidstaart!

Voor meer foto's bekijk ook eens onze facebook

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Koen & Kayley

Op 22 dec 2023

Nienke van SpecialtyCakes maakt heerlijke en prachtige bruidstaarten! Tijdens de proeverij die wij geboekt hadden heeft ze ons van alles laten proeven en uitproberen en gezamenlijk werd het tijdens die afspraak langzamerhand steeds duidelijker hoe wij onze bruidstaart vormgegeven wilden hebben. We zorgden zelf voor een mooie taarttopper en brachten deze bij haar langs. Zelf zorgde ze ervoor dat de taart op onze bruiloftsdag klaarstond bij Robacher’s Watermolen (onze trouwlocatie). Het was natuurlijk spannend hoe de taart er uiteindelijk uit zou zien, maar het resultaat heeft zeker onze verwachtingen overtroffen. Het was precies zoals we in gedachten hadden! Heel erg bedankt! Koen & Kayley

Mandy

Op 07 nov 2018

Nienke heeft onze bruidstaart en cupcakes verzorgd. Ze zagen er super uit en waren echt heerlijk! Daarnaast dacht ze mee over bepaalde mogelijkheden en wat mooi zou zijn op de taart. Echt super blij mee

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation