Showtruckverhuur.nl Op zoek naar stoer trouwvervoer ?

Showtruckverhuur.nl Showtruckverhuur.nl
5 5 6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Showtruckverhuur.nl Vraag informatie aan
Landelijk

Helemaal weg van een truck op jouw bruiloft ,of wilt u gewoon eens wat anders? Denk dan aan onze Amerikaanse trouwtruck. De dag kan helemaal naar wens ingedeeld worden, waarbij de truck een mooie aanvulling is.

Zelfverzekerd je bruid ophalen:

1. Proefrit met instructies

(Zo'n Amerikaanse showtruck stuurt en schakelt toch net even wat anders dan een Europese truck.)

2. Bruid ophalen

3. Foto's maken op gewenste eigen locatie

4. Vertrek naar gemeentehuis of kerk

Trouwtruck als stoere decoratie bij locatie:

Ook bij de feestzaal kan onze blauwe Peterbilt of onze rode Kenworth bijdragen aan een bijzondere bruiloft. Zo kunnen wij de truck bij de ingang zetten tot alle gasten binnen zijn. De verlichting geeft dit geheel wat extra sfeer. 

Neem contact met ons op voor een onvergetelijke dag!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Dennis

Op 06 mar 2019

Afgelopen zaterdag 2 maart 2019 m’n aanstaande vrouw ten huwelijk gevraagd in style.... Wauw, wat een top dag en wat een geweldige machine. Showtruck bedankt voor het mogelijk maken van dit alles. MvG Dennis & Mariel O,ja het antwoord was JAAAAAAA “she said yes”

Janny

Op 05 feb 2019

Vorig jaar de truck gereserveerd voor onze trouwdag op 28 september. Contact verliep erg vlot, snelle en duidelijke reactie. Duidelijke afspraken over de prijs en al heel snel konden we bij de truck komen kijken. 28 september was Wim er de hele dag bij, mijn vriend mocht zelf rijden en Wim hielp als het nodig was. We hadden erg veel bekijks! Het was erg gezellig en ontspannen! Nogmaals heel erg bedankt!

Dennis

Op 07 nov 2018

Een onvergetelijke ervaring om met deze prachtige truck mijn bruid op te halen! 27-10-2018 was de grote dag dat we(Kimberley en ik) elkaar het ja-woord gaven, en deze truck maakte alles compleet! Wim, ontzettend bedankt voor de fantastische dag! Super om te zien en te merken dat je het met veel plezier en passie doet!

Ronald van Dijk

Op 28 aug 2018

Ik heb een superleuke middag gehad.De droom van een kleine jongen ging in vervulling.Je bent een goede instructeur die passie heeft voor zijn vak.Een prachtcadeau waar ik nog lang van na zal genieten. Hartelijke groet, Ronald van Dijk

Ina

Op 27 aug 2018

Wat hebben wij een geweldige dag gehad mede dankzij Wim en zijn Peterbilt. Niks was hem te gek. De fotolocatie waar we dachten niet te kunnen komen met de truck is toch gelukt. Nogmaals ontzettend bedankt voor alles wat je hebt gedaan. 1 woord waanzinnig.

Niels & Linda

Op 27 aug 2018

Als truckerszoon van kinds af aan altijd al willen trouwen met een Amerikaanse truck. zo gezegd zo gedaan, na wat telefonisch contact met Wim werd de verhuur vast gelegd voor onze grote dag. Niemand wist er van af. In alle vroegte hebben we afgesproken voor de nodige instructies 2 uur later het vrouwtje verrast met de showtruck. Het was het hoogtepunt van onze grote dag. Kortom met deze peterbilt ben je een echte eindbaas !! Nogmaals bedankt Niels & Linda.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation