Onno Innemee

(3)

Beoordeel

"voor een humoristische huwelijksvoltrekking"

Jullie trouwdag is een unieke belevenis. Als Cabaretier en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand kan ik deze gebeurtenis nog unieker maken. Al jaren treed ik op in theater en in het bedrijfsleven als gastspreker.

Ikzelf ben getrouwd in Maleisië twaalf jaar geleden en zou het zo weer overdoen. Een paar jaar geleden vroeg Mike Boddé mij, hem en zijn Ineke, te trouwen. Dat werd een bijzondere gelegenheid met veel lach en een emotionele onderlaag. Snel daarna werd ik door anderen gevraagd. Ik vind het een groot feest om mensen in de echt te verbinden en gelukkig vinden de echtparen dat ook. Geen clichématige huwelijksvoltrekking maar een intieme, romantische en humorvolle ceremonie met een lach en een traan.

Meer lezen over Onno Innemee? Bekijk de advertorial

06-54666377

Landelijk

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

3 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Frank & Reni

5

op 20-08-2018

Toen vanochtend de gasten afscheid namen wisten ze zeker dat ze deze ceremonie zich over 20 jaar nog zullen herinneren. Iedereen was vol lof!!

Kim en Ferry

5

op 25-06-2018

Hi Onno, Wij wilde jou nog bedanken voor de geweldige ceremonie die jij ons gegeven hebt. Zoals jij voorspelde was de juist toon voor de gehele dag verder gezet en werd er nog lang over doorgepraat! Kim en ik hebben het als geweldig ervaren en hadden geen betere keus kunnen maken. Tot een volgende keer bij één van je shows! Groet, Ferry & Kim

Bar & Mike

5

op 25-06-2018

Lieve Onno, wij hebben echt een ongelofelijke werelddag gehad!!! Met, eerlijk = eerlijk: jouw ceremonie als absoluut hoogtepunt!!!! Dank, dank, dank!!! Dikke X

Ga naar een verwante categorie

Landelijk

06-54666377