Nefkens Trouwautoverhuur

(3)

Beoordeel

Welkom bij Nefkens-trouwautoverhuur

Aanstaand bruidspaar van harte gefeliciteerd!!

Een van de mooiste dagen uit jullie leven komt steeds dichterbij, jullie hebben namelijk besloten te gaan trouwen. Maar voor het zover is moet er nog het één en ander geregeld worden.

Bijvoorbeeld het huren van een trouwauto. Dat is nu iets waarbij Nefkens-trouwautoverhuur jullie een ruime keuze kan aanbieden. Bij alle auto's met chauffeurs kunt u gratis gebruik maken van onze Picnickmand en Bloemstuk.

Bezoek aan onze showroom is Maandag t/m Vrijdag op afspraak, op zaterdag hebben wij vrije bezichtiging van 10:00 tot 16:00 uur.

Tot ziens bij Nefkens-trouwautoverhuur.

Like us, www.facebook.com/Nefkens.trouwautoverhuur

0165-503348

Adres: Korte Bunder 2 4741 PA Hoeven

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

3 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Paul & Cloé

5

op 04-12-2018

Bedankt voor de geweldige auto en de schitterende dag! Wij kunnen iedereen Nefkens aanraden!! Het zijn zeer behulpzame en aardige mensen. De chauffeur Leo heeft mij als bruid zeer goed geholpen met de jurk in de auto's en met het uitstappen legde hij de sluier weer mooi. Nogmaals enorm bedankt!

Mark

5

op 04-12-2018

We zijn 4 juli getrouwd. De auto zag er prachtig uit. De chauffeur was ruim op tijd aanwezig. Zelfs aan de bubbels was gedacht. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen!

Monique

5

op 03-09-2018

Afgelopen vrijdag de Peugeot 301C 1934 gehuurd voor ons als trouwvervoer. Wat een prachtig mooie auto. Hij was er echt ruim op tijd! En wij hadden er veel bekijks mee. Er zijn een hoop daggasten ook nog mee op de foto gegaan, waar ook hele mooie foto's nog uit zijn gekomen. En werd in de loop van de dag nog een aantal keer opgepoetst omdat wij af en toe wat regen hadden. de chauffeur dacht goed met ons mee. Ook was er een fles champagne voor ons, waar we ook nog leuke foto's mee hebben gemaakt. Echt een aanrader het maakte ons droom plaatje echt af! Bedankt hier voor!

Ga naar een verwante categorie

Korte Bunder 2

4741 PA Hoeven

0165-503348