Nefkens Trouwautoverhuur

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Nefkens Trouwautoverhuur Vraag informatie aan
Korte Bunder 2
4741 PA Hoeven

Trouwauto Nefkens Trouwautoverhuur in Hoeven.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Paul & Cloé

Op 04 dec 2018

Bedankt voor de geweldige auto en de schitterende dag! Wij kunnen iedereen Nefkens aanraden!! Het zijn zeer behulpzame en aardige mensen. De chauffeur Leo heeft mij als bruid zeer goed geholpen met de jurk in de auto's en met het uitstappen legde hij de sluier weer mooi. Nogmaals enorm bedankt!

Mark

Op 04 dec 2018

We zijn 4 juli getrouwd. De auto zag er prachtig uit. De chauffeur was ruim op tijd aanwezig. Zelfs aan de bubbels was gedacht. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen!

Monique

Op 03 sep 2018

Afgelopen vrijdag de Peugeot 301C 1934 gehuurd voor ons als trouwvervoer. Wat een prachtig mooie auto. Hij was er echt ruim op tijd! En wij hadden er veel bekijks mee. Er zijn een hoop daggasten ook nog mee op de foto gegaan, waar ook hele mooie foto's nog uit zijn gekomen. En werd in de loop van de dag nog een aantal keer opgepoetst omdat wij af en toe wat regen hadden. de chauffeur dacht goed met ons mee. Ook was er een fles champagne voor ons, waar we ook nog leuke foto's mee hebben gemaakt. Echt een aanrader het maakte ons droom plaatje echt af! Bedankt hier voor!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation