Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

My forever wedding's Destination & Elopement Planning

5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Maak van jullie bruiloft het ultieme wedding experience!

Wij plannen niet alleen bruiloften, wij creëren momenten en herinneringen die een leven lang meegaan! Een bruiloft hoeft niet altijd traditioneel te zijn, wij denken graag out of the box om jullie een bruiloft ervaring te geven die perfect bij jullie style en liefdesverhaal past.

Trouwen in het buitenland met een tikkie avontuur.  

Willen jullie net even anders trouwen dan de rest? Heb je er ooit over na gedacht om te trouwen op een berg top van The Rocky Mountains in Canada, of misschien wel een Rock n Roll bruiloft in Las Vegas, of een spannende safari bruiloft in Afrika?  Wij zijn gespecialiseerd in Destination Weddings en intieme Elopements met een tikkie avontuur! 

Het plannen van jullie droom bruiloft is ons passie! Met een groot netwerk van internationale weddingplanners, reis organisaties en bruiloft leveranciers kunnen wij het totale plaatje voor jullie plannen van A tot Z inclusief huwelijksreis waar dan ook te wereld! Kies een toffe bestemming en wij regelen de rest!

Laat je perfecte bruiloft door ons team van weddingplanners samenstellen of kies uit een van onze all-inclusive bruiloft arrangementen. Met locaties in Amsterdam, Canada, Miami Beach, Orlando, New-York en Zanzibar om maar een paar op te noemen, kunnen wij jullie bruiloft overal te wereld plannen!

Net even anders trouwen in Nederland

Laten we van jullie bruiloft een beleving maken! Een huwelijksfeest plannen die net even anders is dan de rest. Het plannen van een next-level bruiloft die perfect bij jullie style past! Misschien denken jullie aan een themabruiloft, of een hippe stads bruiloft in Amsterdam of willen jullie graag een ecofriendly bruiloft. Wij denken graag met ons bruidsparen mee on jullie ultieme wedding experience te plannen. Niks is te gek!

Bruiloft Services:

Elopements
Arrangementen
Trouwen in het buitenland
Trouwen in Amsterdam
Blog: Het Bruids-Reisje

Plus punten:

Tweetalig, vloeiend in Engels & Nederlands
Online planning tools voor al ons bruidsparen
Wij denken graag “out of the box”
Werken graag met lokale leveranciers ook in het buitenland
Destination & Adventure Wedding ‘s
Love = Love iedereen is welkom!

Enthousiast geworden?

Wij zijn altijd enthousiast! Een kunnen niet wachten om jullie bruiloft ideeën te ontdekken en een geweldige bruiloft vol liefde en avontuur te plannen. Plan vandaag en gratis en vrijblijvend discovery call and...... "Lets get this party started!" 

Love Nicole 

Lead Weddingplanner
My Forever Wedding's

Bekijk website
+13 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Fleur

Op 29 sep 2022

My Forever Wedding’s heeft ons perfect geholpen bij het plannen van onze buitenlandse bruiloft. We hadden fijn contact, ik kon altijd bellen of appen maar Nicole gaf ons het gevoel dat alles tot in de puntjes was geregeld. Ze is heel persoonlijk en luisterde goed naar onze wensen. Ze is zelfs naar Schiphol gekomen met een cadeautje voor ons bij thuiskomst! Dat extra stapje, dat is precies Nicole! Ik raad haar zeker aan!

Chantal & Jordy

Op 07 jun 2022

Nicole was onze weddingplanner en zij heeft er alles aan gedaan om onze trouwdag in het buitenland te laten verlopen zoals wij ervan droomden. Met een hele persoonlijke touch, zoals een kennismakingsgesprek waarvoor ze 200km moest rijden of als verrassing te wachten op het vliegveld toen we weer thuiskwamen. In een woord, top!

Ilse

Op 17 aug 2020

Lieve, goede en gezellige hulp met het plannen van de mooiste dag, Super!

Martin

Op 16 oct 2019

Nicole is een geweldige en creatieve weddingsplanner. Zij pakt haar werk professioneel op en zij is altijd erg vriendelijk en zeer geliefd. Internationaal is zij erg sterk en kan werken op elke gewenste locatie in Europa of in de wereld. Zij vertelde, dat zij van haar passie, haar beroep heeft gemaakt. Hoe leuk is dat dan!

Kevin en Kristel

Op 16 oct 2019

Nicole we willen jouw heel erg bedanken voor jouw inzet en werk wat jij hebt gedaan om onze huwelijksdag tot een onvergetelijke dag te maken. Wij willen jouw ook zeker aanbevelen

Danique

Op 16 oct 2019

Nicole was erg behulpzaam en luisterde goed naar mijn wensen voor de styling van onze bruiloft. Ze was op de dag zelf al vroeg aanwezig en heeft alle ruimtes perfect gedecoreerd. Zeker de moeite waard, er word veel stress uit handen genomen door Nicole! Nogmaals bedankt voor alles

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation