Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen & huwelijksreis in Spanje!

Jullie gaan trouwen  in  Spanje en daarna op huwelijksreis,  jullie willen heel veel zien en van zoveel mogelijk dingen genieten. Toch zullen jullie een keuze moeten maken, want Spanje heeft zoveel te bieden. Een fantastisch land met onbegrensde mogelijkheden qua sfeer voor een super bruiloft! Informeer bij de professionals over trouwen in het buitenland.

Trouwen & huwelijksreis in Spanje!

Andalusië

De meest zuidelijke regio van Spanje met adembenemende bergen, verrukkelijke tapas en bruisende steden met daartegenover rustige en verlaten, romantische stranden. Lekker eten en de geweldige cultuur zijn twee factoren waar je niet omheen kunt als je Spanje bezoekt. Er wordt veel gedanst in Spanje, van de romantische flamenco tot de flitsende nachtclubs.

Er zijn veel kastelen en het is een uitermate geschikte omgeving voor wandelaars. Ook fietsers kunnen hier hun hart ophalen; er zijn vele fietsroutes die langs oude spoorwegen lopen. Voor de kunst- en historicaliefhebbers raden we het aan om Barcelona te bezoeken; er is hier veel architectuur van de beroemde Gaudí en art nouveau te vinden.

Kies je ervoor om een lekkere verwenvakantie te boeken en wil je op zoek naar spa’s en welness? Bezoek dan Marbella, dit is één van de beroemdste en belangrijkste badplaatsen. Bovendien kun je in de buurt vaak ook andere ontspannende activiteiten vinden, zoals – jawel – golfen. De meest indrukwekkende golfbanen vind je in Spanje!

Alhambra, Granada

Een andere must see in Spanje is het superromantische en sprookjesachtige paleizencomplex in Granada. Zodra je binnen de muren van Alhambra bent, word je overweldigd door de schoonheid van de Arabische paleizen. Het Generalife heeft prachtige en heerlijk geurende tuinen en als je nog steeds niet onder de indruk bent zijn er altijd nog de enorme kerken en middeleeuwse torens uit de Renaissance. Marmer, fijn houtwerk, kaligrafieën, boogwerken, geometrie… Je kijkt je ogen uit en het is nog heel romantisch ook. Daarnaast levert het hele mooie foto’s op in combinatie met je bruidsjurk en –pak!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation