Miggels Taart

"Een kleine waarschuwing voordat je verder gaat: het water kan je in de mond gaan lopen."

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws bekijk dan ook eens mijn Facebook pagina!

Zin in een lekere taart of cupcake naar wens gebakken of voor een speciale gelegenheid? Wil je op cupcakes trakteren maar wil je geen rotzooi met bakken? Dan ben ik er voor jou. Het is mijn werk om marsepeinen taarten en cupcakes te maken en decoreren, maar zelf elke avond taart eten wordt toch ook wat teveel. Ben je op zoek naar een bijzondere taart of cupcake? Ik wil graag met je meedenken. Daarnaast kan ik ook een workshop cupcake versieren geven. Dit kan aan huis of bij mij thuis. Leuk voor een vrijgezellenparty/bride to be of vriendinnenavond/morgen.

Zou je echt een eyecatcher op je bruiloft willen dan kan ik ook een 3D taart maken bv een olifant van 1,50 m bij 1,50 m. Alles is mogelijk. Zouden jullie je trouwauto als taart willen, ook dat is dan mogelijk. Denk vooral out of the box want daar hou ik van.

Elke taart is een uitdaging die ik graag aan ga.

Een dummytaart behoort ook tot de mogelijkheden, leuk om vooral lang te bewaren zodat jullie als bruidspaar nog lang aan jullie dag kunnen terug denken. De dummytaart blijft zeker een aantal jaren goed.

De mogelijkheden zijn eindeloos dus neem contact met me op en dan kunnen we samen kijken wat je wensen zijn.

Ook op pinterest ben ik te volgen, mijn naam daar is Henriet Miggelenbrink

Rubriek(en)
Adres Dijkpoort 4
2152 EP Nieuw-Vennep
Telefoon Tel: 0252-521126
Bezoek de website