MadeWidLove CakeBar

Proef een stukje liefde met MadeWidLove

Een bruiloft is een dag om nooit te vergeten. Een dag waar twee families één worden. Een dag die in het teken staat van de liefde. Liefde voor elkaar, liefde voor de toekomst en vooral liefde om samen te delen!

En wat hoort nou helemaal bij zo’n liefdevolle dag? Inderdaad, een taart die gemaakt is mét liefde!

Bij MadeWidLove heeft u een bruidstaart vanaf €5,50 per persoon. De bruidstaart kunt u ook combineren met passende cupcakes, cakepops, petit fours of macarons.

Proeverij

Indien u een bruidstaart wilt bestellen, kunt u gebruik maken van de mogelijkheid voor een proeverij op onze CakeBar tegen een bedrag van €22,50 voor 2 personen. U kunt uw 3 favoriete smaken uitkiezen (zie ons Bruidstaart Assortiment pagina) die u dan tijdens de “Cake-Consult” kunt proeven om de juiste keuze te maken voor uw bruidstaart. Zo kunt u onze kwaliteit proeven en zien, en de juiste smaakkeuze maken voor uw bruidstaart. Zo bent u verzekerd van een mooie en heerlijke bruidstaart die perfect past bij jullie liefdevolle dag!

Op zoek naar unieke bedankjes voor uw gasten?

Wellicht hebben wij de oplossing voor u. Neem taartpotjes als bedankjes! Niet alleen zijn deze taartpotjes leuk om te krijgen, ze zijn ook erg lekker! In diverse smaken en kleuren kunnen wij de taartpotjes mooi passend maken aan jullie thema. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op met ons via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken en eventueel een afspraak in te plannen om een Cake Consult te houden op onze CakeBar op de Peperstraat 10 te Zaandam. Telefonisch zijn wij ook te bereiken; op dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 – 17:00 kunt u ons bellen op 075-670 3848 of 06-14427176.

Bezoek ook eens onze facebook pagina.

Adres Zaandam
Telefoon Tel: 075-6703848
Tel (mobiel): 06-14427176
Bezoek de website