Luvmarks Trouwambtenaar Ik vertel jullie unieke verhaal vanuit liefde. Een verhaal met humor magie en ontroering!

Luvmarks Trouwambtenaar Luvmarks Trouwambtenaar
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Luvmarks Trouwambtenaar Vraag informatie aan
Landelijk

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd, er breekt zo’n leuke periode aan voor jullie. Er moet veel geregeld worden. Een mooi feest, de lekkerste taart en natuurlijk een verbluffende bruidsjurk en een prachtig pak. Maar, uiteindelijk gaat het die dag toch om de ceremonie waarin jullie je vanuit liefde aan elkaar verbinden. Iedereen die betrokken is bij jullie huwelijk moeten mensen zijn waar jullie blij van worden. Jullie verdienen het beste van het beste en een trouwambtenaar die goed bij jullie past. Daarom is het belangrijk dat er chemie is tussen jullie en jullie trouwambtenaar (BABS). Dus kies ook voor jullie BABS vanuit jullie hart net zoals jullie ooit voor elkaar hebben gekozen!

Vandaar dat ik altijd eerst vrijblijvend een persoonlijke kennismaking met jullie inplan. Om elkaar te leren kennen, te kijken of het klinkt en of we mega enthousiast worden van elkaar! Mocht de chemie wederzijds zijn, dan gaan we samen een hele leuke tijd tegemoet! Vanaf dat moment tot op de dag van jullie leven, ben ik er voor jullie. 

Ik ben een verhalenverteller. Ik stel mijn hart voor jullie open en dat vraag ik ook van jullie. Om jullie verhaal te kunnen vertellen ga ik eerst heerlijk naar jullie verhaal luisteren. En oh ja, ook ga ik heel veel vragen stellen! Dat doe ik in gesprekken met jullie samen maar ook afzonderlijk met jullie één op één. Hoe meer input ik heb, des te mooier en persoonlijker de ceremonie wordt. Ik vraag jullie naar elkaar, maar ook naar de band die jullie hebben met jullie ouders en getuigen. Dat vraagt ook wat van jullie, soms moeten jullie even diep graven om al die leuke anekdotes weer te herinneren. 

Ik vertaal jullie wensen en liefdesverhalen tot een prachtige ceremonie. En met jullie in mijn hart ontstaat er een creatief proces wat gepaard gaat met veel liefde, passie, perfectionisme, humor en emotie. Al werkend, wandelend, sportend en soms zelf slapend vormt de ceremonie zich in mijn hoofd. En dan als het magische moment daar is vertel ik jullie verhaal met liefde, toewijding en plezier. Op het moment dat ik de tranen van het lachen of van ontroering over jullie wangen zie rollen, dan raakt mij dat ook in mijn hart. Dan knalt de magie en ontstaat er een onvergetelijke ceremonie. Geraaktheid bij jullie, jullie gasten en bij mij. Dat is precies waarom ik dit werk zo mooi vind! 

Na jullie wittebroodsweken neem ik natuurlijk nog even contact met jullie op. Zo kunnen we samen nog even herinneringen ophalen en nagenieten.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Kijk dan ook eens op mijn Facebook- En Instagram pagina!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sander & Alfreda

Op 03 jan 2019

Vanaf het eerste moment dat wij haar ontmoeten bij ons thuis op de bank hadden wij een goed gevoel. Zij stelde ons vragen en nam de tijd om naar ons verhaal te luisteren. Natuurlijk waren wij benieuwd wat zij zou gaan doen met alle informatie en verhalen. Tijdens onze ceremonie heeft zij ons verhaal zo goed weten te vertellen. Niks geen standaard zinnen en teksten maar een mooi en persoonlijk verhaal met veel enthousiasme en humor. Dat heeft er voor gezorgd dat wij en onze gasten hebben genoten met een lach en een traan. Ook stond zij ons bij tijdens onze trouwbelofte en leefde zij met ons mee. Zoveel dank aan Marjolein voor deze onvergetelijk mooie ceremonie. Trouwen met haar als ambtenaar is echt geweldig en raden wij iedereen aan.

Sven & Tessa

Op 03 jan 2019

Op 10.08.2018 zijn wij getrouwd. Het was een dag om nooit meer te vergeten, een sprookje! En dat mede door onze trouwambtenaar Marjolein. Op de site van de gemeente van Rijswijk kozen wij unaniem voor Marjolein. Maar wat zegt een foto en een stukje tekst nu exact over de vrouw die de speech gaat houden op een van onze meest belangrijke, intense en liefdevolle moment van ons leven? Toch werd ons gevoel na het gesprek met Marjolein bevestigd. Het klikte, het was gezellig, er werd gelachen, maar ook gesproken over moeilijke dingen. Er was respect en oprechte interesse in onze wensen en in ons liefdesverhaal. Beiden houden wij graag de controle, maar door Marjolein hebben wij deze controle geheel uit handen kunnen geven. Want wat een hulde voor Marjolein! We hebben intens genoten van de ceremonie en ondanks dat de geloften voor ons erg moeilijk waren, gaf Marjolein ons alle ruimte. Marjolein is eerlijk, oprecht, puur en heeft ons goed weergegeven. Ze heeft anderen met humor en op een liefdevolle wijze een inkijkje gegeven in ons leven samen. We hebben veel complimenten gekregen over de ceremonie en ook vooral over Marjolein. Dus zoek je een trouwambtenaar die oprecht, eerlijk, respectvol en met een vleugje humor jullie liefdesverhaal kan vertellen? Kies voor Marjolein! Nee, kies hoe dan ook voor Marjolein want ze heeft onze dag onvergetelijk gemaakt. Lieve Marjolein, nogmaals bedankt, we zullen het nooit vergeten.

Lesley & Manon

Op 03 jan 2019

21-09-2018, onze grote dag! Je kijkt er lang naar uit en je start al snel met het regelen van de belangrijkste zaken, zoals de datum, locatie, maar ook een heeeel belangrijk onderdeel is de BABS. Hoe moet je hem of haar uitkiezen? Hier waren we erg sceptisch over; hoe kun je nou iemand uitkiezen vanaf een foto en een stukje tekst op een website… Tja, dat is ook lastig. Toch sprong Marjolein er gelijk voor ons uit. Een mooie, frisse, jonge vrouw (we wilde vooral geen oubollig figuur

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation