Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Lekkers! van Naomi Op zoek naar de bruidstaart van je dromen?

5 (18 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Naomi Driebergen
De Roysloot 12F
2231 NZ Rijnsburg

Trek in iets lekkers? Iets te vieren? Of gewoon gek op zoetigheid? Dan zit je hier goed! Bij Lekkers! Van Naomi is er altijd een reden om iets te vieren, is er niks te gek of te zoet! Vanuit mijn bakkerij aan de Roysloot in Rijnsburg verkoop ik de lekkerste taarten voor iedere gelegenheid.

Jullie bruidstaart moet helemaal aansluiten bij jullie grote dag. Plan daarom online een afspraak in voor een proeverij, dan bespreken we uitgebreid jullie wensen en de mogelijkheden. Daarnaast zal er ook een uitgebreide selectie van smaken zijn, zodat jullie ook jullie favoriete smaak combinatie kunnen maken.

Samen maken we de taart van jullie dromen!

Bekijk website
+6 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


18 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lisa & Rick

Op 11 mar 2024

Op 21 december 2023 zijn wij getrouwd en heeft Naomi onze bruidstaart gemaakt. We keken er de hele dag naar uit en wat was hij mooi! Het was precies wat we wilden en iedereen heeft er heerlijk van gesmuld. Vantevoren zijn we voor een proeverij bij Naomi langsgeweest in Rijnsburg en konden we onze wensen bespreken. Omdat we in de winter trouwden hebben we gekozen voor de kaneelsmaak en dat is echt een aanrader! Daarnaast hadden we ook een laag frambozen en ook die was heerlijk. De bovenkant ligt in de vriezer zodat we hier 1 jaar na de bruiloft nog een keer van kunnen genieten. Naomi, bedankt voor de mooie, heerlijke taart!

Anne

Op 11 mar 2024

Naomi heeft onze bruidstaart verzorgd. Het contact verliep goed en we hebben een gezellige proeverij gehad van tevoren. De taart zag er mooi uit en smaakte heerlijk, helemaal naar onze wensen!

Lotte

Op 11 mar 2024

Naomi heeft een prachtige en heerlijke sweet table op onze bruiloft verzorgd. Zeker een aanrader! Nogmaals dankjewel Naomi!

Bianca

Op 11 mar 2024

De taart en cupcakes waren prachtig! Echt een lust voor het oog. En natuurlijk ook voor de mond want ze waren heerlijk. Echt precies wat we wilde! Heel blij mee!

Nadine

Op 11 mar 2024

Naomi heeft voor onze bruiloft een sweet table gemaakt. Alles op de sweet table was heerlijk en in ons thema. Wij en onze gasten hebben ervan genoten. Daarnaast heeft Naomi ook de aankleding en voorbereiding op zich genomen, dit was super fijn!

Hannah

Op 11 mar 2024

Naomi heeft onze bruidstaart gemaakt. De taart was een uniek ontwerp, een split cake waar bloemen uitkwamen. Iets wat niet vaak gedaan wordt. Naomi nam deze uitdaging aan en heeft echt een amazing taart gemaakt. De bloemen kwamen er heel mooi uit en iedereen vond het heerlijk. Gelukkig konden we zelf nog iets invriezen dus kunnen we er over 1 jaar nog van genieten. Echt een stunning taart gehad! 👰🏼‍♀️🤵🏼🎂

Anne-Laura

Op 11 mar 2024

Heerlijke bruidstaart! Eerst een fijne proeverij, hierbij mogelijkheden en smaken geproefd, besproken en bepaald. Ondanks dat wij de aantallen meermaals gewijzigd hebben en allergieën cupcakes moesten toevoegen, was dit steeds geen probleem & ook deze cupcakes waren in het thema van de taart. Kan nu al niet wachten tot we een stukje uit de vriezer kunnen halen over 1 jaar.

Jean

Op 11 mar 2024

Hele goede service, Naomi heeft onze wensen perfect gebakken in onze trouwtaart. De taart was prachtig en smaakte heerlijk!

Roos

Op 11 mar 2024

Wij hebben onze bruidstaart bij Lekkers! van Naomi besteld en dat was een top keuze! Het eerste contact was al heel fijn en toen we bij Naomi langsgingen om de taart samen te stellen was dat weer zo. We werden hartelijk ontvangen en Naomi was behulpzaam in het meedenken. We konden allerlei verschillende smaken zelf combineren om zo tot onze favoriete smaken te komen. We hadden daarnaast wat pointers meegegeven over hoe de taart eruit moest zien en daarin is aan al onze wensen voldaan. Het resultaat was dan ook een prachtige taart met een heerlijke smaak!

Ceremoniemeesters R & L

Op 11 mar 2024

Naomi maakte de taart voor onze bruiloft afgelopen weekend, we bespraken vooraf onze wensen met haar en het was echt precies waarop we hoopte!! Prachtig & heel lekker!! Heel erg bedankt!

Branko

Op 16 mar 2023

Een heerlijke bruidstaart op een fantastische dag! Er was veel voorpret door vooraf alle lekkere vullingen en toppings te proeven. Naomi dacht goed met ons mee om de taart overeen te laten komen met onze wensen. Hierbij was het zelfs mogelijk om de taart glutenvrij te laten maken. Dankzij de samenwerking tussen Naomi en de bloemist is de taart op de dag zelf nog mooier en passender gemaakt. Niet alleen wij, maar ook de gasten waren enthousiast over het uiterlijk én de smaak van de taart. Kortom, we zijn heel blij en dankbaar met de rol van Naomi bij de bruiloft.

Kelly & Roy

Op 16 mar 2023

Naomi heeft onze bruidstaart gemaakt, speciaal voor onze bruiloft werd het een lettertaart met onze initialen. We zijn getrouwd in de winter & Naomi kwam op het idee om een kaneel vulling te maken. We hebben zoveel complimenten gehad tijdens de bruiloft & iedereen was stil tijdens het eten van de taart. 1000x dank voor de heerlijke taart & goede service!

Alyssa

Op 16 mar 2023

Afgelopen vrijdag 09.09.2022 getrouwd en Naomi had onze Bruidstaart gemaakt. Wat was die heerlijk en wat zag die er mooi uit!! Echt een aanrader wordt goed naar je wensen geluisterd en Naomi maakt er wat moois van.

Jorden

Op 16 mar 2023

Heerlijke taarten en cupcakes! Wij hadden onze bruiloft op 9 december 2022. Naomi heeft onze taarten en cupcakes verzorgd. Ze waren heerlijk en zagen er top uit!

Marco

Op 16 mar 2023

Wij hebben onze bruidstaart bij Naomi besteld. In haar leuke keuken hebben we verschillende smaken geproefd en daar een lekkere keuze uit gemaakt. Vanwege de coronamaatregelen mochten er minder mensen op onze bruiloft komen. Een week van tevoren hebben we daarom een iets kleinere taart besteld. Dat was geen probleem. De service is prima, de taart was strak afgewerkt en super lekker. We kregen veel complimenten van onze gasten.

Christel

Op 16 mar 2023

In September getrouwd en echt als kers op de taart, onze fantastische bruidstaart!! Vooraf een zeer goed verzorgde proeverij, met goede suggesties, qua hoe die eruit moest zien wel wat ideeën doorgegeven maar Naomi de vrije hand gegeven. Ze gebruikte ook dezelfde bloemen als in mijn boeket. En niet geheel onbelangrijk, hij was heeeerlijk!! Kan niet wachten tot onze topper bij ons 1 jarig jubileum opgesmuld mag worden!

Laura

Op 16 mar 2023

Wat hebben we gesmuld van de bruidstaart! Vooraf een proeverij gedaan + een kennismakingsgesprek waar onze wensen werden besproken. Er werd ook goed samengewerkt met één van onze andere leveranciers (de bloemist) omdat we wat bloemen op de taart wilden hebben. Hier hebben we ons zelf geen zorgen over hoeven te maken, want Naomi pakte het allemaal op. Bedankt voor de mega lekkere taart Naomi! Hij was prachtig én ook nog heerlijk. Onze dag gasten hebben genoten.

Kim & Richard

Op 16 mar 2023

Bedankt voor het maken van onze heerlijke bruidstaart!!! Iedereen was er dol op!!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation