Kasteel de Haar

(2)

Beoordeel

het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland.

Een imposante burcht met prachtige torens omringd door romantische stijltuinen en waterpartijen, dat is Kasteel de Haar. Willen jullie graag trouwen in of rondom het grootste en meest luxueuze kasteel van ons land, slechts 20 minuten rijden vanaf Utrecht en Amsterdam? Dat kan! Bij Kasteel de Haar kan je zeven dagen per week, overdag of ’s avonds en op diverse binnen- en buitenlocaties trouwen.

De plek waar het jawoord wordt gegeven is belangrijk. Jullie huwelijk bij Kasteel de Haar kan voltrokken worden in onze eeuwenoude kapel, in één van de romantische stijltuinen of in het sfeervolle kasteel. Houd alleen de ceremonie bij ons óf kies ervoor de hele dag bij ons door te brengen. Wil je het totaalpakket? Maak dan de mooiste dag van je leven compleet met een chique diner of een sprankelend feest.

Meer lezen over Kasteel de Haar ? Bekijk de Advertorial

030-6778517

Kasteellaan 1 3455 RR Haarzuilens

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Bianca & Christiaan

5

op 07-06-2018

Regelmatig brengen we een bezoek aan het kasteel om gezellig te wandelen in de prachtige park rond het kasteel en zijn graag bij een aantal evenementen van de vele die het kasteel de Haar organiseert. Bij de open dag trouwlocatie werd onze geliefde keuze nog eens extra bevestigd door de mensen die hun diensten aanboden met heel veel passie en aandacht voor onze wensen. Er werd niet alleen naar onze wensen geluisterd, maar ook meegedacht in meer mogelijkheden en ideeën aangedragen die onze verwachtingen overtroffen. Uit dit alles kun je dan merken dat passie en de vele ervaring voor bruiloften tot een onvergetelijke dag brengt. Na de mooie erehaag van onze familie en vrienden, die ons opwachten bij de grand cour waar wij met de Rolls-Royce arriveerde, vond onze ceremonie plaats in het kapel. Binnen in het kapel is de rijke historische geschiedenis van het kasteel de Haar voelbaar, door de prachtige neogotische stijl. Na de toast met bruidstaart in het Tuijnhuis, kregen onze familie en vrienden de gelegenheid het kasteel te bezoeken, om een onvergetelijke indruk van het interieur en zijn geschiedenis te krijgen. Terwijl iedereen zich vermaakte in het kasteel en de rozentuin, maakten wij intussen een prachtige bruidsreportage door een top fotografe. Na de bruidsreportage zijn we terug naar de tuijnhuis gegaan, waar we heerlijk met onze familie en vrienden zijn gaan barbecueën. De kinderen konden zich prima vermaken met een bal, want het hele park is na vijf uur alleen voor ons. Iedereen sprak van de mooiste bruiloft die ze ooit hebben meegemaakt en zullen dit nooit meer vergeten. Heel erg bedankt alle mensen van kasteel de Haar en Koetshuis de Haar.

Harry & Marleen

5

op 07-06-2018

Vrijdag 2 juni 2017 hebben wij ons ja-woord gegeven in de kapel van Kasteel de Haar. Tevens hebben we de fotoshoot in het park gehouden en zijn we na afloop voor de receptie, diner en het feest naar het Koetshuis gegaan. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het park lag er prachtig bij en ook de kapel is een aanrader. Prachtige glas-in-lood ramen en onze 130 gasten hadden allemaal een plekje. We hadden ons geen mooiere locatie voor onze bruiloft kunnen wensen. Een sprookje die uitkwam! Onze gasten konden hun ogen niet geloven hoe mooi de locatie was en gaven complimenten dat alles zo goed geregeld was. Sandra en Kim stonden altijd voor ons klaar om vragen te beantwoorden of om met ons nog een keer de locatie te bezichtigen. Ook op de dag zelf was Kim aanwezig om alles in goede banen te leiden. Ontzettend fijne samenwerking.

Ga naar een verwante categorie

Kasteellaan 1

3455 RR Haarzuilens

030-6778517