Interweddings- Trouwen in het buitenland!

(2)

Beoordeel

Voor de mooiste trouw locaties ter wereld

Gefeliciteerd!

Jullie hebben besloten om te trouwen in het buitenland. Een avontuurlijke en onvergetelijke ervaring!

Wij hebben in de aflopen jaren samen de wereld over gereisd en zijn op de meest fantastische plekken geweest. De ene locatie ademde pure romantiek, de andere locatie bruiste van avontuur. Maar wat ze gemeen hadden was dat het bijzondere plekken waren; waar je herinneringen creëert die je nooit meer vergeet.

Wij maken die prachtige plaatsen graag beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar een unieke locatie in het buitenland. Om te trouwen of om de trouwgelofte nog eens naar elkaar uit te spreken. Om in alle rust en ontspanning en in een heerlijke vakantiesfeer volkomen op te gaan in elkaar. We weten ook dat trouwen in het buitenland niet eenvoudig is. Eén verkeerd geplaatste stempel en jullie huwelijk is niet rechtsgeldig in Nederland.

Met onze hang naar avontuur, kennis van de wettelijke regels in het buitenland en ons organisatietalent nemen wij graag alle zorgen uit jullie handen. Niets geeft ons immers meer voldoening dan te mogen bijdragen aan de mooiste dag van jullie leven.

Trouwen

Verspreid over de hele wereld vind je de meest fantastische locaties om elkaar het ja-woord te geven. Gun jezelf een unieke huwelijksceremonie in een ontspannen vakantiesfeer. Met de voeten in het zand op het tropische Aruba; Trouwen op Aruba, op Santorini in Griekenland met uitzicht over de Caldera of in een romantische baai in het groene Nieuw Zeeland. Wat jouw wensen ook zijn, Interweddings laat ze voor je uitkomen. En wij zorgen er tevens voor dat jullie huwelijk ook rechtsgeldig is voor de Nederlandse wet.

Laat je verwennen

Zoek je bijvoorbeeld een tropisch strand om te trouwen? Dan past Mauritius waarschijnlijk beter dan iedere andere locatie. De zon schijnt, je voelt een fris briesje vanaf zee en je bent er even helemaal uit. Trouwen op Mauritius is een reis en huwelijk om nooit te vergeten.

Zekerheid!

Interweddings is aangesloten bij het garantiefonds (GGTO), Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) en het Calamiteitenfonds (CFR). Alles voor jullie zekerheid!

074-3492358

Adres: Langestraat 81 7491 AC Delden

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Monica & Luc

5

op 21-06-2018

‘Perfect’ is het juiste woord… Aruba! Wat kan je nog meer zeggen als 'Perfect' het juiste woord is! Eén woord en jullie begrijpen de hele zin. Fantastisch dan ook om te ervaren dat zelfs wanneer je lichtjes afwijkt van je arrangement toch alles mooi in elkaar vloeide op onze dag! Bedankt!

Anita

5

op 21-06-2018

Geweldige trouwdag in Las Vegas! Na precies volgens afspraak door onze leuke en enthousiaste limochauffeur Roberto te zijn opgehaald, hebben we een prachtige trouwceremonie gehad in de Graceland Wedding Chapel in Las Vegas. Van het eerste contact met Marco van Interweddings tot aan het kaartje bij thuiskomst was alles perfect geregeld. Wij zijn superblij dat onze trouwdag precies dat is geworden wat we ervan gehoopt hadden. Bedankt Graceland Wedding Chapel, Elvis, Roberto en Marco en Yfette voor deze onvergetelijke dag en ervaring.

Ga naar een verwante categorie

Langestraat 81

7491 AC Delden

074-3492358