Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Interweddings- Trouwen in het buitenland! Voor de mooiste trouw locaties ter wereld

5 (16 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Marco Brouwer
Landelijk

Gefeliciteerd!

Jullie hebben besloten om te trouwen in het buitenland. Een avontuurlijke en onvergetelijke ervaring!

Wij maken die prachtige plaatsen graag beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar een unieke locatie in het buitenland. Om te trouwen of om de trouwgelofte (renewal of the vows) nog eens naar elkaar uit te spreken. Om in alle rust en ontspanning en in een heerlijke vakantiesfeer volkomen op te gaan in elkaar. We weten ook dat trouwen in het buitenland niet eenvoudig is. Eén verkeerd geplaatste stempel en jullie huwelijk is niet rechtsgeldig.

Wij verzorgen alles van A t/m Z inclusief trouwboekje

Met onze hang naar avontuur, kennis van de wettelijke regels in het buitenland en ons organisatietalent nemen wij graag alle zorgen uit jullie handen. Niets geeft ons immers meer voldoening dan te mogen bijdragen aan de mooiste dag van jullie leven.

Trouwen in het buitenland

Verspreid over de hele wereld vind je de meest fantastische locaties om elkaar het ja-woord te geven. Gun jezelf een unieke huwelijksceremonie in een ontspannen vakantiesfeer. Met de voeten in het zand op het tropische Aruba; Trouwen op Aruba, op Kos in Griekenland met uitzicht over zee of in een romantische baai in het groene Nieuw Zeeland. Wat jouw wensen ook zijn, Interweddings laat ze voor je uitkomen. En wij zorgen er tevens voor dat jullie huwelijk ook rechtsgeldig is in Nederlandse en België.

Laat je verwennen

Zoek je bijvoorbeeld een tropisch strand om te trouwen? Dan past Mauritius waarschijnlijk beter dan iedere andere locatie. De zon schijnt, je voelt een fris briesje vanaf zee en je bent er even helemaal uit. Trouwen op Mauritius of Trouwen op de Seychellen is een reis en huwelijk om nooit te vergeten.

Zekerheid!

Interweddings is aangesloten bij het garantiefonds (GGTO), Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) en het Calamiteitenfonds (CFR). Alles voor jullie zekerheid!

Bekijk website
+3 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


16 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Naomi en Daney

Op 12 oct 2023

TOP! Interweddings heeft onze droom huwelijk in Zakynthos waargemaakt! Alles was perfect geregeld en het team begreep direct onze wensen. Vanuit Nederland hebben wij contact gehad met Marco en dit hebben wij als zeer prettig ervaren! Het contact was goed en regelmatig en ik kon altijd terecht met mijn vragen. Wij zouden dit zeer aanraden aan toekomstige koppels! Daney & Naomi

Angelique, Kevin Vanderheyden

Op 07 aug 2023

Normaal, zouden we 3 jaar geleden getrouwd zijn in Las Vegas (ook via Interweddings) maar Covid gooide roet in het eten. Maar onze nieuwe bestemming Mauritius was vele malen mooier. Ik raad iedereen aan om in het buitenland te trouwen en dit regelen via Interweddings.nl Marco is supervriendelijk, altijd leuk contact gehad. En alles is supervlot verlopen ook ter plaatse en daarna met de legalisatie. Het was onze mooiste dag.

Marianne en Vincent

Op 18 jul 2023

Om nooit meer te vergeten. Trouwdatum: 01-06-2023 Wat hebben we een fantastische tijd gehad in Curaçao. Samen met Interweddings is onze trouwdag een dag geworden om nooit meer te vergeten. In Nederland zijn alle plannen gemaakt samen met Marco. En in Curaçao nam een top team het over. De communicatie is als prettig ervaren. Een absolute aanrader!! Vincent en Marianne

Guy en Brigitte

Op 18 jul 2023

TIME OF OUR LIFE!!! Trouwdatum: 22-02-2022 DANKJEWEL, het is allemaal Supergoed verlopen hier bij Kuramathi!!! Wij hebben de mooiste dag van ons leven beleefd gisteren! De beste vakantie ooit beleefd.... WE HAD THE TIME OF OUR LIFE SO FAR Het weer is prachtige, echt de mooiste tijd van het jaar om hier te zijn, zo hadden we het gepland en het is uitgekomen! De Wedding was prachtig, nu wachten we met spanning op de Drone-video en de foto's ! Trouwen op Kuramathi is een ECHTE AANRADER, WIJ PROMOTEN HET ECHT EN ZOUDEN HET IEDEREEN AANRADEN!!! En de wedding coordinator heeft het allemaal gedaan zoals wij het wilden, een dikke pluim voor hem en al zijn figuranten.

Edwin & Cindy

Op 18 jul 2023

We zijn op Rhodos getrouwd en waren nog nooit op de locatie geweest. Ook wonen we niet in de buurt van Delden (Interweddings), maar via telefoon en e-mail hebben wij super fijn contact gehad met Marco. De trouwdag op Rhodos heeft onze verwachtingen overtroffen. Alles was tot in detail geregeld en het was de perfecte dag!

Marion en Ernst

Op 16 jan 2020

Marion en ik willen jullie bedanken voor het perfect regelen van de (waarschijnlijk) mooiste dag van ons leven, het huwelijk van onze dochter. We hebben genoten, niet alleen van die dag, maar ook van alle andere dagen. De dag zelf was perfect geregeld, alle medewerkers verdienen een grote pluim. De fotograaf heeft prachtige foto’s gemaakt, een mooie blijvende herinnering aan deze geweldige dag. Ook de excursies waren prachtig en perfect geregeld, daar hebben we ook erg van genoten. Nogmaals, mede namens Marion, heel erg bedankt voor alle goede zorgen! Marion en Ernst

Dany en Chris

Op 04 jan 2020

Een prachtige onvergetelijke dag dankzij Interweddings Trouwdatum: 09-09-2019 Na 40 jaar samenzijn konden mijn partner en ik dankzij Interweddings onze droom waarmaken. Wij huwden op 9.9.2019 om 12u in het Palazzo Cavalli in Venetië. Familie en vrienden in België wisten helemaal niets van onze huwelijksplannen af. En dat maakte het nog spannender. Alleen met zijn tweetjes in het geheim trouwen en dan nog wel in de stad die reeds lang een speciale plek in ons hart had veroverd. Marco en zijn team ter plaatse in Venetië hadden alles voor ons tot in de puntjes geregeld. Vanuit ons hotel voeren we in een Rivaboot over de prachtige Canal Grande, richting Rialtobrug, naar het Palazzo Cavalli. Het was ontzettend mooi weer en we genoten van alles wat er naast en op het Canal Grande te zien was. De prachtige historische gebouwen spiegelden in het blauwgroene water. Gondels, taxiboten en vaporetto’s voeren heen en weer. Aangekomen aan het Palazzo stond het team van Interweddings ons op te wachten. Monique een hele lieve dame had voor een prachtig bruidsboeket en corsage gezorgd. We vonden het geweldig dat zij ook onze tolk was tijdens de ceremonie. De getuigen, een lief Italiaans echtpaar had zich speciaal voor ons huwelijk mooi opgekleed. de professionele fotograaf maakte foto’s voor en tijdens de ceremonie. Daarna nam het ganse team met veel enthousiasme ons mee om foto’s te maken op de mooiste toeristische plekjes, pleintjes en donkere en doodlopende steegjes. Onderweg wensten bezoekers van verschillende nationaliteiten ons veel geluk. Er was zelfs een groepje Italiaanse dames dat spontaan voor ons begon te zingen en vroeg of we elkaar wilden kussen. Het leek alsof we werden ondergedompeld in de romantiek van de stad van de liefde. Het was een prachtige onvergetelijke dag ! En telkens als ik er terug aan denk moet ik vaak slikken en af toe een traantje wegpinken van geluk. We zijn het ganse team van Interweddings zo ontzettende dankbaar.

Edwin en Els

Op 04 jan 2020

Nadat we het besluit hadden genomen om te trouwen in het buitenland, viel de keuze al snel op Sri Lanka en Interweddings. Na het kennismakingsgesprek met Marco hadden we meteen het gevoel in goede handen te zijn. Onze huwelijksdag in Sri Lanka was heel bijzonder. De mensen van het Mount Lavinia hotel hebben ontzettend hun best gedaan om het ons naar de zin te maken. We werden verrast met onze eigen trouw tuk-tuk en vuurwerk tijdens ons diner voor twee, midden op het strand bij zonsondergang. Een onvergetelijke dag, waar we nog heel lang met plezier aan terug denken! Marco en Interweddings, heel hartelijk dank voor het mogelijk maken van deze geweldige dag!

Mirte

Op 21 oct 2019

Wij zijn getrouwd in Central Park en alles was prima geregeld. Ook door de weddingplanner in New York. Wij hebben een geweldige dag gehad en zijn heel benieuwd naar de foto’s. Heel leuk ook om bij thuiskomst een kaartje te ontvangen.

Irma

Op 02 oct 2019

Trouwen in Fabulous Las Vegas. We hadden een trouwpakket zonder Elvis maar met een fototour van een uur aansluitend aan het trouwen gekozen. Voor vertrek kregen we goede instructies en informatie. Op de dag zelf was alles perfect geregeld, de limousine was op tijd, de mariage license ophalen ging snel en de ceremonie in de wedding chapel was leuk en kon door onze familie via Facebook bekeken worden. Daarna met de fotograaf mooie foto’s gemaakt bij het Fabulous Las Vegas sign en twee andere locaties. Nu nog officieel maken in Nederland maar ook dat wordt geregeld door Interweddings. Al met al een superleuke ervaring vooral als je het net even wat anders wil doen!

Jan Willem en Marjolein

Op 12 sep 2019

Op 29-7-2019 zijn wij getrouwd op Rhodos. Samen met onze kinderen. Om een huwelijk te regelen waren we redelijk aan de late kant. Maar dankzij de hulp van Marco is dit toch gewoon gelukt. Vol vertrouwen ging hij dit aan. Waar wij stress van hadden was tot in de puntjes geregeld precies zoals wij dat in gedachte hadden. We werden goed geholpen, konden altijd met vragen terecht die ook snel werden beantwoord. We hadden een fantastische wedding planner. En de fotograaf heeft er voor gezorgd dat alles perfect is vast gelegd. Wij hebben gekozen voor het strand op Lindos. En hoewel het hoogseizoen was en er mogelijk veel toeristen aanwezig konden zijn was het een rustige plek waar we enorm van hebben genoten. Het was een super dag! We zouden het zo weer doen! Jan Willem en Marjolein

Christine en Remko

Op 12 oct 2018

We waren van plan om met z'n tween in het buitenland trouwen, maar we hadden nog geen concrete idee. Door goed naar onze wensen te luisteren heeft Marco samen met ons de ideale bestemming gevonden, en het werd uiteindelijk een trouwreis waar je van droomt! Onze honeymoon destination was het Resort Trou aux Biches op Mauritius. De service daar is fantastisch, en de wedding planner Celine heeft ons ter plaatse uitstekend begeleid. Tip: ga in Juni, want dan is het daar winter en regent het nauwelijks. Ook is het minder druk in het hotel. Marco is super professioneel en alles was tot in het detail geregeld: Het voorbereiden van de documenten, de reis zelf, en achteraf de afhandeling met de gemeente Den Haag. Als je in het buitenland wilt trouwen moet je zeker bij Interweddings zijn! Dikke aanbeveling!

Harm en Ilona

Op 12 oct 2018

Wij hebben altijd gezegd dat we nooit zouden gaan trouwen en als we zouden gaan trouwen dan gaan we gek trouwen. Zo gezegd, zo gedaan. Op 22 april 2017 stapten we in het vliegtuig naar Las Vegas. De gehele reis regelden we zelf en via Interweddings werd het volledige trouwdeel geregeld. Ook het laten legaliseren van de huwelijksakte (apostille) en registreren van ons huwelijk in Den Haag bij thuiskomst regelde Interweddings voor ons. In Las Vegas verbleven we in Het Bellagio. Een over de top hotel aan The Strip. Op 24 april was het zo ver, we gingen Yes, I do zeggen. Rond half 3 kwam de limo voorrijden en die bracht ons naar A Little White Chapel. In het bijzijn van onze Amerikaanse vrienden trouwden we. Tijdens de ceremonie werd er gefilmd. Dit was een optie die we graag wilden. De ceremonie lieten we later op onze trouwborrel in Nederland aan familie, vrienden en collega's zien. Ook werden er tijdens en na de ceremonie allemaal foto's gemaakt. Tijdens de ceremonie mochten we ook iets tegen elkaar zeggen. Dit maakte onze huwelijksceremonie voor ons extra bijzonder. Het was erg fijn dat alles goed verzorgd was door Marco. Het contact met hem was prettig. Bij vragen reageerde hij altijd snel. De hulp van Interweddings zorgde ervoor dat wij minder stress hadden en dat wij optimaal konden genieten van alle voorbereidingen, ons ja moment natuurlijk en daarna onze huwelijksreis in South West USA. Bedankt!

Erik & Regina

Op 19 sep 2018

Trouwen op het strand van Kos Met behulp van Interweddings hebben wij een prachtige bruiloft gehad op het prachtige strand van Kos. In een sprookjesachtige setting met traditionele Griekse muziek en een ondergaande zon, hebben wij elkaar met de voetjes in het zand het jawoord gegeven. Alles was zeer goed geregeld, waardoor wij zonder stress konden genieten van dit unieke moment. Nogmaals bedankt! Erik & Regina

Monica & Luc

Op 21 jun 2018

‘Perfect’ is het juiste woord… Aruba! Wat kan je nog meer zeggen als 'Perfect' het juiste woord is! Eén woord en jullie begrijpen de hele zin. Fantastisch dan ook om te ervaren dat zelfs wanneer je lichtjes afwijkt van je arrangement toch alles mooi in elkaar vloeide op onze dag! Bedankt!

Anita

Op 21 jun 2018

Geweldige trouwdag in Las Vegas! Na precies volgens afspraak door onze leuke en enthousiaste limochauffeur Roberto te zijn opgehaald, hebben we een prachtige trouwceremonie gehad in de Graceland Wedding Chapel in Las Vegas. Van het eerste contact met Marco van Interweddings tot aan het kaartje bij thuiskomst was alles perfect geregeld. Wij zijn superblij dat onze trouwdag precies dat is geworden wat we ervan gehoopt hadden. Bedankt Graceland Wedding Chapel, Elvis, Roberto en Marco en Yfette voor deze onvergetelijke dag en ervaring.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation