Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

In naam van de liefde - Alma Wattimena Magisch · Persoonlijk · Lichtvoetig

5 (30 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Alma Wattimena
Landelijk

Is het nog steeds echt waar dat jij in haar/hem je wederhelft vindt die je compleet maakt?

Ja? Ja! – “Dan verklaar ik, als bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand, dat jullie in den echt met elkaar zijn verbonden.”

Al 14 jaar mag ik als zelfstandig trouwambtenaar (beëdigd voor de gemeente Gooisemeren) huwelijken voltrekken in binnen - en buitenland. En ik zal je eerlijk zeggen: dit is naast mijn werk als professioneel verhalenverteller, schrijver, trainer en spreker een van de leukste dingen die ik doe! 

Werkwijze – Helemaal afhankelijk van jullie wensen, kom ik bij jullie thuis, spreken we af op de trouwlocatie of zijn jullie bij mij thuis van harte welkom. Ook het aantal interviews dat we nodig denken te hebben, pas ik aan op jullie behoefte. De prijs is niet afhankelijk van dit aantal. We nemen de tijd die nodig is. 

Hoe spontaner, hoe echter - In de interviews die ik afneem, laat ik mij inspireren door wat jullie beweegt. En daarin werk ik geen standaard vragenlijst af. De kracht van mijn interviewstijl ligt juist in jullie de ruimte te geven in wat jullie over jezelf willen vertellen. Hoe spontaner, hoe echter, hoe authentieker ook het verhaal kan worden dat ik uiteindelijk voor jullie ga schrijven. 

Meer dan een verhaal - Mijn ervaring als schrijver en verhalenverteller geeft mij de ogen en oren om 'meer' dan alleen jullie levensloop te horen. Ik zeg vaak: "Ik luister ook achter de woorden." Ik heb mijn werk ervan gemaakt om de verschillende lagen in iemands levensverhaal te herkennen en zodanig op te schrijven dat een verhaal een bepaalde diepgang krijgt. Een diepgang die bruidsparen en hun familieleden vaak omschrijven als: "Ik kreeg echt kippenvel van dit verhaal. En kende u het bruidspaar al? U heeft ze echt precies zo beschreven als ze zijn. Niet iedereen kan mijn zwager zo goed zien voor wie hij echt is."

Persoonlijk, lichtvoetig en inspirerend - Als verhalenverteller en spreker ben ik gewend om het verhaal op zo'n manier over te brengen, dat het doet wat het wil doen: de liefde vieren en harten raken. Elk liefdespaar is uniek en daarmee ook het verhaal dat ik jullie over jullie zelf teruggeef. 'Ieder mens verdient maatwerk' zeg ik altijd. Dus ook, of juist op je eigen huwelijk. De manier waarop ik jullie verhaal teruggeef wordt door bruisparen en gasten omschreven als: persoonlijk, lichtvoetig en verrassend inspirerend. En daar herken ik ook mijzelf gelukkig in. Niks is standaard, geen verhaal is hetzelfde. En zeker geen chronologische opsomming van feiten. Van mij krijgen jullie een heel bijzonder verhaal dat helemaal over jullie gaat.

Vrijblijvende kennismaking - En wil je uiteindelijk echt weten of het klikt, schroom dan niet om mij te bellen. We kunnen bijvoorbeeld een skype afspraak maken of face timen als intake gesprek om vrijblijvend kennis te maken. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Want het is wat mij betreft heel belangrijk dat jullie het gevoel hebben dat ik bij jullie pas en dat het klikt. Het gaat tenslotte wel om een van de belangrijkste dagen in jullie leven. 

Hope to meet, greet and marry you!

‘De weg naar het huwelijk is net zo belangrijk als de huwelijksvoltrekking zelf’, is mijn motto. Wil je hier meer over lezen? Ga dan naar de advertorial.

Bekijk website
+11 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


30 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jan & Muriel

Op 20 jun 2023

Beste Alma, wat een geweldige huwelijksvoltrekking hebben we beleefd. Heel mooi en liefdevol hoe je ons levensverhaal hebt weergegeven. Het was mede door jou voor ons een magische dag. We zijn je dankbaar. Hartelijke groet, Jan en Muriel

Ramona & Rogier

Op 20 jun 2023

Oh lieve lieve Alma, we hebben net nog even een filmpje gekeken van de ceremonie, en wat ben je leuk! Ik vroeg Rogier net wat de heilige koe was en hij wist het gelijk. Wat heb je er een mooi verhaal van gemaakt! Grandioos. Dank je wel uit de grond van mijn hart.

Mark & Ewout

Op 30 jan 2023

Heel veel dank voor je waanzinnig leuke speech. Wij twee en iedereen vonden het super. Heel persoonlijk, met serieuze stukken, humor en een verhaal. Heel knap.

Romano & Odette

Op 06 sep 2022

In de aanloop naar ons huwelijk hebben we diverse gesprekken met Alma gevoerd. Vanaf het eerste gesprek wisten we het meteen. Dit is de trouwambtenaar die we zoeken. We hadden direct een goede klik en op de dag zelf is dat nog eens duidelijk gebleken. Alsof Alma bij de familie hoorde! Ze voelt, ervaart en proeft de sfeer en past zich daar gemakkelijk op aan. De ceremonie was door alle gesprekken die we met Alma hebben gevoerd echt persoonlijk en de wijze waarop Alma het geheel aan elkaar praat is bewonderenswaardig. Ik ben zo ontzettend blij dat wij elkaar hebben ontmoet en dat jij deze voor ons belangrijke dag, nog mooier hebt gemaakt. Bedankt Alma voor alles!

Sabine & Wouter

Op 11 aug 2021

Lieve Alma, bedankt! Wat was het een feestje om je bij ons huwelijk te hebben. Mede dankzij je mooie woorden en met name de manier waarop je ons richting het jawoord hebt gesproken maakte het een dag om nooit te vergeten. Je hebt ons weten te verrassen met de perfecte balans tussen humor en diepgang. Gelukkig niet te zwaar, maar ook zeker niet te luchtig.. gewoon persoonlijk en alsof we elkaar al jaren kennen. Nogmaals dank en we zullen je naam zeker doorgeven aan vrienden en familie die ook het huwelijksbootje in willen stappen.

Nikki & Pepijn

Op 02 jun 2021

Alma created the most magical fairytale ceremony that suited us so perfectly. We didn't want the ceremony to end. She made it fun and light and playful, just like us. Her stories about our love story and way of storytelling is gripping and left everyone in happy tears wanting to hear more. We couldn't recommend her enough! We wish that we could have our ceremony every day for the rest of my life!!! Thanks Allie! xxx

Tom & Sanne

Op 31 may 2021

Alma was een cadeautje voor onze huwelijksdag. Van tevoren hebben we een uitgebreid gesprek gehad en ons verhaal gedeeld. Ze maakt op een bijzondere manier écht contact met je. Op de dag zelf heeft ze een prachtige ceremonie geleid, waarin alles precies op ons was afgestemd. Alma is verrassend, verhalend, verbindend en het voelde van de eerste ontmoeting tot op het laatste moment vertrouwd. We zijn ontzettend dankbaar voor haar prachtige bijdrage aan onze trouwdag.

Myrthe & Chris

Op 31 may 2021

Een paar dagen voor onze bruiloft moest onze oorspronkelijk trouwambtenaar helaas afzeggen in verband met hele heftige omstandigheden. Binnen een dag stond Alma voor ons klaar en met nog twee dagen tot de bruiloft te gaan heeft zij een hele mooie ceremonie voor ons gemaakt!

Myke & Guido

Op 31 may 2021

Alma bereidt zich goed voor. Ze gaat van te voren een uitgebreid gesprek met je aan waarbij ze heel goed luistert naar je verhaal en je wensen voor de ceremonie. Ze heeft tijdens onze ceremonie een persoonlijk, ontroerend verhaal over ons verteld. Ze deed dit op een heel ontspannen manier met veel humor. Ze wist zowel bij mij als bij Guido de juiste snaar te raken. Onze verbinding en liefde voor elkaar werd prachtig verwoord. Het had niet beter voor ons gekund!!

Hilde

Op 31 may 2021

Alma was onze trouwambtenaar op de mooiste dag van ons leven. Mede dankzij haar lieve, warme, spontane woorden was het een bijzondere ceremonie. Het was een luchtige, vrolijke en alles behalve stijve ceremonie waar wij, familie en vrienden met een grote lach op ons gezicht op terug kunnen kijken. Wij hadden geen betere ambtenaar kunnen wensen! Enorm bedankt!!!

Nazanin

Op 31 may 2021

Alma heeft een heel persoonlijke, creatieve en volledige aanpak. Het is een genot met haar in gesprek te gaan. Ze is voor ons helemaal naar Sardinië afgereisd, samen met man en kinderen. Zij was gewoon gast op onze bruiloft en een hoofdrol in de ceremonie. Ontzettend veel dank en liefde aan jou Alma!

Michelle

Op 31 may 2021

Als je de liefde wilt vieren, dan ben je bij Alma aan het juiste adres! Wat een prachtig en samenhangend verhaal over de liefde en ons leven. Met een lach en een lied maakt Alma een feestje van de ceremonie. Precies zoals we hadden gehoopt! Ook onze familie en vrienden waren heel enthousiast.

Anita & Ablikim

Op 31 may 2021

Wij zijn zeer blij en dankbaar dat Alma ons huwelijk heeft voltrokken. De fijne uitgebreide gesprekken vooraf waren voor ons heel waardevol. Alma nam de tijd om ons te leren kennen en dacht ook mee over de invulling van de ceremonie. Het is een heel bijzonder verhaal geworden en zij heeft het vol enthousiasme en plezier gebracht. Het voelde heel vertrouwd; om nooit meer te vergeten!

mina

Op 31 may 2021

Wij hebben Alma Wattimena gehad als babs. En zijn ontzettend tevreden over haar. Ze heeft ons goed geholpen en geprobeerd ons zo goed mogelijk te helpen en te begrijpen. Ze was erg vriendelijke en haar speech was super mooi en echt naar onze hand gemaakt door haar. Ze is erg duidelijk, maar op een hele leuke gezellig manier. Ik raad iedereen haar aan als babs. Super Super !!!

Jeroen & Ingrid

Op 31 may 2021

Wat heeft Alma een ongelooflijk mooie toespraak voor ons gehouden. Wij hadden niet kunnen bedenken dat zij van onze verhalen zo'n indrukwekkend, samenhangend, symbolisch verhaal zou kunnen maken. Veel bruiloftsgasten waren ontroerd en spraken ons diezelfde dag nog aan op hoe veel indruk de toespraak op hen had gemaakt. Alma, jij bent in staat geweest het waarom van onze verbintenis om te zetten in een beeldend verhaal en aan onze gasten te vertellen waar wij als echtpaar voor staan. Wij zullen dit verhaal voor altijd koesteren! Dank je wel voor dit prachtige cadeau dat wij hebben mogen ontvangen!

Carolijn & Farshad

Op 31 may 2021

Het fundament van een mooi verhaal over de liefde tussen twee mensen begint bij scherpe vragen stellen en secuur luisteren. Alma Wattimena hoorde het verhaal achter ons verhaal en voelde goed aan wat bij ons paste. Alma ontroerde onze gasten met haar ceremonie door haar woorden direct uit het hart. En doordat ze naasten erin betrok en zelfs de locatie liet spreken. Alma heeft onze liefdesgeschiedenis schitterend verteld en haar verhaal flexibel verweven in die van onze beide moeders. Kortom een onvergetelijke en zeer bijzondere liefdesceremonie!

Niels & Paula

Op 31 may 2021

Alma stelt mooie en verdiepende vragen, waardoor ik helder kreeg waarom ik ook alweer wilde trouwen. En niet alleen omdat ik van Paula hou. Maar ook om na 20 jaar opnieuw bewust voor de liefdevolle verbinding te kiezen. Het heeft mij gebracht dat ik gemakkelijk mijn beloftes kon formuleren. Deze beloftes kwamen daardoor in een logisch verhaal uit het hart. Het verhaal van Alma dat ze vertelde tijdens onze huwelijksceremonie was gemakkelijk te volgen en leuk voor de 20 aanwezige kinderen. Het verhaal was inspirerend en verdiepend voor de volwassenen. Knap hoe Alma dat in één verhaal kreeg. Alma zorgde dat de huwelijksceremonie op een voor ons persoonlijke manier werd voltrokken. Waar Paula en ik nog steeds erg dankbaar voor zijn.

Imre & Thijs

Op 31 may 2021

Alma heeft ons liefdesfeest begeleid. Ze heeft oog voor jou als persoon en de groep, raakt de diepere laag en weet mee te denken over nieuwe rituelen en verhalen. Ik zou Alma zeker aanraden als je op zoek bent naar jouw eigen manier om de liefde te vieren.

Arianne & Eric

Op 31 may 2021

Op het moment dat Alma bij ons kwam hadden we gelijk een klik. Wat een lieve en warme vrouw. Op onze trouwdag heeft zij onze trouwceremonie met een prachtig verhaal compleet gemaakt, zoals we het in gedachten hadden zo was het ook gewoon. Mooi romantisch verhaal en heel luchtig. Wij hebben na de trouwceremonie ook heel veel complimenten over Alma ontvangen, aanrader dus!

Oscar & Laura

Op 31 may 2021

Toen wij gingen trouwen, had ze speciaal voor ons een persoonlijk romantisch verhaal gemaakt waar we erg blij mee waren en wat echt op ons sloeg (we horen nu nog van gasten dat ze de ceremonie erg mooi vonden). Ze maakte de verwachtingen meer dan waar en was zelf erg relaxt en zorgt er ook voor dat het bruidspaar zich op haar gemak voelde.

Oscar & Andre

Op 31 may 2021

We kijken met vreugde terug op onze trouw ervaring. Vanaf onze eerst ontmoeting met Alma was er een klik! Ze wist precies welke relevante vragen ze aan ons moest stellen om een mooi verhaal te schrijven. Alles prima georganiseerd van begin tot eind. Op de trouwdag waren we verrast met haar mooie ontroerende toespraak. Zo professioneel dat iedereen een positief commentaar er over had. Fantastisch!

Frank & Ninya

Op 31 may 2021

Het was een betoverende mooie trouwceremonie dankzij Alma waarop wij blij en genietend terug kijken. Vanaf het eerste contact zowel telefonisch als bij ons thuis hebben wij als zeer prettig ervaren. Alma is een uiterst vriendelijk en bijzonder dame en heeft door haar luisteren en kijken naar ons een prachtige ceremonie verwoord. Nogmaals onze hartelijke dank lieve Alma voor alles wat jij met aandacht en enthousiasme hebt toegevoegd en zo onze dag compleet heeft gemaakt.

A & P

Op 31 may 2021

We willen je heel hartelijk bedanken voor de prachtige toespraak die je voor ons huwelijk hebt gehouden. Wij en ook onze gasten hebben er zeer van genoten. We hebben heel veel complimenten aan jouw adres gehoord over de bijzondere gave die je hebt. Zeker mede door jouw bijdrage is het voor ons een onvergetelijke dag geworden. Waarvoor wij je zeer dankbaar zijn.

Rob & Judith

Op 31 may 2021

Wat was het een bijzondere dag! Alma heeft ons levensverhaal gevat in een Bizon(der) verhaal. Inspirerend, boeiend verteld en alles omvattend. Ook wij raden jullie Alma van harte aan om een bijzondere dag nog bijzonderder te laten zijn.

Remco & Vera

Op 31 may 2021

Alma heeft 5 jaar geleden ons op een fantastische en intieme manier getrouwd op het strand van Monster. Ondanks de weergoden, die ons niet gunstig gezind waren (storm en regenbuien), wist Alma ons en onze gasten geboeid te houden tijdens de speech en de ceremonie. Zij is erg zorgvuldig, luistert goed naar wensen/verwachtingen, maakt contact en maakt dit alles waar. Daarbij is zij iemand, die direct binnen komt en vertrouwd voelt en erg geïnteresseerd is in het bruidspaar. Erg tevreden en wij zijn nog steeds zeer gelukkig getrouwd!! Een warme aanbeveling dus!

Natasja & Rob

Op 31 may 2021

Alma heeft onze huwelijksvoltrekking onvergetelijk gemaakt. Haar verhaal over ons had humor en zat vol met symboliek. Ze had zich heel goed laten informeren, want ze wist ons en onze eerste ontmoeting samen, perfect te beschrijven. We waren ontzettend blij met haar. Gun jezelf Alma. Daar krijg je zeker geen spijt van.

Axel & Madelon

Op 31 may 2021

Vanaf het zonnige Ameland willen we je nog een keer ontzettend bedanken voor afgelopen vrijdag. Je hebt er een schitterende ceremonie van gemaakt met een heel persoonlijk en warm verhaal. Mede dankzij jou hebben wij ondanks alle Corona beperkingen een geweldige dag gehad!

Pepijn Van der Wissel

Op 31 may 2021

Alma begeleide onze ceremonie met zo veel licht liefde en kleur! Het werd een werkelijke sprookjes verhaal in het bos door de manier hoe alma alles vertelde en op een spontane manier bij elkaar liet vloeien. Geweldig!!

Vonny

Op 21 dec 2020

Alma is mooi en intelligent, kan heel goed vertellen, praten, resumeren, luisteren en is nog lollig ook.

Jeffrey

Op 21 dec 2020

Ze is een super leuke gezellige spontane vrouw. Ze luistert heel goed naar je verhaal en maakt daar een super mooi verhaal van gewoon een topper

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation