Hotel Herberg De Gouden Leeuw Proef de sfeer van lang vervlogen tijden....

Hotel Herberg De Gouden Leeuw Hotel Herberg De Gouden Leeuw
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Hotel Herberg De Gouden Leeuw Vraag informatie aan
Bovenstraat 2
7226 LM Bronkhorst

Welkom bij De Gouden Leeuw

Centraal gelegen in het kleinste stadje van Nederland (150 inwoners) treffen we één van de oudste en mooiste stadsboerderijen van Nederland aan. Hierin is gevestigd Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw. Het pand, oorspronkelijk bestaande uit 3 panden, is gelegen tegenover de Slotkapel uit 1345.Herberg de Gouden Leeuw heeft de beschikking over 17 hotelkamers.Op de eerste verdieping van ons hoofdgebouw bevinden zich 12 kamers waaronder 3 suites. 5 kamers bevinden zich in onze dependance -Huis de 4 Linden- aan de overzijde van de straat.

Tevens heeft de Gouden Leeuw de beschikking over 2 riante appartementen. Het oudste gedeelte van het pand, de vroegere burgemeesterswoning, stamt uit 1575 en is in gebruik als “Heerenkamer”. Deze opkamer is geschikt voor groepen à la carte en kleine conferenties / vergaderingen (tot circa 12 personen). In deze authentieke kamer pronkt, net als in de Gelagkamer, een open haard met een origineel 18e-eeuws tegeltableau.

Meer lezen over Herberg de Gouden Leeuw? bekijk de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anna Paulowna

Op 19 jun 2018

Het verblijf was gewoon zeer goed, qua eten en de kamer. we hebben dan ook onwijs genoten en zijn lekker uitgerust zoals we dat ook voor ogen hadden. Zeer vriendelijk personeel waardoor je je ook welkom voelt. de ambiance was ook goed. Al met al TOP.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation