Hans Classic Cars

(3)

Beoordeel

Maak van uw trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis!

Bij Hans Classic Cars in Nijkerk zijn de meest uiteenlopende Oldtimer Bussen ( 12 stuks ) en Oldtimer auto's ( 15 stuks ) voor o.a bruiloften, maar ook voor Gala's Vrijgezellen feesten en bedrijfsfeesten, Familiedagen uitjes en Jubileum vervoer.Hans Classic Cars wordt gedreven door liefde voor bijzondere klassiekers. Achter elk van onze auto’s en bussen zit wel een verhaal.

"We bieden veel extra service"

Als we een auto afleveren zetten we er altijd een mandje in met champagne sapjes en glazen en uiteraard een witte paraplu.

Bij bijvoorbeeld bruiloften leven we heel erg mee. We proberen de dag voor de mensen zo speciaal mogelijk te maken. We vragen en maken voor U gratis de dagindeling vrijblijvend op maat en zijn bijna een soort tweede ceremoniemeester, ook op de dag zelf ."

Heb ook jij binnenkort een gelegenheid waarbij een Bus of auto van Hans Classic Cars het net even afmaakt ! Kijk dan eens op zijn site voor de modellen en tarieven. En wie weet wordt jouw dag net iets onvergetelijker!

Specialiteiten

 Trouwvervoer, Trouwbussen, Trouwauto, Limousine verhuur voor Bedrijfsfeesten, Gala Vrijgezellenvervoer, door heel Nederland.

VERSCHILLENDE VIDEO'S :

1: Weer een super gezellige Bruiloft van FC Utrecht speler Willem Janssen, het Bruidspaar en Gasten gaan natuurlijk weer helemaal uit hun dak !!  Bekijk hier de video.

2: Video van de mooie Greyhound, met het liedje: Ik neem je mee !! om een betere indruk van mij te krijgen !!

3: Mijn lieveling bus Greyhound Silverside schitterend mooi ! bijzonder geluid 2 takt Diesel, Kijk beslist even op de volgende Video.

4: Leuk Promotiefilmpje van ons bedrijf.

5: Kijk ook even op de Video van de mooie Greyhound, met het liedje van: THE STATE SINNERS - Blame - In loving Memory of Maria.

6: Nieuwe Video met de Guy Arab en (mijzelf) zolang wij nog in leven zijn! 

7: Kijk beslist even op de volgende Video om een betere indruk te krijgen hoe gek wij het ook kunnen maken!!!!

Al onze auto’s worden voorzien van een rieten koffer met een champagne pakket. De prijs voor de auto’s is vanaf € 65,- per uur en voor de bussen vanaf € 75,- per uur. Deze prijzen zijn inclusief chauffeur en brandstof (incl. 6% BTW). Wanneer u een offerte aanvraagt, vragen en maken wij vrijblijvend uw dagindeling op maat, zo helpen wij uw dag speciaal te maken. 
Meer informatie vindt u op onze website.

Het is altijd mogelijk om onze "Collectie" in onze showroom te komen bekijken,u kunt me te allen tijde bellen om een afspraak te maken zowel op de dag, in het weekend en/of 's avonds.

033-2600323

06-53160120

Adres: Marconistraat 4 A 3861 NK Nijkerk

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

3 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Edwin

5

op 17-07-2018

Dag Hans, Bedankt voor de goede zorgen betreffende onze bruiloft, alles was super geregeld door jullie! We hebben enorm genoten en kunnen iedereen jullie aanraden! Ga zo door!

Dionne en Edwin

5

op 17-07-2018

Beste Hans, Wij willen je nog bedanken voor het vervoeren van al onze daggasten gisteren op onze bruiloft. Het was voor ons een ontzettend mooie en prachtige dag die we nooit zullen vergeten. Jij hebt hier jouw steentje aan bijgedragen, dank hiervoor! Groetjes, Dionne en Edwin

Wessel-Jan & Bibi

5

op 13-06-2018

Beste Hans, Wij hebben een fantastische rit gehad in de Rolls Royce. Wat een ongelofelijk mooie auto. We hadden niet stijlvoller kunnen aankomen. Bedankt voor de mooie rit. Groeten, Wessel-Jan & Bibi

Ga naar een verwante categorie

Marconistraat 4 A

3861 NK Nijkerk

033-2600323

06-53160120