Handfasting - Ronald Nieuwenhuizen Ceremonieel Trouwambtenaar voor een persoonlijke en unieke ceremonie.

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Handfasting - Ronald Nieuwenhuizen Vraag informatie aan
Landelijk

Ronald Nieuwenhuizen - Ceremonieel Trouwambtenaar

Zelfstandig - en spiritueel trouwambtenaar Voor een persoonlijke en unieke ceremonie Gefeliciteerd, jullie gaan de liefde voor elkaar én de belofte van verbondenheid bezegelen door middel van een huwelijk, een geregistreerd partnerschap of een ceremonie.

Als zelfstandig - en spiritueel trouwambtenaar (babs, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) zal ik jullie ceremoniële huwelijksplechtigheid helemaal naar jullie wensen voltrekken. Het is jullie dag en daar hoort een mooie en bijzondere ceremonie bij. Als je kiest voor een ceremonieel trouwambtenaar is er voor wat betreft de ceremonie meer mogelijk, op een manier die bij jullie past, persoonlijk, met diepgang, romantisch of spiritueel. De liefde zorgt ervoor dat je met elkaar verbonden bent. Op jullie eigen wijze een verbintenis met elkaar aangaan, geeft jullie verbondenheid nog meer betekenis.

Ruim voordat jullie gaan trouwen ontmoeten we elkaar, zodat we elkaar beter leren kennen. Ook zal ik jullie tijdens deze ontmoeting vragen stellen, zodat jullie je specifieke wensen kunnen uitspreken, we kunnen bespreken wat voor jullie belangrijk is, en zodat ik precies weet hoe jullie de ceremonie willen hebben. Dit schept vertrouwen en een goed gevoel voor als jullie dag daar is.Deze dag zal voor jullie een onvergetelijke dag worden. Het voelt voor mij als een eer om jullie dag compleet te mogen maken met een prachtige ceremoniële plechtigheid. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via mijn facebook- en Instagram pagina.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Charlotte

Op 24 jun 2019

Een verbinding die vanuit zielsniveau genomen wordt behoord ook bezegeld te worden door een mooi bezield persoon.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation