Golden Tulip Hotel Central

(2)

Beoordeel

Uw eigen sprookje in hartje ‘s-Hertogenbosch

Op zoek naar een bijzondere, historische trouwlocatie in hartje ’s-Hertogenbosch? Maak ‘de mooiste dag van uw leven’ nog specialer door te kiezen voor Golden Tulip Hotel Central, ideaal gelegen aan het sfeervolle middeleeuwse marktplein in hartje 's-Hertogenbosch.

Uw huwelijksdag moet een dag worden om nooit te vergeten. Daarom is Golden Tulip Hotel Central dé perfecte locatie voor deze historische dag.Of laat u zich eens culinair verrassen in Cé-Brasserie Eten en Drinken.

 Of wat dacht u van een onvergetelijk huwelijksfeest of een sfeervolle receptie in onze prachtige 14e eeuwse Gotische gewelvenkelder De Hoofdwacht? Maar ook elkaar officieel het JA woord geven is mogelijk in Central!

Na afloop kunt u heerlijk nagenieten in een van onze Suites of Deluxe kamers. Allen voorzien van een heerlijk bubbelbad! Zoals u ziet, biedt Golden Tulip Hotel Central u mogelijkheid om alles onder één dak te organiseren; van ontvangst met champagne en bruidstaart tot uw diner, receptie en feestavond. Met meer dan 100 jaar ervaring in de Bossche Gastvrijheid maken uw bruiloft tot een waar succes!

Heel graag kijken we samen met u, naar uw wensen en onze mogelijkheden. Om alvast een indruk te krijgen, raden wij u aan eens een kijkje te nemen op onze website www.hotel-central.nl en/of fotoalbum http://www.flickr.com/photos/104724565@N05

Wilt u reserveren, informatie en/of een rondleiding om alle mogelijkheden te komen bekijken? Laat het ons weten! Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op het directe telefoonnummer 073-6.926.926.

Na afloop kunt u nagenieten in ons adembenemende Penthouse Central .

De luxe suite is ongekend groot (150m²) en heeft een prachtig panoramisch uitzicht over het middeleeuwse marktplein en hartje centrum 's-Hertogenbosch. Het privé dakterras (60 m²) is ruim en tegelijk ook intiem.Het luxe penthouse is met oog voor detail ontworpen en straalt warmte en comfort uit. 

Wij verwelkomen u en uw gasten graag in Golden Tulip Hotel Central. Graag tot ziens…..!

073-6926926

Adres: Burg. Loeffplein 98 5211 RX 's-Hertogenbosch

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Wim

5

op 28-08-2018

Met mijn vrouw vanaf 5 juli t/m 7 juli 2018 gelogeerd in dit hotel, prima naar ons zin gehad. Fijne kamer, goed restaurant en niet te vergeten prima personeel. Het hotel ligt in het centrum van 's-Hertogenbosch dus ideaal om van daaruit de stad te verkennen

Trudy

5

op 18-06-2018

Wij willen al het personeel bedanken die het trouwfeest van Tim en Celine tot een topdag gemaakt hebben! Wij familie en vrienden vonden het geweldig! En met speciale dank aan Jack voor de prachtige bloemen en decoraties! Aanrader om hier je trouwfeest te geven

Ga naar een verwante categorie

Burg. Loeffplein 98

5211 RX 's-Hertogenbosch

073-6926926