Golden Tulip Hotel Central

Uw eigen sprookje in hartje ‘s-Hertogenbosch

Op zoek naar een bijzondere, historische trouwlocatie in hartje ’s-Hertogenbosch? Maak ‘de mooiste dag van uw leven’ nog specialer door te kiezen voor Golden Tulip Hotel Central, ideaal gelegen aan het sfeervolle middeleeuwse marktplein in hartje 's-Hertogenbosch.

Uw huwelijksdag moet een dag worden om nooit te vergeten. Daarom is Golden Tulip Hotel Central dé perfecte locatie voor deze historische dag.Of laat u zich eens culinair verrassen in Cé-Brasserie Eten en Drinken.

 Of wat dacht u van een onvergetelijk huwelijksfeest of een sfeervolle receptie in onze prachtige 14e eeuwse Gotische gewelvenkelder De Hoofdwacht? Maar ook elkaar officieel het JA woord geven is mogelijk in Central!

Na afloop kunt u heerlijk nagenieten in een van onze Suites of Deluxe kamers. Allen voorzien van een heerlijk bubbelbad! Zoals u ziet, biedt Golden Tulip Hotel Central u mogelijkheid om alles onder één dak te organiseren; van ontvangst met champagne en bruidstaart tot uw diner, receptie en feestavond. Met meer dan 100 jaar ervaring in de Bossche Gastvrijheid maken uw bruiloft tot een waar succes!

Heel graag kijken we samen met u, naar uw wensen en onze mogelijkheden. Om alvast een indruk te krijgen, raden wij u aan eens een kijkje te nemen op onze website www.hotel-central.nl en/of fotoalbum http://www.flickr.com/photos/104724565@N05

Wilt u reserveren, informatie en/of een rondleiding om alle mogelijkheden te komen bekijken? Laat het ons weten! Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op het directe telefoonnummer 073-6.926.926.

Na afloop kunt u nagenieten in ons adembenemende Penthouse Central .

De luxe suite is ongekend groot (150m²) en heeft een prachtig panoramisch uitzicht over het middeleeuwse marktplein en hartje centrum 's-Hertogenbosch. Het privé dakterras (60 m²) is ruim en tegelijk ook intiem.Het luxe penthouse is met oog voor detail ontworpen en straalt warmte en comfort uit. 

Wij verwelkomen u en uw gasten graag in Golden Tulip Hotel Central. Graag tot ziens…..!

Adres Burg. Loeffplein 98
5211 RX 's-Hertogenbosch
Telefoon Tel: 073-6926926
Bezoek de website