Flitskast.nl Photobooth of Videogastenboek

Flitskast.nl Flitskast.nl
5 5 5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Flitskast.nl Vraag informatie aan
Geldermalsen

Wat doet onze photobooth en/of videogastenboek?

Laten we eerst even wat verwarring ophelderen over hoe je zo'n ding nu noemt! Een fotobooth of photobooth wordt ook wel een fotohokje zonder hokje, fotokist, fotopaal of fotodoos genoemd. Een videogastenboek wordt ook wel eens een videobooth, videopaal, videozuil, videokist of een wenspaal genoemd. Wij noemen dit allemaal in één "De Flitskast"  

De Flitskast kan foto's maken en videoboodschappen opnemen van de bezoekers van jouw evenement of de gasten op jullie bruiloft. 

Wanneer je de Flitskast bestelt als fotobooth maken jouw bezoekers of gasten leuke foto's met onze flitskast. Ze drukken op een knop op het scherm en de timer begint te lopen. FLITS! De foto is gemaakt! Hierna kan men kiezen om de foto te laten printen of enkel op te slaan voor de organisator of het bruidspaar. Je ook kunt kiezen om meerdere foto's per keer te nemen en te laten printen per velletje. Onze fotoprops zijn een leuke toevoeging om de foto's nóg leuker te maken! 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Gita

Op 27 may 2020

echt een musthave voor ieder feestje !! de gasten hebben zich rot geamuseerd met de flitskast... en wij hebben een album vol lachende en de meest gekke foto's van iedereen die er bij was !! een leuker aandenken bestaat niet ... de service was top.... alles stond netjes klaar in de feestzaal klaar voor gebruik.. zalig !! een aanrader

Celesta

Op 17 jul 2019

Wij hadden de flitskast voor onze bruiloft. Het was echt een fantastische toevoeging aan onze gastenboek en aan het feest! Communicatie was goed, levering/ophalen was goed geregeld en kwaliteit van de foto's waren ook goed. Kort na onze bruiloft hebben wij nog alle foto's op een mooie USB gekregen via de post, wat helemaal super is!

Jeroen

Op 07 jun 2019

Het was super fijn dat we de foto’s achteraf digitaal kregen. En veel lol gehad met de gasten bij de fotozuil.

Nick

Op 17 oct 2018

Goede communicatie via mail en alles mogelijk. Opbouwen en weghalen van de Flitskast is prima gegaan, alle foto’s netjes op USB-stick gekregen.

Eva

Op 15 jun 2018

Flitskast is in een woord top! Als je gaat trouwen heb je met vele leveranciers te maken die lang niet altijd netjes met je omgaan, omdat je slechts een particulier bent. En dat terwijl voor jou je bruiloft op z'n zachtst gezegd heel belangrijk is. Flitskast daarentegen snapt in een keer dat je met de mooiste dag uit je leven bezig bent en dragen daar ontzettend aan bij. Top communicatie, flexibel, betrouwbaar. De flitskast ziet er mooi uit (vonden wij ook belangrijk omdat ie in onze feestruimte stond), en de kwaliteit is goed. Vooral de toepassing voor video sprak ons ook erg aan en leverde uiteindelijk geweldige filmpjes op. De kwaliteit van foto en video was goed, zeker gezien het feit dat de ruimte erg donker was. Kortom: als je een photobooth wil hebben: neem dan een flitskast!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation