Gastenboek bruiloft

gastenboek_rood

Gastenboek


Het gastenboek van jullie bruiloft en vooral het ervoor zorgen dat al jullie gasten daarin hun naam schrijven is typisch een taak voor de ceremoniemeester. Het leuke is dat het al lang niet meer om de naam gaat, maar dat in moderne gastenboeken plaats is voor veel meer dan dat! Leuke teksten, foto’s, herinneringen, emoties . . . . werkelijk alles kan erin, wat van het gastenboek een heel bijzonder bewaarexemplaar maakt!

gastenboek_ringen

Eigen sfeer


Niets zo leuk als een gastenboek van jullie bruiloft dat helemaal vol staat met originele teksten en afbeeldingen. Ook de buitenkant van het gastenboek kun je in allerlei varianten kopen. Ga er op tijd naar op zoek en overleg met jullie ceremoniemeester dat hij de gasten aanspoort om veel meer dan alleen hun naam of namen in het gastenboek te schrijven. Je kunt je gasten vooraf ook vragen om een leuke herinnering of foto van vroeger mee te nemen en dat in het gastenboek te schrijven of te plakken.

gastenboek_pareltjes

Allerlei vormen


Hoe gek het ook klinkt: een gastenboek hoeft zeker geen echt boek te zijn. Er zijn bijvoorbeeld ook ‘wensbomen’ met takken waarin jullie gasten een briefje met tekst en hun namen kunnen schrijven. Of kastjes met allerlei laatjes erin waarin jullie gasten een tekst, een foto of een andere herinnering kunnen doen. Zo zijn er nog veel meer leuke variaties op het gastenboek. Of jullie verzinnen zelf iets origineels!

gastenboek_bloemenhart_creme_1

Meer inspiratie?


Wil je meer weten over gastenboeken voor jullie bruiloft? Kijk dan bij de winkels en specialisten hieronder. Ook kun je hier doorlinken naar winkels in je regio met leuke ideeën voor jullie gastenboek. Ook vind je hier inspiratie over gastenboeken voor jullie bruiloft.

Fotocredit: Dreamwedding.nl
Gerelateerde artikelen
Aan het laden...

Einde van de content

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation