Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Unieke felicitaties huwelijk

Felicitaties voor een huwelijk bestaan in verreweg de meeste gevallen uit een kaartje. Er bestaan ook al heel veel standaardkaartjes waarop dan een standaardtekst staat. Op zich kan dit prima natuurlijk, mits het bruidspaar ver van je af staat. Als het je zus is die gaat trouwen, is het natuurlijk veel leuker om een super origineel en uniek kaartje te maken met de leukste felicitaties voor hun huwelijk. Bruiloft.nl geeft tips over de invulling van een uniek kaartje!

Unieke felicitaties huwelijk

Gedichten verplichten?


In verreweg de meeste gevallen komen de felicitaties voor het huwelijk in dichtvorm. Dit is uiteraard niet verplicht, maar wel erg gangbaar. Niet zo’n dichter? Dat maakt helemaal niet uit. Kies voor een origineel en uniek kaartje en schrijf een mooi, persoonlijk verhaaltje. Hoe dicht sta je bij het bruidspaar en hoeveel mooie momenten hebben jullie samen meegemaakt? Beschrijf zo’n mooi moment of een heel grappig moment en combineer dit met de felicitaties voor hun huwelijk. Wedden dat ze jouw kaartje echt wel zullen bewaren? Met een persoonlijk bericht bij de felicitaties voor hun huwelijk krijgt het kaartje een hogere emotionele waarde en zullen ze je gebaar zeer waarderen.

Lief en persoonlijk


Het is misschien gemakkelijker om leuke felicitaties voor het huwelijk te bedenken wanneer je jezelf verplaatst in de bruid of bruidegom. Stel je voor dat jij gaat trouwen en op een belangrijk punt in je leven bent aangekomen. Een huwelijk brengt veel veranderingen mee en het leven van twee geliefden zal nooit meer hetzelfde zijn. Als jij in hun schoenen zou staan, wat zou je dan graag willen horen of lezen? Neem dat als uitgangspunt en schrijf dan je kaartje. Je hoeft trouwens niet direct op te schrijven wat het eerste in je opkomt. Neem een leeg vel papier en schrijf daar een aantal boodschapjes op tot je de allerleukste felicitaties voor hun huwelijk hebt gecreëerd. Succes! Wil je meer zien over dit onderwerp? kijk hier

Geschreven door Sanne van Bortel
Gerelateerde artikelen
Aan het laden...

Einde van de content

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation