Vieren van huwelijksfeest

Het huwelijksfeest is voor iedereen een erg feestelijk en romantisch moment. Je viert namelijk dat twee geliefden al voor een hele lange tijd bij elkaar zijn of dat ze juist net getrouwd zijn. Hoe langer ze al met elkaar getrouwd zijn, hoe bijzonderder het huwelijksfeest wordt.

gastenboek_bruiloft_bruidsboeket
Op zoek naar een ander soort gastenboek? klik hier

Bovendien worden de cadeaus almaar leuker; de traditie zegt dat de cadeaus worden gemaakt van het materiaal van het huwelijksfeestthema. Bij een katoenen huwelijksfeest zullen dat dus vooral dingen zijn van stof, maar bij een diamanten huwelijksfeest… Je snapt het al! Misschien moeten we toch maar snel zien te trouwen…

gelegenheidskleding_cocktailjurk_4

Verschillende huwelijksfeesten


Er zijn een hoop bekende huwelijksfeesten waarvan jij ook ongetwijfeld al hebt gehoord en er een aantal hebt meegemaakt. De bekendste en meest gevierde huwelijksfeesten zijn het katoenen huwelijksfeest met één jaar huwelijk, het koperen huwelijksfeest met twaalf en een half jaar huwelijk, het zilveren huwelijksfeest met vijfentwintig jaar huwelijk, het gouden huwelijk met vijftig jaar huwelijk, het diamanten huwelijksfeest met zestig jaar huwelijk, het platina huwelijksfeest met zeventig jaar huwelijk, het albasten huwelijksfeest met vijfenzeventig jaar huwelijk en het eiken huwelijksfeest met tachtig jaar huwelijk. We mogen maar hopen dat wij zo’n leeftijd bereiken samen met onze grote liefde!

trouwringen_groenhaart_blauw

Ieder jaar een feestje


Als je wilt, kun je elk jaar opnieuw een huwelijksfeest vieren. De meest bekende huwelijksfeesten zijn dan wel meteen ook de meest gevierde huwelijksfeesten, maar er bestaat voor elk jaar huwelijk een ander soort huwelijksfeest. Het gaat van één jaar tot honderd jaar (kun je het voorstellen, honderd jaar getrouwd?). Dat de cadeaus van hetzelfde materiaal gemaakt horen te zijn als van het huwelijksfeestthema is niet altijd even lekker, bij 67 jaar huwelijk vier je namelijk het chinchilla huwelijksfeest… Daarbij passeer ik met respect het cadeau!

trouwambtenaar_handtekening_zetten
Dus mocht je binnenkort een huwelijksfeest op de agenda hebben staan en je weet nog niet wat voor een cadeau je moet halen, bekijk dan eens een lijstje op internet om uit te vinden welk thema bij welk huwelijksfeest hoort en kies het leukste cadeau dat bij het huwelijksfeest past.
Gerelateerde artikelen
Aan het laden...

Einde van de content

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation