Drukbedrijf.nl Vintage trouwkaarten maken of een strak ontwerp? Trouwkaarten drukken doe je hier.

Drukbedrijf.nl Drukbedrijf.nl
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Drukbedrijf.nl Vraag informatie aan
Landelijk

Trouwkaarten drukken bij Drukbedrijf.nl

Trouwkaarten drukken

Trouwkaarten drukken

De allermooiste dag van je leven wil je natuurlijk delen met je vrienden, familie en wellicht ook nog met kennissen en collega’s. Laat daarvoor trouwkaarten bedrukken, waarin jullie stijl en smaak helemaal wordt verwerkt. Juist omdat iedereen zijn of haar eigen smaak erin verwerkt wil hebben, bieden wij talloze mogelijkheden aan om jouw trouwkaarten ontwerpen te realiseren.

Kom daarom langs op ons kantoor, zodat je alle papiersoorten en overige mogelijkheden kunt vasthouden en voelen. Het is echter wel handig om zelf alvast wat goede ideeën op te doen.

Trouwkaarten maken

Wil jij trouwkaarten laten drukken met eigen ontwerp, dan is het belangrijk om bij het ontwerpen te beginnen bij het begin. Hierbij zijn de stappen die je op Drukbedrijf.nl moet doorlopen een goede leidraad. Zo kies je allereerst of je wilt dat de trouwkaart wel of geen vouw heeft. In dit geval krijg je namelijk 4 zijdes die te bedrukken zijn. Zonder vouw heb je alleen een voor- en achterkant.

Vervolgens komt het papiersoort aan bod. Zo bieden wij onder andere offset wit, biotop, goudkleurig papier, zilverkleurig papier, parelmoer papier en vergé papier in 300 grams aan. Ook hebben wij nog kraft karton in bruin en grijs. Zit jouw papiersoort er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken of het papier, dat jij op het oog hebt, ook beschikbaar is.

Als de keuze voor een papiersoort is gemaakt,  dan weet je de  kleur van de achtergrond en is het aan jou de taak om een mooi tekst te bedenken. In welke kleur ga jij deze tekst, eventueel met foto, vervolgens op de trouwkaarten laten drukken? Voor de bedrukking valt te kiezen uit dubbelzijdig full color, dubbelzijdig in 1 PMS kleur, dubbelzijdig met 2 PMS kleuren of dubbelzijdig in 3 PMS kleuren.

Je kaart is nu fysiek qua vouw en formaat samengesteld. Daarnaast weet je welk papiersoort je wilt hebben en wat de opdruk van de kaart wordt. Dan kom je nu bij de laatste stap van de kaarten ontwerpen.  De afwerking van de kaart. Zo is het mogelijk om te kiezen voor foliedruk, letterpress met bedrukking en letterpress zonder bedrukking. Wil je helemaal geen afwerking? Dan kan dat natuurlijk ook.

Trouwkaarten laten ontwerpen bij Drukbedrijf.nl

Heb je bovenstaande tekst nu gelezen en verdwaal je in alle mogelijkheden of zijn er juist mogelijkheden die wij op de site niet aanbieden? Schroom absoluut niet om te bellen en je vragen te stellen. Als het nodig is maken we graag een afspraak om het bestelproces van de trouwkaart samen te doorlopen en we zo uiteindelijk de perfecte trouwkaart ontwerpen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Kerem

Op 01 nov 2018

Meerdere keren spullen besteld, hartstikke tevreden! Het is fijn bellen, iedereen is vriendelijk. En hulp met bestandjes, helpen ze graag mee! Ik zal nog jaren lang al mijn reclame materiaal hier bestellen. Top!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation