De leukste huwelijkskaarten

Elke bruiloft begint met het versturen van huwelijkskaarten. Zo weet iedereen die belangrijk voor jullie is wanneer de grote dag zal zijn. Er zijn veel verschillende huwelijkskaarten te krijgen en daarnaast kun je ook zelf huwelijkskaarten ontwerpen. Zo heb je altijd unieke huwelijkskaarten!

De leukste huwelijkskaarten

Ruime keuze


Elk ontwerp is al wel een keertje bedacht, vooral als het standaard ontwerpen zijn. Wanneer je de hulp inschakelt van een professionele drukker of fotograaf kun je echter hele originele huwelijkskaarten maken die nog nooit eerder zijn gemaakt. Uniek, dus! Hebben jullie al een thema bedacht voor de bruiloft? Dit thema kun je uiteraard heel mooi terug laten komen in de huwelijkskaarten. Nog geen thema? Geen probleem. Kies gewoon iets dat jullie persoonlijkheid weerspiegelt. Het aanbod huwelijkskaarten varieert van super chique en strak tot zeer uitbundig en kleurrijk met allerlei cartoonachtige figuurtjes. Ook heel mooi en persoonlijk is een liefdevolle foto van jullie samen. Dat vinden de grootouders ook erg leuk!

Een leuk pakketje


Soms valt er een blauwe envelop op de deur en dan weten we al hoe laat het is… Je kunt jullie huwelijkskaarten in een leuke envelop of mooi pakketje versturen. Zo weten jullie gasten precies wat het is en van wie de uitnodiging is. Meteen een leuk gezicht wanneer de huwelijkskaarten op de deurmat vallen!

Teksten


De voorkant van de huwelijkskaarten is geheel vrij naar keus in te vullen. De rest van de kaart natuurlijk ook, afgezien van de nodige info die er bij op moet. Misschien heb je wel eens van de tekst “Keep calm & (zelf in te vullen) gehoord. Een leuke en vrolijke oproep met dikke, schreeuwende letters erop. Een leuke manier om een knallende en uitbundige aankondiging te doen van jullie bruiloft! Daarnaast zijn alle romantische beelden erg geschikt voor huwelijkskaarten. Het persoonlijkst is natuurlijk een foto van jullie zelf, hand in hand of kussend. Succes met het ontwerpen van jullie huwelijkskaarten!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation