Welke trouwkaartjes kiezen we?

Voor een eerste indruk van hoe jullie bruiloft zal worden heb je spetterende trouwkaartjes nodig. De uitnodiging is de eerste glimp die de gasten van jullie bruiloft te zien krijgen en voor de meeste gasten is dit ook het laatste, tot de bruiloft zelf. Welke eerste indruk wil jij maken met je trouwkaartjes?

catering_tafel_romantisch

Het ontwerp


Voor de leukste, mooiste en meest romantische, originele trouwkaartjes kun je onze pagina met professionals bezoeken. Samen maak je dan de mooiste trouwkaartjes helemaal naar jouw wens. Als je eerst op internet rond wilt snuffelen wat er allemaal mogelijk is, kan dat natuurlijk ook. Er zijn heel veel verschillende soorten trouwkaartjes te vinden, bij tientallen verschillende aanbieders. Er zijn klassieke en trendy trouwkaartjes, kaartjes met ringen, handen, bloemen, zee en strand. Vergeet de save-the-date-kaartjes niet. Kaartjes met hout, kaartjes met een foto, kaartjes met magneetjes… We kunnen eindeloos doorgaan, want hoe jij het ook wilt hebben: de professionals kunnen het maken. Bij een kaartje is niets onmogelijk.

bruidsjurk_bankje_romantisch_1

Extraatjes


Wat maakt jullie trouwkaartjes nou echt af? Als je deze versiert met allerlei leuke extraatjes natuurlijk! Met mooie strikken om de envelop of om de trouwkaartjes zelf mee te sluiten. Of glitters of steentjes, of misschien wel echte bloemblaadjes of confetti. Een romantisch en niet te sterk geurtje aan de kaartjes doet ook wonderen. Je kunt zelf een boodschap inspreken en een heel persoonlijk berichtje meegeven aan de gasten! Super romantisch, speciaal, origineel en uniek!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation