De Koningshof Party & Events De mooiste dag van jullie leven, beleven jullie bij De Koningshof.

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Koningshof Party & Events Vraag informatie aan
Staartweg 20
8321 NB Urk

De Koningshof is een unieke trouwlocatie. De sfeervolle zalen geven jullie dag een romantisch karakter. Van een klein gezelschap tot een grote groep gasten, wij hebben een gepaste zaal. Bovendien hebben wij verschillend meubilair waardoor er voor iedere smaak een gepast interieur kan worden neergezet. Alles is mogelijk in De Koningshof. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een themafeest waarbij de zalen geheel in stijl zijn. 

De grote zalen beschikken bovendien over een podium, regelbare verlichting en beeld- en geluidsapparatuur. In het souterrain van De Koningshof bevinden zich nog twee kleinere zalen. Deze kunnen tijdens jullie bruiloft worden omgetoverd tot KidsWorld. Er staat dan bijvoorbeeld een AirHockey-tafel, er zijn kleurplaten en kleurtjes aanwezig en tijdens het diner kunnen de kinderen hier patat, appelmoes, en ijsjes eten!

Verzorging op maat

Wij geven jullie de persoonlijke aandacht die daarvoor nodig is door met jullie in gesprek te gaan en alle wensen en ideeën in werkelijkheid te brengen. 

De catering wordt verzorgd door ons zusterbedrijf Willem de Boer Food & Events. 

Ook in de catering bieden een breed scala aan mogelijkheden. Zo kunnen wij een buffet verzorgen maar ook een door jullie opgesteld A la carte-diner. 

Officiële trouwlocatie

Het is in De Koningshof mogelijk om alleen het huwelijksfeest te vieren, maar ook jullie hele huwelijksdag kan bij ons worden gevierd want De Koningshof is een officiële trouwlocatie!

Jullie huwelijk moet natuurlijk perfect zijn. 

Trouwen op het terras

Mooi weer op jullie trouwdag? Dan is het natuurlijk zonde om binnen te blijven. 

Op zonnige dagen is het mogelijk om de huwelijksvoltrekking op het terras te laten plaatsvinden! De Koningshof beschikt over twee mooie terrassen van elk 400 m2. Elk terras biedt plaats voor ca. 160 personen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sjoerd

Op 06 oct 2020

Top trouwerij van Lubbert en Mariëlle. Complimenten aan de bediening

Bape

Op 06 oct 2020

Prachtig party centrum, kan heel veel in overleg

Barend

Op 06 oct 2020

Wij hebben ons 12,5 jarige huwelijks jubileum gevierd. Door het gehele proces van voorbereiding zijn we heel professioneel begeleid. Er word heel goed met je meegedacht om het zo goed en leuk mogelijk te maken. Aanpassen van de zaal is geen probleem. Eten was lekker en overvloedig! Meer dan ik had verwacht. Bediening was goed geregeld. Tijdens de avond nog wat verzoekjes gevraagd en was geen probleem. Echt professioneel en flexibel. Wij hebben een top feestje gehad. Ook een hele goede prijs indicatie, geen verrassingen :)

Willem

Op 27 sep 2018

Wij hebben deze avond ons 25 jaar huwelijk bij de koningshof geveerd met familie en vrienden,het eten was super de kok en de bediening waren super vriendelijk gewoon weg geweldig bedankt voor de fijne avond

Thera

Op 26 sep 2018

Afgelopen vrijdag een bruiloft gehad hier. Mijn man en zoontje hebben beide een koemelkallergie en hier is perfect rekening mee gehouden. Voor alles werd een alternatief aan geboden tot de hapjes 's avonds aan toe. We hebben een topdag gehad hier!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation