Cre8yourday

(5)

Beoordeel

All you need is love and a weddingplanner

Weddingplanning

Om te beginnen wil ik jullie eerst feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk!

Een mooie verbintenis waarbij jullie liefde wordt bezegeld. Wat nu? 

Er komt veel informatie op je af en waar moet je beginnen ? De goede stap is al gezet door het bezoeken van mijn website. Bij het woord weddingplanner denken mensen al gauw aan extravagante Amerikaanse bruiloften of aan de bekende film. Een weddingplanner is voor iedereen haalbaar en voor elk budget geschikt. Maar wat is een weddingplanner nou precies? Een weddingplanner is een professional die alles wat bij het regelen van een bruiloft komt kijken uit handen kan nemen. Zo kunnen bruidspaar & gasten optimaal genieten en alles meekrijgen van deze mooie dag! 

Totale ontzorging en stressvrij naar het altaar!

Cre8yourday neemt al het regelwerk en daarbij behorende zorgen op zich. Jullie mogen je bezighouden met alle leuke dingen van jullie bruiloft. Cre8yourday staat klaar met advies, hulp bij de organisatie, ook in het voortraject en het ceremoniemeesterschap. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor de mogelijkheden. 

Meer details over wat onze diensten precies inhouden en de prijzen ervan kan je vinden op onze website.

06-27329914

Adres: Jan Steenstraat 10 2665 XJ Bleiswijk

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

5 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Vincent & Chantal

5

op 12-07-2018

Als je geen zorgen wil hebben over en op je bruiloft moet je zeker kiezen voor Cre8yourday! Samantha zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en zorgt dat jullie voor de volle 100% van de mooiste dag van jullie leven kunnen genieten. Ze is heel lief en een tof mens. Echt een aanrader!

Maurice & Noreen

5

op 12-07-2018

Vrij laat in onze planning moesten wij onverwachts een nieuwe styliste zoeken. Samantha kon ons gelukkig helpen. En hoe! Ze heeft de styling gedaan en daarnaast ook het ceremoniemeesterschap (dat laatste in samenwerking met onze eigen ceremoniemeester). Ze heeft onze wensen perfect weten te vertalen zodat wij uiteindelijk een prachtige aankleding hadden op de locatie. Zij denkt met je mee en wij hebben niets dan lof voor haar! Prettige communicatie en een fantastische vrouw. Ik kan haar vooral aanbevelen!!

Arno & Natascha

5

op 12-07-2018

Via een bruidsgroep hebben we Samantha leren kennen. En de klik was er meteen. Een afspraak gepland en daar kwam ze even 2.5uur rijdend naar onze trouwlocatie. NIETS is te gek voor Samantha. Als je onbezorgd wilt genieten van je in ons geval Bruiloft moet je zeker weten Samantha boeken! Wat een geweldig mens. Ze denkt aan alles. Regelt alles zelfs zonder dat je het mee krijgt. En wat wil je dan nog meer dan genieten van zo'n mooie dag en zeker weten dat alles goed gaat! Wat wij wel heeel fijn vinden en vonden is dat Samantha ook gewoon een allerdaagse meid is. Lekker normaal en super spontaan! We zijn heel blij met jouw geweest dat jij voor ons 1 september 2017 hebt klaar gestaan. Hele dikke knuffel ♡ Natascha

Richard & Nicole

5

op 12-07-2018

Mensen als je gaat trouwen en je zoekt nog een weddingplanner voor jullie dag wij zouden zeggen neem Samantha van Cre8yourday ze zorgt dat alles goed verloopt de hele dag je hoef je nergens zorgen over te maken Samantha regelt het wel We hebben een fantastisch dag gehad het was de mooiste dag van ons leven. Top vrouw ben je Dank je wel

Jo van Ree-Vermeulen

5

op 07-06-2018

Ik ben zo blij met de hulp van Samantha, ik had al een hoop zelf geregeld maar toch waren er nog dingen waar ik niet aan gedacht had, een fijn idee dat zij erbij is op DE dag, nu kan het helemaal niet meer stuk. Dankjewel voor AL je hulp en je creativiteit, Je bent geweldig Sam!

Ga naar een verwante categorie

Jan Steenstraat 10

2665 XJ Bleiswijk

06-27329914