Chalet Fontaine

Fantastische trouwlocatie in Kaatsheuvel

Gelegen in het groene hart van Brabant vindt u de schitterende villa van Chalet Fontaine. Deze oorspronkelijke doktersvilla, gebouwd omstreeks 1900, is in 1980 omgetoverd tot een bijzondere evenementenlocatie. Dit authentieke pand is inmiddels voorzien van een eigentijds interieur en thuishaven voor de meest trendy huwelijksfeesten! Receptie tot bijeenkomst, diner of activiteit, voltrekking van uw huwelijk of het gehele huwelijksfeest, Chalet Fontaine is dé locatie!

In Kaatsheuvel is de fantastische locatie Chalet Fontaine een begrip. Het pand is opgedeeld in 3 delen; een grote zaal, kleine zaal en een Tuinzaal. Op deze locatie

In Kaatsheuvel is voor ieder wat wils. We hebben onze Tuinzaal voor ongeveer 80 mensen en onze Tuinzaal voor maar liefst 1200 mensen!

Bij Chalet Fontaine is uw bruiloft in de juiste handen. Van het diner tot de huwelijksvoltrekking, onze jarenlange ervaring zal er werkelijk waar de dag van uw leven van maken!

Wij bieden al huwelijksfeesten aan vanaf €19,95 per persoon voor mensen met minder budget tot ‘over de top’ feesten voor groter budget!

Meer lezen over Chalet Fontaine? bekijk de advertorial

Rubriek(en)
Adres Hoofdstraat 4
5171 DD Kaatsheuvel
Telefoon Tel: 0416-272333
Bezoek de website