Bruiloft Limo Wij brengen jullie naar elke locatie in Nederland.

Bruiloft Limo Bruiloft Limo
5 5 5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bruiloft Limo Vraag informatie aan
Weg naar Laren 111
7203 HH Zutphen

EEN LIMO VOOR UW BRUILOFT

Gaat u binnenkort trouwen? Bent u op zoek naar een prachtige limousine voor uw bruiloft?

Wij rijden op regelmatige basis de meest uiteenlopende bruiloften. Gebruik onze limousine(s) voor uw daggasten, schakel ons in als vervoer in de avond na het feestje of gebruik hem gewoon voor uzelf als trouwauto.

Het is ook mogelijk om bij ons de aankleding te regelen. Bijvoorbeeld een trouwboeket op de motorkap, een rode loper, ballonnen en alles op maat! Onze chauffeur, volledig in pak draagt graag bij aan uw bijzondere dag. Zorg voor het perfecte plaatje en laat uw bruiloft van begin tot eind stralen met luxe-vervoer verzorgt door bruiloftlimo verhuur. 

Wij verwelkomen u graag in Zutphen om persoonlijk kennis te maken en uw dag af te stemmen. Uiteraard kunnen we de details ook telefonisch afstemmen.

Wij zijn graag uw specialist op het gebied van uniek personenvervoer.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Louis

Op 17 dec 2018

Wat een fantastisch bedrijf en wat een goede service! Met de Limo mensen van Schiphol opgehaald, nette chauffeur, lekkere champagne en een fantastische rit!! Ook de auto bij ons Las Vegas feest gehad als "decorstuk", de mensen vonden het geweldig. Een absolute aanrader voor iedereen die iets speciaals wil meemaken!!

Anja

Op 18 oct 2018

Mooi was dat ik wat foto's kreeg als moeder van de bruidegom, van het bruidspaar bij de Limo bij aankomst hotel. Hij was op tijd het was een aangename rit volgens bruidspaar zij waren volkomen verrast zij wisten alleen dat er vervoer zou komen ook niet waarheen. Top.

Marcel

Op 20 jul 2018

Goed verzorgd, goede service !!

Marloes

Op 20 jul 2018

top service! Volgende rit is alweer geboekt!

Richard

Op 13 jul 2018

Afgelopen zondag zijn we weggebracht en opgehaald met de limo.Doris was onze chauffeur.Hij was stipt op tijd en maakte er echt een feestje van. Bedankt mannen !!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation