Bruidstaart.nl

Ontwerp je eigen taart

Online je bruidstaart ontwerpen en bestellen

Bij www.bruidstaart.nl kan je online je bruidstaart ontwerpen en bestellen, het is het nieuwe concept van gefeliciTAART.nl . Op de website ontwerp je in 3 simpele stappen een unieke bruidstaart.

1. Kies het aantal personen

2. Versier de taart met lint, decoratie en een topper

3. Bestel je unieke bruidstaart

Heb je jouw taart onworpen maar wil je er nog even over nadenken? Dat is dan geen probleem want je kan jezelf dan een mailtje laten sturen met jouw ontwerp zodat je de volgende keer gelijk verder kan waar je was gebleven.

Ben je klaar om te bestellen dan is dat met een druk op de knop gedaan. De taart wordt 1 dag voor je bruiloft bezorgt op de locatie die jij hebt uitgekozen. Wij bezorgen de bruidstaarten in heel Nederland.

Als de bruidstaart wordt geleverd zitten de lagen allemaal apart verpakt zodat het gemakkelijk in de koeling past. De volgende dag mag de taart dan eindelijk uitgepakt en opgemaakt worden! Maak de bruidstaart zoals jij dat in gedachten (Het is ook leuk om de bruidstaart door je kinderen laten ontwerpen en maken).

Doordat je de taart zelf in elkaar zet bespaart dit flink wat geld. De bruidstaarten zijn al te bestellen vanaf € 3,95 per persoon.

Lijkt het jou leuk zelf je bruidstaart te maken voor je eigen bruiloft? Neem dan zeker een kijkje op www.bruidstaart.nl , hier staan ook een aantal filmpjes om te laten zien hoe makkelijk en leuk het is om een taart zelf te maken. Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen volg ons dan op Facebook.

Groetjes, Het Bruidstaart-team

Wil je meer lezen over Bruidstaart.nl? ga naar de advertorial

Rubriek(en)
Adres Wagenweg 29
2012 NB Haarlem
Telefoon Tel: 023-5403918
Bezoek de website